מערכת יחסים בין אישה לשיער שלה?
תמיד התרשמתי מיכולת של אנשים להמציא לעצמם מקצועות עם שמות מפוצצים. מישל מרסייה הוא אחד האנשים האלה. מגיע לו ציון מיוחד לשבח שהוא הצליח לשכנע את ההפקה בערוץ 2 לתת לו את ה-title הבא.
You are never fully dressed without a smile
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כשאשתי, יומיים אחרי פן נרדמת עם ראש שמוט מטה מהמזרן, רק כדי לא להרוס את הפריזורה,
זה מעלה בי תהיות שמא יש משהו מאחורי ה- Title הזה..

זה מעלה בי תהיות שמא יש משהו מאחורי ה- Title הזה..
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
זה מזכיר לי שיחה שהשתתפתי בה במהלכה ניסינו למצוא תארים מפוצצים לעבודות שחורות - הדבר היחיד שאני זוכר מאז הוא התואר שמצאנו למנקה רחובות ("מהנדס תצרוכת אנוש").
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני לא מתפלא בכלל, אם יש פסיכולוגים לכלבים אז המקצוע הנ"ל נשמע לגיטימי לגמרי.
זאת לא הייתה הגדרת התפקיד של טוני סופרנו גם?Huber כתב:זה מזכיר לי שיחה שהשתתפתי בה במהלכה ניסינו למצוא תארים מפוצצים לעבודות שחורות - הדבר היחיד שאני זוכר מאז הוא התואר שמצאנו למנקה רחובות ("מהנדס תצרוכת אנוש")....
Need more cowbell
כן, waste management, רק שבארה"ב השמות הללו כבר מקובלים עשרות שנים ולכן לא נשמעים מגוחכים כמו בעברית.Pavelz כתב:אני לא מתפלא בכלל, אם יש פסיכולוגים לכלבים אז המקצוע הנ"ל נשמע לגיטימי לגמרי.זאת לא הייתה הגדרת התפקיד של טוני סופרנו גם?Huber כתב:זה מזכיר לי שיחה שהשתתפתי בה במהלכה ניסינו למצוא תארים מפוצצים לעבודות שחורות - הדבר היחיד שאני זוכר מאז הוא התואר שמצאנו למנקה רחובות ("מהנדס תצרוכת אנוש").......
משה
- Huber
- חבר במועדון HT

שאלה מצויינת. אני זוכר בילדותי כאשר רציתי להסתפר הייתי הולך לספר השכונתי (אני לא יודע אם מישהו מכם עדיין זוכר, אבל אותם ספרים אפילו היו מעניקים שירותי גילוח). היום הם פשוט נכחדו וכל ילדון עם מספריים הוא "מעצב שיער". לקח לי לא מעט זמן לאתר ספר מסורתי, ההם שמשתמשים במספריים ולא מעבירים לך מכונה על כל הראש וגובים ממך סכום תלת סיפרתי. ממתי שיער הפך ליצירת אומנות? מה קרה לספרים שפשוט החזירו לך את השיער למצבו הטיבעי ולא ניסו לבנות לך פריזורות מוזרות?uriler כתב:אלוהים אדירים...
מה קרה ל"ספר" או "מעצב שיער"?...
לא יודע אם שמת לב לאירוניה בשאלה הזו.uriler כתב:אלוהים אדירים...
מה קרה ל"ספר" או "מעצב שיער"?...
הרי גם המושג "מעצב שיער" הוא מושג שבא במקור להיות תחליף פלצני ל"ספר". בתחילת דרכו זה נשמע מגוחך בדיוק כמו הביטוי שבעקבותיו נפתח השרשור.
אבל מה, עם הזמן הביטוי פשוט מקבל את המשמעות הפשוטה, ואז צריך להמציא מושג חדש.
משה
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
תהיו בטוחים שעל נשים זה עובד הטייטל המגוחך הזה.......
טוב שיש תמונה, אחרת הייתי מתקשה להאמין.
אפרופו פן, יש נשים שלא חופפות את שיערן שבוע שלם עד היום בו הן הולכות לעשות.................נכון, שוב פעם פן.
ומאיפה הסבלנות לשבת שעות במספרה(לפעמים גם חצי יום)
לא סתם אומרים: "ברוך שלא עשני אישה....."
אפרופו פן, יש נשים שלא חופפות את שיערן שבוע שלם עד היום בו הן הולכות לעשות.................נכון, שוב פעם פן.
ומאיפה הסבלנות לשבת שעות במספרה(לפעמים גם חצי יום)
לא סתם אומרים: "ברוך שלא עשני אישה....."
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Maayanki
- כתבת אתר

- תגובות: 484
- שם מלא: מעין קמחי
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
תרשו לי לייצג את "הנשים" ולבשר לכם שלא, זה לא עובד... שמות תואר לא עושים לנו את זה כמה שידוע לי. זה סתם ספרים המציאו כדי שהם לא ירגישו רע עם עצמם.shraga007 כתב:תהיו בטוחים שעל נשים זה עובד הטייטל המגוחך הזה.......![]()
ומאיפה הסבלנות לשבת שעות במספרה(לפעמים גם חצי יום)![]()
לא סתם אומרים: "ברוך שלא עשני אישה....."...
כמו שמזכירה במשרד של 10 עובדים פתאום הופכת בימינו למנהלת משרד...
א-ב-ל, שכשמישהי כבר מפקידה את השיער שלה בידי מישהו, ותגידו מה שתרצו - יש לשיער אימפקט מטורף על איך שאישה נראית (חוץ ממחשוף, אורך רגליים ושות'), כדאי שהוא ידע מה לעשות. כי בניגוד ל"להעביר מכונה ולקחת סכום תלת ספרתי", בשיער של אישר (סתם כי אנחנו נוטות להאריך אותו) אפשר לייצר זוועות לא קטנות.
ואם את גם ככה לא אסתטית במיוחד - אז בכלל כדאי שזה מישהו יעיל.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אולי את לא המיצג הכי טוב לעם הנשים, אחרי הכל כמה נשים כבר יש שמנהלות אתר על גאג'דגטים ועורכות סקירות עליהםMaayanki כתב:תרשו לי לייצג את "הנשים" ולבשר לכם שלא, זה לא עובד... שמות תואר לא עושים לנו את זה כמה שידוע לי. זה סתם ספרים המציאו כדי שהם לא ירגישו רע עם עצמם.shraga007 כתב:תהיו בטוחים שעל נשים זה עובד הטייטל המגוחך הזה.......![]()
ומאיפה הסבלנות לשבת שעות במספרה(לפעמים גם חצי יום)![]()
לא סתם אומרים: "ברוך שלא עשני אישה....."...
כמו שמזכירה במשרד של 10 עובדים פתאום הופכת בימינו למנהלת משרד...
א-ב-ל, שכשמישהי כבר מפקידה את השיער שלה בידי מישהו, ותגידו מה שתרצו - יש לשיער אימפקט מטורף על איך שאישה נראית (חוץ ממחשוף, אורך רגליים ושות'), כדאי שהוא ידע מה לעשות. כי בניגוד ל"להעביר מכונה ולקחת סכום תלת ספרתי", בשיער של אישר (סתם כי אנחנו נוטות להאריך אותו) אפשר לייצר זוועות לא קטנות.
ואם את גם ככה לא אסתטית במיוחד - אז בכלל כדאי שזה מישהו יעיל....
אני מאמין שאם ניקח חתך מיצג תראי שזה כן עובד.
כמה נשים את מכירה שלא שמעו על שוקי זיקרי, מיקי בוגנים ומישל מרסייה?
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Huber
- חבר במועדון HT

shraga007 - כמה גברים אתה מכיר שלא שמעו עליהם? אין קשר בין יח"ץ לאיכות עבודה, לצערנו כיום פירסום עצמי הרבה יותר קריטי ממקצועיות.
Maayanki - אני מניח שהובן שכל התגובה שלי מתייחסת אך ורק לספרי גברים, כל נושא השיער הנשי מורכב (כמו רב הדברים שנוגעים למין הנשי) ואני אפילו לא מתכוון להיכנס לזה
ד"א, אם כבר מדברים על השוני בין הראיית עולם של גברים לבין זו של נשים, פעם קראתי היכן שהו שאם תשאל גבר איזה רכב יש לו הוא יגיב במתן דגם הרכב, בעוד ששאלה זהה שמופנית לאישה תקבל מענה בסיגנון "אדום/צהוב". אני מודה שזה שיעשע אותי בתור קוריוז אבל כאשר ניסיתי לבדוק אם זה רק קוריוז או שיש אמת מאחורי הדבר גיליתי שהקוריוז מציג אחיזה לא קטנה במציאות.
ד"א - מי שטען שאי אפשר ליצור זוועות לא קטנות גם בשיער הגברי מוזמן להסתכל על התמונות הבאות:
Maayanki - אני מניח שהובן שכל התגובה שלי מתייחסת אך ורק לספרי גברים, כל נושא השיער הנשי מורכב (כמו רב הדברים שנוגעים למין הנשי) ואני אפילו לא מתכוון להיכנס לזה
ד"א, אם כבר מדברים על השוני בין הראיית עולם של גברים לבין זו של נשים, פעם קראתי היכן שהו שאם תשאל גבר איזה רכב יש לו הוא יגיב במתן דגם הרכב, בעוד ששאלה זהה שמופנית לאישה תקבל מענה בסיגנון "אדום/צהוב". אני מודה שזה שיעשע אותי בתור קוריוז אבל כאשר ניסיתי לבדוק אם זה רק קוריוז או שיש אמת מאחורי הדבר גיליתי שהקוריוז מציג אחיזה לא קטנה במציאות.
ד"א - מי שטען שאי אפשר ליצור זוועות לא קטנות גם בשיער הגברי מוזמן להסתכל על התמונות הבאות: