התלבטות לגבי טלווויזה 32-37 אינץ'
שלום לכולם, לפני מספר חודשים (בחודש אפריל), התייעצתי איתכם על טלוויזית LCD שברצוני לקנות. לצערי מספר סיבות מנעו ממני לקנות את הטלוויזיה וכעת התפנה אצלי זמן וחזרתי לנושא ביתר שאת.
בכל מקרה בזמנו התלבטתי בין הדגם של שארפ 44D אם אני זוכר נכון לסמסונג A450, מאז עבר זמן ואני מניח שישנם דגמים חדשים יותר וזולים יותר, מה גם שהתחלתי לפזול ברצינות לעבר טלוויזה בגודל 37 אינץ' (ששם נכנס השיקול אם ללכת על FHD), כאן המליצו לי על דגם של פנסוניק S10.
אשמח לשמוע המלצות מקרב חברי הפורום, כאשר הסכום המירבי שאותו אני מתכוון להוציא נע בין 4000-4700 (ברצוני לקנות שתי טלוויזיות).
המטרה היא לשחק בקונסלת HD (פלייסטיישן 3), לצד שידורי YES (החבילה מסתיימת בקרוב, אנסה לשדרג לממיר HD), אבל ביום יום, השידור יהיה השידור הבסיסי של YES.
תודה רבה מראש,
אורן.
בכל מקרה בזמנו התלבטתי בין הדגם של שארפ 44D אם אני זוכר נכון לסמסונג A450, מאז עבר זמן ואני מניח שישנם דגמים חדשים יותר וזולים יותר, מה גם שהתחלתי לפזול ברצינות לעבר טלוויזה בגודל 37 אינץ' (ששם נכנס השיקול אם ללכת על FHD), כאן המליצו לי על דגם של פנסוניק S10.
אשמח לשמוע המלצות מקרב חברי הפורום, כאשר הסכום המירבי שאותו אני מתכוון להוציא נע בין 4000-4700 (ברצוני לקנות שתי טלוויזיות).
המטרה היא לשחק בקונסלת HD (פלייסטיישן 3), לצד שידורי YES (החבילה מסתיימת בקרוב, אנסה לשדרג לממיר HD), אבל ביום יום, השידור יהיה השידור הבסיסי של YES.
תודה רבה מראש,
אורן.
נערך לאחרונה על ידי orenmj2 ב 20/12/2009 2:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: התלבטות לגבי טלווויזה 32-27 אינץ'
orenmj2 שלום לך .orenmj2 כתב:שלום לכולם, לפני מספר חודשים (בחודש אפריל), התייעצתי איתכם על טלוויזית LCD שברצוני לקנות. לצערי מספר סיבות מנעו ממני לקנות את הטלוויזיה וכעת התפנה אצלי זמן וחזרתי לנושא ביתר שאת.
תודה רבה מראש,
אורן....
המלצתי לגבי מסך בגודל 32 אינצ' . סוני דגם s-5600 מסך FHD רזולוצייה של 1920-1080 .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
שבוע טוב לכולם,
אני ממש מצטער על כל ההקפצות, אני מעוניין לצמצם ככל האפשר את נושא ההתלבטות שלי, כי אני קרוב מאוד לרכישת הטלוויזיה החדשה (החדר בתהליכי שיפוץ מתקדמים), אם לא ציינתי גודל החדר הוא 9 מטר מרובע (3 על 3).
המון תודה.
אני ממש מצטער על כל ההקפצות, אני מעוניין לצמצם ככל האפשר את נושא ההתלבטות שלי, כי אני קרוב מאוד לרכישת הטלוויזיה החדשה (החדר בתהליכי שיפוץ מתקדמים), אם לא ציינתי גודל החדר הוא 9 מטר מרובע (3 על 3).
המון תודה.
אתה מכיר אותה באופן אישי, או רק לפי מפרטים?dodi88 כתב:ה-Panasonic THL37S10 תיהיה לטעמי המוצלחת ביותר ממה שהבאת....
חשוב לי לשמוע מישהו שמכיר אותה טוב, כי הבנתי שיש לה הגדרת צבע אוטומטית ולא ידנית, וזה חסרון. לעומת זאת הפאנל שלה (IPS), נחשב לאיכותי בהשוואה לדגמים מקבילים של סוני.
תודה על כל העזרה.