ואיי משהו מעצבן ביותר קורה אם הרסיבר שלי בבקשה צריך עזרה!!
משהו מוזר קורה אם הרסיבר שלי
מתיי שאני מגביר לעוצמות גבוהות פיתאום אני מרגיש שהטויטרים נעלמים פיתאום נעלם הטרבל מה הולך פה אין מצב שהרסיבר חלש יש לי את ההרמן קרדן avr 135 אם רמקולים של פירלס אבל פירלס לא סתם
מה קורה פה קרה לי ככה גם ברסיבר של השרווד שפיתאום בעוצמות גבוהות נעלם הטרבל והמוזיקה לא מתעוותת או משהו רק הטרבל נעלם מה קורה איך אפשר לפתור את הדבר הזה ???
ואיי אני כבר מיואש
גם ברסיבר של חבר שלי דנון מהדגם החדש גם קורה לו ככה שמתי לב
מה קורה פה???
מתיי שאני מגביר לעוצמות גבוהות פיתאום אני מרגיש שהטויטרים נעלמים פיתאום נעלם הטרבל מה הולך פה אין מצב שהרסיבר חלש יש לי את ההרמן קרדן avr 135 אם רמקולים של פירלס אבל פירלס לא סתם
מה קורה פה קרה לי ככה גם ברסיבר של השרווד שפיתאום בעוצמות גבוהות נעלם הטרבל והמוזיקה לא מתעוותת או משהו רק הטרבל נעלם מה קורה איך אפשר לפתור את הדבר הזה ???
ואיי אני כבר מיואש
גם ברסיבר של חבר שלי דנון מהדגם החדש גם קורה לו ככה שמתי לב
מה קורה פה???
ברמקולים שלך יש כניראה בקרוסאובר רכיב PTC להגנה על הטיוטר מעל זרם מסויים שמנתק את הטויטר כאשר נישקפת סכנה לחייו וכאשר מדובר בטויטר של פירלס כניראה שזאת הנקודה בא השמן של הקרור של הטיוטר הופך את הממברנה של הטיוטר לציפס !!!
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
ואיי זה דבר מעצבןןן אז כל רמקול שיש בו את ההגנה הזאת קורה לו אותו דבר????tascam כתב:ברמקולים שלך יש כניראה בקרוסאובר רכיב PTC להגנה על הטיוטר מעל זרם מסויים שמנתק את הטויטר כאשר נישקפת סכנה לחייו וכאשר מדובר בטויטר של פירלס כניראה שזאת הנקודה בא השמן של הקרור של הטיוטר הופך את הממברנה של הטיוטר לציפס !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
דן...
והשמן שהופך את ה טוייטר לצ'יפס סתם מיותרררררררר
או לשדרג מציפס לפוטטו
עכשיו ברצינות ניתן לבטל את הPTC פשוט לגשר אותו בקרוס על ידי הלחמת מוליך אבל זה ממש לא מומלץ כי צריך המון רגישות בשמיעה לדעת מתי הטויטר מתחיל לזייף ולא להגיע למצב בו הוא כבר מזייף והופך לציפס תוצרת פירלס וזה מבטל את האחריות בנצרת.
עכשיו אני מבין אך הם נותנים 5 שנים אחריות כי יש הגנה עצבנית על חשבון העוצמה.
דן
עכשיו ברצינות ניתן לבטל את הPTC פשוט לגשר אותו בקרוס על ידי הלחמת מוליך אבל זה ממש לא מומלץ כי צריך המון רגישות בשמיעה לדעת מתי הטויטר מתחיל לזייף ולא להגיע למצב בו הוא כבר מזייף והופך לציפס תוצרת פירלס וזה מבטל את האחריות בנצרת.
דן
תראה אם אני משדרג לרמקול אחר יותר טוב אז בטוח יהיה לו גם את ההגנה הזאת אז יקרה עוד הפעם אותו דבר או שאני טועה וההגנה נכנסת לפעולה ברמקול יותר רציני אחי עוצמות באמת גבוהותtascam כתב:או לשדרג מציפס לפוטטו
![]()
דן...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: ואיי משהו מעצבן ביותר קורה אם הרסיבר שלי בבקשה צריך עזרה
harman כתב:משהו מוזר קורה אם הרסיבר שלי
מתיי שאני מגביר לעוצמות גבוהות פיתאום אני מרגיש שהטויטרים נעלמים פיתאום נעלם הטרבל מה הולך פה אין מצב שהרסיבר חלש יש לי את ההרמן קרדן avr 135 אם רמקולים של פירלס אבל פירלס לא סתם...
למה התכוונת ב"פירלס אבל לא סתם"? הם מקוריים?
Re: ואיי משהו מעצבן ביותר קורה אם הרסיבר שלי בבקשה צריך עזרה
אכן מקוריים שיהיה לי מצלמה אני יצלם וישים תמונהMash כתב:harman כתב:משהו מוזר קורה אם הרסיבר שלי
מתיי שאני מגביר לעוצמות גבוהות פיתאום אני מרגיש שהטויטרים נעלמים פיתאום נעלם הטרבל מה הולך פה אין מצב שהרסיבר חלש יש לי את ההרמן קרדן avr 135 אם רמקולים של פירלס אבל פירלס לא סתם...
למה התכוונת ב"פירלס אבל לא סתם"? הם מקוריים?...