נתניהו על מצב החינוך: אנחנו בצרות
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3819556,00.html
נתניהו על מצב החינוך: אנחנו בצרות.
ראש הממשלה דיבר על מצבה המחפיר של מערכת החינוך, והדגיש את הצורך בלימודי ליבה אצל החרדים והערבים. "צריך ללמד גם סינית, זה חשוב", הוא אמר. סער: הפערים החברתיים גדלים כי הורים שיש להם משקיעים יותר בחינוך.
איזה פופוליסט עלוב - בדיבורים הוא ענק הדור, חבל שזה מסתיים שם.
נתניהו על מצב החינוך: אנחנו בצרות.
ראש הממשלה דיבר על מצבה המחפיר של מערכת החינוך, והדגיש את הצורך בלימודי ליבה אצל החרדים והערבים. "צריך ללמד גם סינית, זה חשוב", הוא אמר. סער: הפערים החברתיים גדלים כי הורים שיש להם משקיעים יותר בחינוך.
איזה פופוליסט עלוב - בדיבורים הוא ענק הדור, חבל שזה מסתיים שם.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אפשר שכל אחד מאיתנו ירשום את מה שהוא חושב על התנהלות ההנהגה לדורותיה,
אני מבטיח לכם שתהיה פה תמימות דעים כפי שאין עבוא אחלה גאדג'ט פה באתר..
אבל באמת שחבל על הזמן והעצבים שלנו. זה פשוט לא יילך, כי אפשר למצא תפוח רקוב ולהוקיא אותו, אבל כשיש לך 120 כאלה, זה נהיה בעייתי..
יאללה, שמישהו ינעל פה..
אני מבטיח לכם שתהיה פה תמימות דעים כפי שאין עבוא אחלה גאדג'ט פה באתר..
אבל באמת שחבל על הזמן והעצבים שלנו. זה פשוט לא יילך, כי אפשר למצא תפוח רקוב ולהוקיא אותו, אבל כשיש לך 120 כאלה, זה נהיה בעייתי..
יאללה, שמישהו ינעל פה..
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מאז שהחלו את הרפורמה בחינוך בשנות השבעים הדרדרנו לאט לאט ומעם הספר הפכנו לעם הספארי.
מי שאשם במצב זה בראש וראשונה אנחנו שכאזרחים נתנו לזה לקרות, כהורים שחשבנו שאפשר להזדכות על האחריות שלנו לחנך את הילדים ולהטיל אותה על בית הספר וכבוחרים שבכל מערכת בחירות מצליחים להאכיל אותנו את הלוקש שהמועמדים שאנו בוחרים בהם באמת יזיזו שם משהו.
אבל זה בסדר, בעוד כמה שנים מי שיקבע פה בבחירות יהיו אותם אנשים שחושבים שבגין היה ראש הממשלה הראשון (סליחה, הנשיא הראשון), שעוף זה צמחוני, שלא מסוגלים לאיית ולכתוב משפט אחד שלם בלי שגיאות כתיב ותחביר והמצב פה יהיה פנטסטי כי הם גם לא יהיו מסוגלים לקרוא את פתקי הבחירות ולא יבינו ממילא מה זה בחירות לכנסת, אם בכלל יטרחו לגשת לקלפי, וכולם יהיו מבסוטים.
מי שאשם במצב זה בראש וראשונה אנחנו שכאזרחים נתנו לזה לקרות, כהורים שחשבנו שאפשר להזדכות על האחריות שלנו לחנך את הילדים ולהטיל אותה על בית הספר וכבוחרים שבכל מערכת בחירות מצליחים להאכיל אותנו את הלוקש שהמועמדים שאנו בוחרים בהם באמת יזיזו שם משהו.
אבל זה בסדר, בעוד כמה שנים מי שיקבע פה בבחירות יהיו אותם אנשים שחושבים שבגין היה ראש הממשלה הראשון (סליחה, הנשיא הראשון), שעוף זה צמחוני, שלא מסוגלים לאיית ולכתוב משפט אחד שלם בלי שגיאות כתיב ותחביר והמצב פה יהיה פנטסטי כי הם גם לא יהיו מסוגלים לקרוא את פתקי הבחירות ולא יבינו ממילא מה זה בחירות לכנסת, אם בכלל יטרחו לגשת לקלפי, וכולם יהיו מבסוטים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שמוליק,sam22 כתב:נעול
...
חשבתי שיש לך מילה פה בפורום..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78871