קיבלתי היום בשעה טובה את הטלוויזיה, ועוד לא הספקתי לשחק איתה יותר מדי. בינתיים אני רק יכול להגיד שהיא ממש יפה
כמה שאלות למנוסים:
1. ניסיתי להפעיל דרך תפריט השירות את האופציה שמאפשרת ניגון קבצי וידאו (לינק בהודעה שפותחת את השרשור) ומתוך האפשרויות שצריך להפעיל שם, WISELINK MOVIE, WISELINK WRITE & HIGH DEVI, יש לי רק את HIGH DEVI. השרשור הזה מדבר על דגם LE40B550 ולי יש LA4B550. אני מניח ש E זה EUROPE ו A זה ASIA, אז כנראה בדגם שמשווק בארץ אין את האופציה הזאת. יתכן שאני צריך לעדכן את ה FIRMWARE כדי שיהיה את זה? יש טעם בכלל להתעסק עם הפירמוור? איך אני בודק איזה פירמוור מעודכן כרגע בטלוויזיה?
2.אני כרגע מחובר ל YES עם YES MAX. עוד שבועיים באים לנתק אותי, אבל בינתיים אני קצת בבעיה - למסך אין כניסות SVIDEO ו SCART, כך שהאופציה היחידה שעומדת בפני היא לחבר דרך הקומפוזיט. האמת? מהמרחק שאני צופה גם ככה זה לא אסון, אבל אני בטוח שיכול להיות יותר טוב. למישהו יש רעיון, או שאני "אסבול" את השבועיים האלה?
3. ניסיתי לחבר את יציאת הקומפוננט של הממיר של NOWCOM. אני לא כל כך מבין בזה, אבל האותיות שביציאת הממיר ובכניסת הטלוויזיה קצת שונות - באחד זה y, cb, cr ובשני y, pb, pr, יש לזה משמעות? האם אני צריך כבל RGB מיוחד, או שאפשר לקבל תמונה עם כל כבל RCA רגיל? כי ניסיתי לחבר כבל RCA שיש לי בבית, וזה נראה פשוט רע. כל תזוזה הכי קטנה על המסך גורמת לעיוותים בתמונה (אפילו בחיבור קומפוזיט זה נראה טוב בהרבה).