קבצי 1080P בסמסונג B550 - כנראה שלא...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
orib
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

amittzor כתב:לפי השרשור האינסופי הזה, בהחלט כן!

http://www.avforums.com/forums/lcd-led- ... yback.html

אז למרות שאני מתכוון בסופו של דבר לרכוש סטרימר, זה מוסיף לטלוויזיה לא מעט נקודות זכות (אם כי אני מניח שתרגום, לפחות כזה שאינו מובנה, בלתי אפשרי). וכאילו זה לא מספיק, המחיר ב LASTPRICE צנח ל 4,300 (יש גם אתרים אחרים שהמציעים במחיר הזה, אבל ב LASTPRICE זה עם אחריות 3 שנים של סם ליין).

נראה לי שסוף סוף קיבלתי החלטה על איזו טלוויזיה ללכת. :)

עדכון - לאחר שבועות של התלבטויות ויסורים, ולאחר שראיתי היום את ביצועיו של המסך גם ב HD (מעולה!) ולאור ירידת המחיר, סוף סוף הזמנתי את המסך! אם באמת ניתן יהיה לנגן קבצי HD, אז זה בכלל אחלה בונוס.
...
האם מישהו ניסה להכנס לתפריט השירות כפי שכתוב בשרשור הנ"ל? האם זה באמת עובד וניתן לראות וידאו דרך הUSB?
ברשותי LCD40B550 אבל אין לי ניסיון רב בזה ואני לא רוצה להכנס לתפריט ולקלקל משהו...

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #22 

קרא את מה שכתבתי בעמוד הקודם - בדגם שנמכר בארץ אין בתפריט השירות את האפשרויות שצריך להפעיל כדי שניתן יהיה לנגן קבצי וידאו. יכול להיות שזה פתיר אם מעדכנים את הקושחה של הדגם האירופי, ויכול להיות שלא. אני בכל אופן ממש לא מתכוון לקחת את הסיכון ולקבל בריק. קראתי באותו שרשור ב AVSFORUMS הודעות של כמה אנשים שהתעסקו יותר מדי בהגדרות שם וכעת אין להם תמונה על המסך.

גם ככה התכוונתי להשתמש בזה רק כפתרון זמני עד שיהיה לי סטרימר. בינינו - להתחיל להעתיק קבצים על DOK זה פתרון די עלוב בעידן שבו סטרימר עולה 600 ש"ח.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #23 

תבקש שמישהו יביא לך מהדיוטי פריי
לי קנו במוצ"ש(עוד לא קיבלתי אני אקבל יום ראשון הבא) ב149דולר.

orib
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה #24 

כן ברור שסטרימר יותר בטוח... אבל לרגע חשבתי אולי יש פה משהו שפספסתי. בכ"ז זה מאוד נוח לנגן ווידאו ישר מהמסך.

כנראה שאין טעם להסתכן עם גרסאות קושחה וכו' קראתי חלק מהת'רד הארוך בAVS וממצב מאוד אופטימי בהתחלה באפריל-מאי השנה זה הדרדר לקראת סוף השנה ואנשים תקעו את המסך שלהם.
מישהו בסמסונג כנראה קרא את הת'רד הזה והוציאו קושחה חדשה שלא מאפשרת את העניין.

alexagr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה #25 

מאוד מעניין אותי לדעת: האים קיבלת אחריות מלאה של סם ליין לשלוש שנים על LCD של סמסונג שקנית בLast Price? הרי החנות רשומה כ"משווק לא מורשה" באתר של סם ליין...

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #26 

מעניין. לא בדקתי את זה. בכל מקרה, הובטחה לי ע"י LASTPRICE, גם באתר וגם טלפונית שהאחריות היא של סם ליין ל-3 שנים.

הטלוויזיה הגיעה עם תעודת משלוח של סם ליין ולא היתה בה תעודת אחריות, אז יצרתי קשר עם המוקד שלהם ואמרו שישלחו לי בדואר, כך שבכל מקרה היא נרכשה דרך סם ליין ולא תהיה בעיה.

יכול להיות שבעבר LASTPRICE רכשו מיבואן מקביל והרשימה באתר של סם ליין לא מעודכנת.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”