איך מנגנים DVD בסוני 3 עם הקוד איזור?
-
shooshoosh
-
- חבר פעיל

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום,
יש לי ערימות של סרטים ב- dvd, חלקם נקנו באמריקות למינהם.
הוא לא נותן לי לנגן את רובם בגלל קוד איזור,
יש פתרון לזה?
(אפילו להעתיק את זה מחדש למחשב ואז להעביר בחזרה ל-dvd, העיקר משהו).
תודה
יש לי ערימות של סרטים ב- dvd, חלקם נקנו באמריקות למינהם.
הוא לא נותן לי לנגן את רובם בגלל קוד איזור,
יש פתרון לזה?
(אפילו להעתיק את זה מחדש למחשב ואז להעביר בחזרה ל-dvd, העיקר משהו).
תודה
- drporat
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
נכון, אם תעתיק/תבצע ריפ שלהם למחשב עם הסרת הגנה ANYDVD וכו' תוכל בהמשך לצרוב אותם מחדש, או לקרוע אותם ולבצע המרה לTS/M2TS ולהעביר לPS3 ישירות/לנגן דרך הMEDIA STREAMER של PS3
אבל, אם יש לך הרבה דיסקים כפי שציינת, לא עדיף להשקיע חד פעמי ולחסוך הזמן והטרחה ע"י קנית מכשיר נוסף, NTSC?
נדמה לי שבenjoystick הוא עולה כ1900 שח (SLIM 120GB).
[למרות שבמחיר הזה אפשר לשקול הכנסת מזרימדיה/נגן DVIX מולטיזון]
אבל, אם יש לך הרבה דיסקים כפי שציינת, לא עדיף להשקיע חד פעמי ולחסוך הזמן והטרחה ע"י קנית מכשיר נוסף, NTSC?
נדמה לי שבenjoystick הוא עולה כ1900 שח (SLIM 120GB).
[למרות שבמחיר הזה אפשר לשקול הכנסת מזרימדיה/נגן DVIX מולטיזון]
-
shooshoosh
-
- חבר פעיל

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
DVD Shrink עושה בדיוק את זה.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
אני אציע לך הצעה (אם תשקול אותה אני בטוח שזה יקל עליך ויחסוך לך כסף אם באמת יש לך המון DVDים)
תשתמש באחת התוכנות המוצעות לעיל ואל תצרוב את הסרטים חזרה לדיסקים , חבל על הזמן ועל הכסף שלך .
לך לחנות מחשבים ותקנה HD נייד , היום 1T עולה בסביבות 400 ש"ח.אם אתה רוצה לחבר אותו ישירות לסוני זה תהליך קצת ארוך אבל אפשרי (רק תחליט אם אתה רוצה לעשות את זה עוד לפני שאתה מעתיק את הסרטים למחשב שלך) ואם לא , תחבר אותו למחשב , תעתיק הכל פנימה , תוריד תכנה שנקראת PMS והתכנה תזרים לך את הסרט לסוני.
תשתמש באחת התוכנות המוצעות לעיל ואל תצרוב את הסרטים חזרה לדיסקים , חבל על הזמן ועל הכסף שלך .
לך לחנות מחשבים ותקנה HD נייד , היום 1T עולה בסביבות 400 ש"ח.אם אתה רוצה לחבר אותו ישירות לסוני זה תהליך קצת ארוך אבל אפשרי (רק תחליט אם אתה רוצה לעשות את זה עוד לפני שאתה מעתיק את הסרטים למחשב שלך) ואם לא , תחבר אותו למחשב , תעתיק הכל פנימה , תוריד תכנה שנקראת PMS והתכנה תזרים לך את הסרט לסוני.