סליחה על הבנאליות.. עזרה במערכת( רסיבר + סאטליטים ) דחוף
אני רוצה לשדרג מערכת. לגבי הLCD ,אני די סגור על פיליפס 8404 גודל 42, אלא אם כן אשמע קולות מחאה מחברים. אתם מוזמנים...
באשר למערכת, הרסיברים שבאים בחשבון מבחינתי :דנון 1910 ,ימהה 665, אונקיו 607 .
כן אני יודע שאני נשמע בנאלי, נדוש, נטחן, אבל בכל זאת אני באמת רוצה לרכוש ואשמח לקבל עצה טובה ועניינית...
ולבסוף הרמקולים. כיוון שיש לי כרגע סאטליטים תלויים על הקירות כולל חווט בתוך הקיר, יציאות, תליות, קיר גבס ואשה... אין לי ברירה אלא ללכת שוב על סאטליטים ...
המגוון כאן הוא אמנם יותר גדול, בכל מקרה אפסיד בצליל... אך אנא הצעתכם למזער נזקים... הרע במיעוטו..
לבסוף כן אני משוגע למוסיקה ,קולנוע ואני בעוונותי מנוי הוט
אלו הנתונים,,, השאר שלכם חבר'ה...
אנא עזרתכם המהירה הנבונה המאירה ומעירה
התקציב עד 12000 ש"ח, לגבי המערכת.
תודה מראש
דב
באשר למערכת, הרסיברים שבאים בחשבון מבחינתי :דנון 1910 ,ימהה 665, אונקיו 607 .
כן אני יודע שאני נשמע בנאלי, נדוש, נטחן, אבל בכל זאת אני באמת רוצה לרכוש ואשמח לקבל עצה טובה ועניינית...
ולבסוף הרמקולים. כיוון שיש לי כרגע סאטליטים תלויים על הקירות כולל חווט בתוך הקיר, יציאות, תליות, קיר גבס ואשה... אין לי ברירה אלא ללכת שוב על סאטליטים ...
המגוון כאן הוא אמנם יותר גדול, בכל מקרה אפסיד בצליל... אך אנא הצעתכם למזער נזקים... הרע במיעוטו..
לבסוף כן אני משוגע למוסיקה ,קולנוע ואני בעוונותי מנוי הוט
אלו הנתונים,,, השאר שלכם חבר'ה...
אנא עזרתכם המהירה הנבונה המאירה ומעירה
התקציב עד 12000 ש"ח, לגבי המערכת.
תודה מראש
דב
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אם אתה משוגע על מוזיקה, אז למרות שאתה סגור על סטאליטים, תרשה לי להמליץ לך נגדם. למה לא מדפיים?
Silence speaks louder than words
אפילו זוג מדפיים קטנים יישמעו בד"כ טוב יותר במוסיקה מאשר סטלייטים.
אתה בטוח שלא תוכלו להגיע להבנה אפילו על משהו כזה?
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 59=1677472
אתה בטוח שלא תוכלו להגיע להבנה אפילו על משהו כזה?
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 59=1677472
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
כשיש לרמקול תיבה הוא ייתן צליל עמוק ואיכותי יותר, ומכאן גם מתאים יותר למוזיקהץ (כמובן שמדובר על רמקולים של יותר מחצי שקל).
אתה יכול לשים 2 קדמיים מדפיים ו2 אחוריים סטאליטיים. לי יש את ה BOSE 301 קדמיים ואת ה 161 אחוריים.
.
אתה יכול לשים 2 קדמיים מדפיים ו2 אחוריים סטאליטיים. לי יש את ה BOSE 301 קדמיים ואת ה 161 אחוריים.
.