מחפש המלצה לראש פטיפון MM
שלום לך .
אני מאד מודה לך על זה שאתה מגיב אבל התגובה ממש לא במקום ובטח לא לעיניין
הציניות ו"שפיכת" המידע על 2 יצרנים לא ממש עוזרת לא לי ובטח לא לך במעמד זה .
אם אין לך מה להגיב אולי כדאי שלא תעשה זאת כלל .
ואני לא מתעקש על שום דבר אם זה נוגע לזה שתלך "לברר " לי .
השאלה שלי היית מופנת לאנשים עם נסיון בהאזנה לראשים שכאלה וזה הכל .
שיהיה לך יום טוב .
שיהיה לך יום טוב .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
אני יכול למליץ לך מנסיון שלי על אורטופון דגמים 10 עד 30 בהתאם לתקציב היבואן אדר סוכניות.
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
היי
את ה 10 יש לי כבר אני רוצה להחליף כמובן חשבתי הפעם לא ללכת על אורטופון כלל וכלל ...
אני יותר נוטה לכיוון ה AT440 ששמעתי שהוא ראש מעולה עם התמורה לכסף הגבוהה ביותר שאפשר לצפות מראש בתקציב שכזה ..
אך הייתי רוצה לקבל חוות דעת מאלה שאולי יש להם את הראש ? או אחרים כמובן . .
תודה
את ה 10 יש לי כבר אני רוצה להחליף כמובן חשבתי הפעם לא ללכת על אורטופון כלל וכלל ...
אני יותר נוטה לכיוון ה AT440 ששמעתי שהוא ראש מעולה עם התמורה לכסף הגבוהה ביותר שאפשר לצפות מראש בתקציב שכזה ..
אך הייתי רוצה לקבל חוות דעת מאלה שאולי יש להם את הראש ? או אחרים כמובן . .
תודה
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
ציניות
אמרת שמדובר על תקציב של 150 דולר,ועל סמך ניסיון רב שנים
המלצתי לך על שתיי החברות האלה,כנ כבר 5 שנים אין לי פטפון
ואינני זוכר את שמות הדגמים,אז עד הסכוום הנל מה זה משנה איזה דגם
בדכ היקר היה לניסיוני הטוב ביותר,ובאמת אם היית מבקש דגם מסוים
הייתי מברר,מנין לי לדעת מה ניסיונך,יש כאלו כמו אחד בפ]ורום שנכנס לנושא
לראשונה, יום מצוין לך,התכונתי שאני אוהב את הראש של מי שנכנס
או נמצא גם בעולם האנלוג,יום נהדר ושקיעה מרהיבה
המלצתי לך על שתיי החברות האלה,כנ כבר 5 שנים אין לי פטפון
ואינני זוכר את שמות הדגמים,אז עד הסכוום הנל מה זה משנה איזה דגם
בדכ היקר היה לניסיוני הטוב ביותר,ובאמת אם היית מבקש דגם מסוים
הייתי מברר,מנין לי לדעת מה ניסיונך,יש כאלו כמו אחד בפ]ורום שנכנס לנושא
לראשונה, יום מצוין לך,התכונתי שאני אוהב את הראש של מי שנכנס
או נמצא גם בעולם האנלוג,יום נהדר ושקיעה מרהיבה
אמן מייסר
sorry about the English. I have a sumiko pearl, which should be below around the budget limit that you set. I find it quite detailed and smooth sounding.
no hum whatsover (sometimes a problam with Grados)
You may also want to consider a high output MC - denons (dl160 on ebay). I heard it and liked it but never had it inmy system
tell us what you got!.
no hum whatsover (sometimes a problam with Grados)
You may also want to consider a high output MC - denons (dl160 on ebay). I heard it and liked it but never had it inmy system
tell us what you got!.
נועם
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
BYRDBARIS
תתחדש על הפטיפון - זה כנראה דגם חדש מאוד היות ואיני זוכר את קיומו מהחיפוש שערכתי לפני כחצי שנה. הזרוע אמורה להיות מצויינת.
מעבר לכך- בהתחשב בעובדה שהערת די בחריפות לילדיעפים על תגובתו לבקשתך, אני מוצא את ההתעלמות שלך ממה שכתבתי לך מעט מוזרה. שגם אם אינך מסכים עם המלצתי (שנעשתה לאור מגבלות התקציב שציינת)- מי שמבקר בחריפות כזו תגובה כלשהי ראוי לו שיגיב מעט יותר ברצינות לתגובה שמאחוריה כוונה טובה ורצון לעזרה.
תתחדש על הפטיפון - זה כנראה דגם חדש מאוד היות ואיני זוכר את קיומו מהחיפוש שערכתי לפני כחצי שנה. הזרוע אמורה להיות מצויינת.
מעבר לכך- בהתחשב בעובדה שהערת די בחריפות לילדיעפים על תגובתו לבקשתך, אני מוצא את ההתעלמות שלך ממה שכתבתי לך מעט מוזרה. שגם אם אינך מסכים עם המלצתי (שנעשתה לאור מגבלות התקציב שציינת)- מי שמבקר בחריפות כזו תגובה כלשהי ראוי לו שיגיב מעט יותר ברצינות לתגובה שמאחוריה כוונה טובה ורצון לעזרה.
נועם
היי נועם .
בקשר לתגובתי החריפה לתגובה לא ממוצקעת ושטותית היא יותר בעיניין "לחנך" את רמת התשובות בפורומים השונים אצלנו באתר .
בקשר לתשובתך : אני יכול להבטיח לך שקראתי אותה בעיון והפנמתי את המלצותיך .
התכוונתי לענות לכל המציעים הנחמדים בתגובה מפורטת ..לאחר שאבדוק את המלצותיכם בעיון רב על גבי פורמים מקצועיים וכתבות בעיניין .
אני מאד מצטער אם אתה נעלב מכך שלא עניתי לך מאתמול על נסיונך לעזור לי .
בכל מקרה תודה רבה .
בקשר לתגובתי החריפה לתגובה לא ממוצקעת ושטותית היא יותר בעיניין "לחנך" את רמת התשובות בפורומים השונים אצלנו באתר .
בקשר לתשובתך : אני יכול להבטיח לך שקראתי אותה בעיון והפנמתי את המלצותיך .
התכוונתי לענות לכל המציעים הנחמדים בתגובה מפורטת ..לאחר שאבדוק את המלצותיכם בעיון רב על גבי פורמים מקצועיים וכתבות בעיניין .
אני מאד מצטער אם אתה נעלב מכך שלא עניתי לך מאתמול על נסיונך לעזור לי .
בכל מקרה תודה רבה .
אין בעיה.
בקשר לראש של סומיקו -
אני סבור שלמרות שאינו הטוב ביותר שניתן לקנות, הוא בהחלט נותן תמורה טובה לכסף- במיוחד אם הדברים אמורים בפטיפון של פרוג'קט (זו אותה חברה למעשה - אני בטוח שאתה יודע זאת). בהשוואה לכמה שהפרל נפוץ, מיעוט הסקירות די מדהים- אולי זה אומר משהו ואולי לא. רוב הסקירות למוצרי סומיקו מתיחס ל MC שלהם. אבל המציאות היא שיש יחסית מיעוט סקירות רציניות לראשים, בגלל האופי המתכלה שלהם...
המלצה - הייתי בודק ברצינות עליה קטנה בתקציב אם אפשרי- ומחפש ראש HIGH OUPTUTMC - בתנאי שיש מישהו שאתה סומך עליו או סוכן שיכול לבצע RETIPPING במחיר סביר .
בקשר לראש של סומיקו -
אני סבור שלמרות שאינו הטוב ביותר שניתן לקנות, הוא בהחלט נותן תמורה טובה לכסף- במיוחד אם הדברים אמורים בפטיפון של פרוג'קט (זו אותה חברה למעשה - אני בטוח שאתה יודע זאת). בהשוואה לכמה שהפרל נפוץ, מיעוט הסקירות די מדהים- אולי זה אומר משהו ואולי לא. רוב הסקירות למוצרי סומיקו מתיחס ל MC שלהם. אבל המציאות היא שיש יחסית מיעוט סקירות רציניות לראשים, בגלל האופי המתכלה שלהם...
המלצה - הייתי בודק ברצינות עליה קטנה בתקציב אם אפשרי- ומחפש ראש HIGH OUPTUTMC - בתנאי שיש מישהו שאתה סומך עליו או סוכן שיכול לבצע RETIPPING במחיר סביר .
נועם
נעם :
בנוגע לדגם אכן זהו דגם חדש לגמרי שבא להחליף את ה RPM4 שהיה מיוצר עיי אותה החברה
פרוג'קט שיפרו את הדגם (4) ועשו דגם חדש לגמרי שנקרא היום RPM5
הזרוע אמורה כמובן להיות מצויינת .
לפי מה שהבנתי זרועות קרבון שכאלו באותם הספסיפקציות נמכרות כיום רק על פטיפונים הרבה יותר יקרים .
בכל מקרה אני עדיין בחיפושים ארחי ראש בתקציבים הנתונים..הפטיפון יהיה אצלי רק ביום ראשון
תמונות כמובן בשבוע הבא
כמו כן אני גם מכין לו שולחן כולל פלטת שיש לבידוד.
חשבתי גם להעמיד את השולחן על קונוסים ספייקים וכדומה ...
יש למישהו עצה בעיניין ?
ראשים שאני בינתיים בודק :
ML440 AT
GRADO PRESTIEG GOLD
GRADO REFRENCE PLATINUM יד שניה (הראש נמכר ב 300 $ חדש )
SHURE 97EX מצאתי אותו ב 75$ (חדש)
בנוגע לדגם אכן זהו דגם חדש לגמרי שבא להחליף את ה RPM4 שהיה מיוצר עיי אותה החברה
פרוג'קט שיפרו את הדגם (4) ועשו דגם חדש לגמרי שנקרא היום RPM5
הזרוע אמורה כמובן להיות מצויינת .
לפי מה שהבנתי זרועות קרבון שכאלו באותם הספסיפקציות נמכרות כיום רק על פטיפונים הרבה יותר יקרים .
בכל מקרה אני עדיין בחיפושים ארחי ראש בתקציבים הנתונים..הפטיפון יהיה אצלי רק ביום ראשון
תמונות כמובן בשבוע הבא
כמו כן אני גם מכין לו שולחן כולל פלטת שיש לבידוד.
חשבתי גם להעמיד את השולחן על קונוסים ספייקים וכדומה ...
יש למישהו עצה בעיניין ?
ראשים שאני בינתיים בודק :
ML440 AT
GRADO PRESTIEG GOLD
GRADO REFRENCE PLATINUM יד שניה (הראש נמכר ב 300 $ חדש )
SHURE 97EX מצאתי אותו ב 75$ (חדש)
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
byrdparis כתב:שלום לך .
שיהיה לך יום טוב ....
אביעד!
הגולש הכי רגוע שאני מכיר ... שספג כל כך הרבה שטיות מתעצבן מתי שמשהו בא בתמימות ומנסה להציע לך פיתרון???
אביעד עם כל אהבתי אלייך {ואתה יודע שיש} התגובה הרועמת שלך הייתה לא במקום.
וצר לי על ילדיעפים שאני בטוח שנפגע.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
נמר יקר ...חבל שהעלת את זה שוב אבל אני אענה לך גם כן .
א ' ) גם אתה לא חייב להגיב על כל דבר !
ב ' ) כמו שאתה מכיר אותי אני בטוח שגם ילדיעפים מכיר אותי ...אני לא ילד ולא מישהו שהגיע בפעם הראשונה לאתר או לפורום אם לא שמת לב אני פה מהיום הראשון ולא בכדי .
דבר שני שאני שואל שאלה או התייעצות אני מצפה שיענו לי ברמת השאלה ולא לשפוך לי 2 חברות גם אני מכיר בלי שום קשר ...
ולהגיד לי גם שאם אני אתעקש הוא יוכל לברר לי .. לברר לי מה בדיוק
??
שאלתי על פי נסיון לא שיקראו בשבילי סקירות או דגמים בתקציב שלי באתרים ברשת
את זה אני עושה לבד ויכול תמיד 24 שעות ביממה .
בכל מקרה התגובה סתם הוגבה ולא היית לה שום תועלת .
אני בתור אחראי קטגוריה בכמה פורומים כאן באתר חוץ מתשובותי ושעות כעל גבי שעות של עשית "סדר" וכתיבת סקירות וכו לאתר גם צריך לפעמים "לחנך" את הרמה של תצורת ההגבה וכו ..
עם כל הכבוד לילדיעפים ויש לי אליו כבוד כמו לכל אחד אחר שכותב כאן באתר ואתה שמכיר ותי יודע שהרבה מאד מוקרן החוצה ..לפעמים יש תגובות שלא היו צריכות להכתב וזה הכל.
לא היית לי כוונה להעליב אותו לפגוע בו או להפסיק את כתיבתו .
שים לב שבאותה הקלות (אפילו ביתר קלות) הייתי יכול למחוק אותה וזהו ..אבל לא עשיתי זאת כי חשבתי שזה דווקא יעזור להבא לאנשים לחשוב קצת לפני תגובות כאלה ואחרות ...
בכבוד רב
אביעד
א ' ) גם אתה לא חייב להגיב על כל דבר !
ב ' ) כמו שאתה מכיר אותי אני בטוח שגם ילדיעפים מכיר אותי ...אני לא ילד ולא מישהו שהגיע בפעם הראשונה לאתר או לפורום אם לא שמת לב אני פה מהיום הראשון ולא בכדי .
דבר שני שאני שואל שאלה או התייעצות אני מצפה שיענו לי ברמת השאלה ולא לשפוך לי 2 חברות גם אני מכיר בלי שום קשר ...
ולהגיד לי גם שאם אני אתעקש הוא יוכל לברר לי .. לברר לי מה בדיוק
שאלתי על פי נסיון לא שיקראו בשבילי סקירות או דגמים בתקציב שלי באתרים ברשת
את זה אני עושה לבד ויכול תמיד 24 שעות ביממה .
בכל מקרה התגובה סתם הוגבה ולא היית לה שום תועלת .
אני בתור אחראי קטגוריה בכמה פורומים כאן באתר חוץ מתשובותי ושעות כעל גבי שעות של עשית "סדר" וכתיבת סקירות וכו לאתר גם צריך לפעמים "לחנך" את הרמה של תצורת ההגבה וכו ..
עם כל הכבוד לילדיעפים ויש לי אליו כבוד כמו לכל אחד אחר שכותב כאן באתר ואתה שמכיר ותי יודע שהרבה מאד מוקרן החוצה ..לפעמים יש תגובות שלא היו צריכות להכתב וזה הכל.
לא היית לי כוונה להעליב אותו לפגוע בו או להפסיק את כתיבתו .
שים לב שבאותה הקלות (אפילו ביתר קלות) הייתי יכול למחוק אותה וזהו ..אבל לא עשיתי זאת כי חשבתי שזה דווקא יעזור להבא לאנשים לחשוב קצת לפני תגובות כאלה ואחרות ...
בכבוד רב
אביעד