kingi555 כתב:אני גם אשמח לקבל תשובה לגבי השאלה הנ"ל.
אגב - גם אני בעלים דיי טרי של אייפון (חודש פלוס), והייתי משוכנע שיהיה לי אייפון אני לא אצטרך אינטרנט סלולארי, תמיד אתחבר דרך WIFI - וכמובן שטעיתי. אמנם רוב השימוש הוא דרך WIFI, אבל מה עושים כשנתקעים בחור והאייפון הוא הישועה היחידה עם הWAZE?
אין לי ספק שצריך אינטרנט סלולארי. החבילה של אורנג' היא בדיחה, אבל לדעתי זו גניבה לשלם להם פי כמה מחברות אחרות.
...
קודם כל תתחדש ותהנה..
אני הייתי מספר חודשים עם חבילת DATA בסיסית של 30 מגה, ולפני מספר ימים חזרתי לחבילה של 5 גיגה באורנג'.
זה עולם אחר עם חבילת גלישה, ובלעדיה המכשיר די עקר..
אם כל העניין הוא לטובת הניווט, הייתי מציע לך את האפליקציה של Ituran. היא עובדת מצויין, ואין צורך להיות מחוברים ל- 3G/Wi-Fi . היא גם נמכרת במחיר מבצע כרגע, אז אם אתה חושב שיש לך צורך- זה הזמן..
kingi555 כתב:יש לי שאלה נוספת לשרשור - האם יש הבדל בגלישה באייפון דרך אינטרנט סלולארי אם ה3G מופסק? (הפסקתי אותו דרך הsbbsetting)
יש הבדל במהירות? בתשלום?
...
הגלישה ב- 3G תלויה אוד בכיסוי של רשת ה- 3G באזור בו אתה נמצא. ככל שיש פחות כיסוי/קליטה, הגלישה היא איטית יותר.
Wi-Fi שיושב אצלך בבית, או בקרבת מקום יהיה מהיר יותר..תשלום? Wi-Fi , אם הוא בבית קפה, קניון וכאלה אז לרוב יהיה בחינם. שאר הרשתות שתקלוט ברחוב, למשל, הן פרטיות, מוגנות ססמא ובלתי שמישות עבורך.
מחיר חבילת גלישה של 5 גיגה באורנג'- 80 ש"ח.