כמה שאלות בנוגע לאייפון
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
1 - לא שאני יודע.Dor007 כתב:אפשרי לקנות אפליקציה פעם אחת ולשתף אותה לכמה מכשירים?
איך אני מוחק שיחות אחרונות?
איך אני עושה שאני אראה בתוך האייפוד של האייפון תיקיות ובתוכם השירים כמו שסידרתי ולא כל השירים ביחד?...
2 - תלחץ על טלפון -> שיחות אחרונות.
מצד ימין למעלה תראה כפתור בשם "נקה", לחץ עליו ואז יופיעו לך 2 כפתורים "מחק את כל השיחות האחרונות" ו"בטל".
תבחר במחיקה.
3 - אם השירים ממויינים לפי אמן, סוג (רוק פופ וכו'..) ועוד כל מיני מיונים, אז כך תראה אותם גם באייפון.
יש אפשרות לתצוגה לפי א'-ב', יש אפשרות לתצוגה לפי אומנים (זה מופיע בתפריט התחתון של האייפוד) ואם תלחץ בתפריט הזה על עוד... אתה תראה שיש שם אפשרות להציג אוספים (שאותם אתה מסדר דרך האייטונס) , הצגה לפי אלבומים, מלחינים, סגנונות וכו'...
את המידע האמכשיר מקבל מה-ID3 TAG שאותו אתה יכול לערוך כרצונך דרך האייטונס.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אני חושב שכן..Dor007 כתב:אפשרי לקנות אפליקציה פעם אחת ולשתף אותה לכמה מכשירים?
?...
אם אני לא טועה, התקנתי פעם אפליקציה לאשתי מהחשבון שלי..
אתה יודע מה קורה אם אשתי רואה ששאלתי שאלה כזו בפורום?Dor007 כתב:איך אני מוחק שיחות אחרונות?...
בכל מקרה, לא ניתן..
בדרך שאבי הציע לך, תצטרך לדעתי לערוך את הרשימה ב- itunes, ושירים שתרצה ששיישבו יחד, פשוט לתת להם אותו מאפיין של Artist/Genre/Album וכו'.. זה חתיכת תיק..Dor007 כתב: איך אני עושה שאני אראה בתוך האייפוד של האייפון תיקיות ובתוכם השירים כמו שסידרתי ולא כל השירים ביחד?...
לדעתי, פשוט צור לך New Playlist ב- iTunes, תן לה שם, גרור אליה שירים שאתה רוצה, לך ל- Music תחת ה- iPhone שלך.
אתה אמור לראות אותה בשם שנתת לה, ברשימה לסנכרון. אם כן, סנכרן וזהו..
לחר מכן, פשוט בחר לפי Playlists בעת ניגון באפליקצייה של Ipod.
נראה לי הכי פשוט..
אבי, אני צודק?
לא מסורבל מדי בדרך שהצעת..?
- AviBiton
- גורו HTmobile

גילי,
לגבי 1, האם אתה בטוח? זה אולי טוב לאפליקציות חינמיות, אבל אם זו אפליקציה בתשלום, האם לא תחוייב שוב בתשלום?
לגבי 3, אתה צודק ואני כתבתי שגם זו אפשרות.
ד"א, יש אפשרות לעשות אוסף בשם On-The-Go מתוך האייפון בדרך הבאה:
לגבי 1, האם אתה בטוח? זה אולי טוב לאפליקציות חינמיות, אבל אם זו אפליקציה בתשלום, האם לא תחוייב שוב בתשלום?
לגבי 3, אתה צודק ואני כתבתי שגם זו אפשרות.
אולי לא הובנתי כמו שצריך...ואם תלחץ בתפריט הזה על עוד... אתה תראה שיש שם אפשרות להציג אוספים (שאותם אתה מסדר דרך האייטונס)...
ד"א, יש אפשרות לעשות אוסף בשם On-The-Go מתוך האייפון בדרך הבאה:
-
- 1 - לחץ על אייקון ה-iPod.
-
- 2 - תחת רשימת השמעה נמצא את האוסף On-The-Go, נלחץ עליו.
-
- הוסף את השירים הרצויים, לסיום לחץ על אישור.
- AviBiton
- גורו HTmobile

המשך...
-
- ניתן לנקות את הרשימה, לערוך אותה, לקבוע סדר השמעה רנדומלי.
-
- אם בחרת בעריכה, תוכל לקבוע את סדר השירים (בצד ימין) , למחוק שירים ספציפיים (צד שמאל) וכמובן להוסיף שירים לרשימה (ה+ למעלה).
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אבי
תודה רבה ושאפו על התשובות המפורטות..
לגבי סעיף 1, אני לא זוכר אם זה היה חינמי או בתשלום, אבל היה משהו כזה.
אני עוד מעט אגיע הביתה ואבדוק את העניין עם אפליקצייה בתשלום..
תודה רבה ושאפו על התשובות המפורטות..
לגבי סעיף 1, אני לא זוכר אם זה היה חינמי או בתשלום, אבל היה משהו כזה.
אני עוד מעט אגיע הביתה ואבדוק את העניין עם אפליקצייה בתשלום..
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

טוב..
אז התקנתי backgammon עליה שילמתי 1.99$ במכשיר שלי.
עכשיו התקנתי גם על המכשיר של אשתי, הודיע לי שרכשתי כבר את האפליקציה בעבר כך שאין חיוב, והתקין אותה כמו גדול..
אגב, איך ניתן לקבל תיעוד לגבי כל האפליקציות שכבר רכשתי בעבר דרך iTunes ?
עכשיו התקנתי גם על המכשיר של אשתי, הודיע לי שרכשתי כבר את האפליקציה בעבר כך שאין חיוב, והתקין אותה כמו גדול..
אגב, איך ניתן לקבל תיעוד לגבי כל האפליקציות שכבר רכשתי בעבר דרך iTunes ?
- AviBiton
- גורו HTmobile

אתה מקבל מייל מאפל על כל רכישה, זה ייקח יותר מיום, אבל זה יגיע בסוף.Giliboy כתב:טוב..
אגב, איך ניתן לקבל תיעוד לגבי כל האפליקציות שכבר רכשתי בעבר דרך iTunes ?...
תתחדש על השש-בש
מה קורה אם אני משנה את פרטי חשבון האפסטור שלי במכשיר לפרטים שלך למשל? האם התוכנות שהתקנתי תחת שם המשתמש שלי נמחקות?
ניסוי מעניין (אני לא מתכוון לעשות אותו, יש לי יותר מדי דברים מותקנים אצלי, לא בא לי לשחזר אותם אחרי זה).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
להבהרה - כל מכשיר שמסתנכרן מול האייטיונז הספציפי יכול לקבל את האפליקציות שלו (כולל בתשלום) בלי בעיה.
לשם כך צריך לעשות AUTHENTICATE למחשב באייטיונז (יש מגבלה ל-5 מחשבים שפעילים עם חשבון אייטיונז בכל זמן נתון).
בנוסף, יתכן שיש גם מגבלה של מספר מכשירים. אצלי בבית יש 3 מכשירים שונים שמסתנכרנים דרך חשבון האייטיונז שלי (אבל לא רק, יש לנו בבית כ-4 חשבונות אייטיונז שונים).
הסינכרון של האפליקציות ייחודי בכך שהוא לא דורש סינכרון מלא (במכשיר שלי למשל יש לי אפליקציות גם מחשבון אייטיונז ישראלי שהקמתי + חשבון נוסף אמריקאי שהקמתי עם כרטיס GIFT CARD שקנה לי חבר בחו"ל).
לשם כך צריך לעשות AUTHENTICATE למחשב באייטיונז (יש מגבלה ל-5 מחשבים שפעילים עם חשבון אייטיונז בכל זמן נתון).
בנוסף, יתכן שיש גם מגבלה של מספר מכשירים. אצלי בבית יש 3 מכשירים שונים שמסתנכרנים דרך חשבון האייטיונז שלי (אבל לא רק, יש לנו בבית כ-4 חשבונות אייטיונז שונים).
הסינכרון של האפליקציות ייחודי בכך שהוא לא דורש סינכרון מלא (במכשיר שלי למשל יש לי אפליקציות גם מחשבון אייטיונז ישראלי שהקמתי + חשבון נוסף אמריקאי שהקמתי עם כרטיס GIFT CARD שקנה לי חבר בחו"ל).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לגבי רשימת האפליקציות - בגדול רשום הכל בחשבון האייטיונז שלך.
אתה יכול להיכנס אליו והוא יגיד לך מה רכשת (גם דברים שנרכשו בחינם רשומים שם), מה התאריך וכו'.
אתה יכול להיכנס אליו והוא יגיד לך מה רכשת (גם דברים שנרכשו בחינם רשומים שם), מה התאריך וכו'.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תסנכרן את האייפון לתיקיית שורש לה למשל תקרא Photos, ובתוכה צור תת תיקיות לפי הקטגוריות הרצויות.Dor007 כתב:אפשרי לקטלג את התמונות לתיקיות שבתוכם יהיו התמונות? אני בטוח שכן אז איך עושים את זה?...
נדמה לי שאפשר רק רמה יחידה של תיקיות.
הכי דחוף שיש
נעלתי את האייפון שלי , ואז ניסיתי לפתוח אותי בעזרת הסיסמא וזה רשם לי " ipon מבוטל נסה\י שוב בעוד 60"
אחרי ה60 דקות ניסיתי שוב והקשתי את הסיסמא ואז הופיעה לי שוב ההודעה הזה ..
יש פיתרון ?
אחרי כמה ניסיונות הוא מנטרל את המכשיר ?
אחרי ה60 דקות ניסיתי שוב והקשתי את הסיסמא ואז הופיעה לי שוב ההודעה הזה ..
יש פיתרון ?
אחרי כמה ניסיונות הוא מנטרל את המכשיר ?
אבא שלי קנה תרדיו הישראלי שעולה 2 דולר, לא היה לי כוח לשבור תראש אז התחברתי לחשבון אייטונס שלו דרך המכשיר שלי והורדתי תאפליקציה ללא תשלום נוסף.oferlaor כתב:להבהרה - כל מכשיר שמסתנכרן מול האייטיונז הספציפי יכול לקבל את האפליקציות שלו (כולל בתשלום) בלי בעיה.
הסינכרון של האפליקציות ייחודי בכך שהוא לא דורש סינכרון מלא (במכשיר שלי למשל יש לי אפליקציות גם מחשבון אייטיונז ישראלי שהקמתי + חשבון נוסף אמריקאי שהקמתי עם כרטיס GIFT CARD שקנה לי חבר בחו"ל)....
יש לנו 3 מכשירים לכל אחד חשבון אחר.
שווה לבדוק את הדבר
יכול להיות שאפשר להתחבר לכל חשבון שבאלך מהאייפון שלך ולהוריד ממנו דברים שנקנו בכסף אבל בחינם?
- AviBiton
- גורו HTmobile

תראי.
אם השתמשת באפשרות לנעול באמצעות אופצית קוד הגישה שבמכשיר עצמו, אז יש 2 אפשרויות.
1 - אם לא בחרת במחיקת נתונים, תוכלי להמשיך ולהקליד סיסמאות וכנראה שלא יקרה כלום לאייפון (הוא לא יינעל, אני רושם כנראה כי לא התנסיתי בזה.).
2 - אם כן בחרת במחיקת נתונים, אחרי 10 ניסיונות כושלים כל הנתונים שבאייפון יימחקו.
זה לגבי מספר הניסיונות.
עכשיו צריך להבין מה גורם לכך שלמרות שאת מקלידה סיסמא נכונה, את מקבל הודעת שגיאה.
תוכלי לרשום בדיוק את ההודעה שאת מקבלת?
ד"א, ניסית להכניס סיסמא כשהמכשיר מחובר לאייטונס?
שווה לנסות.
אם השתמשת באפשרות לנעול באמצעות אופצית קוד הגישה שבמכשיר עצמו, אז יש 2 אפשרויות.
1 - אם לא בחרת במחיקת נתונים, תוכלי להמשיך ולהקליד סיסמאות וכנראה שלא יקרה כלום לאייפון (הוא לא יינעל, אני רושם כנראה כי לא התנסיתי בזה.).
2 - אם כן בחרת במחיקת נתונים, אחרי 10 ניסיונות כושלים כל הנתונים שבאייפון יימחקו.
זה לגבי מספר הניסיונות.
עכשיו צריך להבין מה גורם לכך שלמרות שאת מקלידה סיסמא נכונה, את מקבל הודעת שגיאה.
תוכלי לרשום בדיוק את ההודעה שאת מקבלת?
ד"א, ניסית להכניס סיסמא כשהמכשיר מחובר לאייטונס?
שווה לנסות.