התקנת רמקול שקוע תקרה בתקרת בטון
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בונים לבד..
חוצבים מקום לקופסה, שמים אותה, כמה ברגים בצדדים, בטון מסביב והכל בסדר.
אפשרי לבנות רק מסגרת.
ואם לא רוצים לבנות לבד, בכל נגריה עושים את זה בזול.
למה לעשות? כי אין דבר כזה קופסת ביטון מוכנה שבאה מהחברה... בונים במיוחד לצרכים של הלקוח.
* חשוב להדגיש, שאת ההכנות (תשתית צנרת) חובה להכניס בתוך הקופסה, כי עם הזמן לך תדע מה עוד תרצה ותשתית גלוייה עוזרת והרבה.
* חשוב לבדוק את אופציית החיבור של הרמקולים כי בדרך כלל בקופסאות ביטון, חותכים את הרגליים של הרמקול ונכנסים היישר לעץ, אם אתה רוצה להשאיר את הרמקול שלם, כדאי שתכין מגרעת בשביל הווים.
חוצבים מקום לקופסה, שמים אותה, כמה ברגים בצדדים, בטון מסביב והכל בסדר.
אפשרי לבנות רק מסגרת.
ואם לא רוצים לבנות לבד, בכל נגריה עושים את זה בזול.
למה לעשות? כי אין דבר כזה קופסת ביטון מוכנה שבאה מהחברה... בונים במיוחד לצרכים של הלקוח.
* חשוב להדגיש, שאת ההכנות (תשתית צנרת) חובה להכניס בתוך הקופסה, כי עם הזמן לך תדע מה עוד תרצה ותשתית גלוייה עוזרת והרבה.
* חשוב לבדוק את אופציית החיבור של הרמקולים כי בדרך כלל בקופסאות ביטון, חותכים את הרגליים של הרמקול ונכנסים היישר לעץ, אם אתה רוצה להשאיר את הרמקול שלם, כדאי שתכין מגרעת בשביל הווים.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אין הבדל מבחינת סאונד, יש הבדל מבחינת עומק הקירות או תקרה. אם אתה מנמיך, תדאג לבנות תיבות מתאימות וחיזוקים בגבס בגכדי שכל התקרה לא תראעד, תדאג שאיש גבס יאסוף לפני סגירת פלטה כל מני חתיכות או ברגים כי אחר כך זה בלאגן להציא בורג רועש מהתקרה...elik2604 כתב:הי
גם אני רכשתי רמקולים של ניילס .. מעניין האם שמעתה
אותם? אני פספסתי את שלב היציקות ולכן אני מנמיך
תיקרה. האם לדעתך טוב יותר לחצוב בתקרה או בקיר בטון
לטובת הסאונד. נידמה לי כי הרמקולים מגיעים בתיבה סגורה...
בקור פחות קריטי אבל עדיין אם אתה מקטין את הקירות, גם שם תוסיף תיבות מתאימות וחיזוקים, בנוסף מומלץ לבודד היטב על ידי בידוד טרמי\אקוסטי...
בהצלחה