מחפש סאב שטוח בלי פשרות באיכות
יש לי רמקולים מאוד דינמיים (JBL STUDIO L820, סנטר LC2 ) וסאב שטוח של ימאהה דגם YST100 שמבחינת מראה הוא אידיאלי (קטן ושטוח) אבל הוא לא עומד בקצב של הרמקולים ונשמע בבירור שהוא "נשאר מאחור" בסצינות מורכבות ולכן אני מעוניין בעתיד הקרוב לשדרג את הסאב למשהו יותר איכותי, מוזיקלי, דינמי ושטוח שישתלב טוב עם הרמקולים ולא יתפוס נפח בחלל הסלון. אשמח לקבל עצות לגבי דגמים שווה לבדוק בתקציב של עד 6000 ש"ח פחות או יותר.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
אמנם לא שטוח אבל...
גם אני כמוך,חיפשתי סאב שטוח או לחילופין אחד ממש קטן (ההנהלה הטילה וטו)
עד שנתקלתי באחד ממש פיצי והיום הוא נח לו אצלי בסלון וניראה לא מאיים עד לרגע שהוא נכנס לפעולה.
הסאב הוא של ENERGY מדגם ESW-M6,אמנם לא יורד נמוך מאוד אך הוא חתיכת מפלצת קטנה.
מאוד מאוד מאוד מפתיע לגודלו וממלא מצויין חלל של 25 מטר רבוע והאמן לי שבהתחלה הייתי מאוד סקפטי לגביי היכולות שלו.
ואם חשקה נפשך בסאב שיירד נמוך יותר יש את הדגם ESW-M8.
אגב ה-KEF PSW-2500 שלי למכירה
עד שנתקלתי באחד ממש פיצי והיום הוא נח לו אצלי בסלון וניראה לא מאיים עד לרגע שהוא נכנס לפעולה.
הסאב הוא של ENERGY מדגם ESW-M6,אמנם לא יורד נמוך מאוד אך הוא חתיכת מפלצת קטנה.
מאוד מאוד מאוד מפתיע לגודלו וממלא מצויין חלל של 25 מטר רבוע והאמן לי שבהתחלה הייתי מאוד סקפטי לגביי היכולות שלו.
ואם חשקה נפשך בסאב שיירד נמוך יותר יש את הדגם ESW-M8.
אגב ה-KEF PSW-2500 שלי למכירה
נערך לאחרונה על ידי freerider ב 14/12/2009 16:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- freerider
- חבר ותיק

אני אהבתי את ה-ENERGY...
כי הוא פאנצ'י מאוד ולא מהדהד כמו הרבה סאבים אחרים בקוטר גדול יותר.
אז נכון שהוא לא יורד נמוך נמוך אך לטעמי הוא יורד מספיק ונשמע מעולה
בסלון שלי ומשתלב מצויין עם הרמקולים וההגברה שלי.
ברצוני לציין כי השימוש העיקרי שלי במערכת הוא למטרת מוסיקה ופחות לסרטים
אך גם בסרטים הסאב הקטן הזה "מפרק" את ה-KEF שלי.
אך גם בסרטים הסאב הקטן הזה "מפרק" את ה-KEF שלי.
סאבים מצויינים אבל כפי שכבר כתבתי אני מחפש סאב שטוח. תודהerezm_1 כתב:תנסו את PDR-8 8 אינש יש גם את ה PDR-10
http://www.paradigm.com/en/paradigm/sub ... 9.paradigm
ארז...
Re: אני אהבתי את ה-ENERGY...
איך הוא בסצינות מהירות? האם הוא עומד בקצב או מתחיל "לגמגם"?freerider כתב:כי הוא פאנצ'י מאוד ולא מהדהד כמו הרבה סאבים אחרים בקוטר גדול יותר.
אך גם בסרטים הסאב הקטן הזה "מפרק" את ה-KEF שלי....
סאב שטוח זה דבר יחסית נדיר ומסיבות טובות. היחידים שקופצים לי לראש הם דווקא של מורל - ה soundsub9
וה Vario Sub . הם דקים למדי ולא משתמשים באיזה דרייבר 6 אינץ' מסכן.
וה Vario Sub . הם דקים למדי ולא משתמשים באיזה דרייבר 6 אינץ' מסכן.
הסאבים של מורל טובים אבל לא מספיק מהירים כדי לעמוד בקצב של הLC820 והשילוב לא יהיה הרבה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו. אני צריך סאב מאוד דינמי שנותן באס מוזיקלי.HazooM כתב:סאב שטוח זה דבר יחסית נדיר ומסיבות טובות. היחידים שקופצים לי לראש הם דווקא של מורל - ה soundsub9
וה Vario Sub . הם דקים למדי ולא משתמשים באיזה דרייבר 6 אינץ' מסכן....
מה זה באס מוסיקלי ?....zeev78 כתב:הסאבים של מורל טובים אבל לא מספיק מהירים כדי לעמוד בקצב של הLC820 והשילוב לא יהיה הרבה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו. אני צריך סאב מאוד דינמי שנותן באס מוזיקלי.HazooM כתב:סאב שטוח זה דבר יחסית נדיר ומסיבות טובות. היחידים שקופצים לי לראש הם דווקא של מורל - ה soundsub9
וה Vario Sub . הם דקים למדי ולא משתמשים באיזה דרייבר 6 אינץ' מסכן.......
- freerider
- חבר ותיק

ניראה לי להגיב כך...
[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]HazooM כתב:סאב שטוח זה דבר יחסית נדיר ומסיבות טובות. היחידים שקופצים לי לראש הם דווקא של מורל - ה soundsub9
וה Vario Sub . הם דקים למדי ולא משתמשים באיזה דרייבר 6 אינץ' מסכן....
רק לידיעתך המורלים היו בין השיקולים שלי ואני מכיר טוב מאוד גם את ה-SOUNDSUB 9 וגם את
ה-SUB VARIO שלא נמכר כבר אגב (במיקרה ה-TRIO הקדמי שלי אלו ה- VARIO).
ה-ENERGY "עוקף" את שניהם בלי למצמץ למרות שאני חייב להודות שה-SOUNDSUB ניראה מעולה במיוחד כשהוא תלוי על הקיר.
שים לב שה-ENERGY החליף סאב גדול ממנו משמעותית, KEF PSW-2500 !
ADICT כתב:מה זה באס מוסיקלי ?....zeev78 כתב:הסאבים של מורל טובים אבל לא מספיק מהירים כדי לעמוד בקצב של הLC820 והשילוב לא יהיה הרבה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו. אני צריך סאב מאוד דינמי שנותן באס מוזיקלי.HazooM כתב:סאב שטוח זה דבר יחסית נדיר ומסיבות טובות. היחידים שקופצים לי לראש הם דווקא של מורל - ה soundsub9
וה Vario Sub . הם דקים למדי ולא משתמשים באיזה דרייבר 6 אינץ' מסכן..........
התכוונתי לסאב מוזיקלי.....
לא מספיק מהירים? נו באמת, פה אני עוצר כי כבר אין לי סבלנות להסביר את הנושא בפעם האלף...zeev78 כתב:הסאבים של מורל טובים אבל לא מספיק מהירים כדי לעמוד בקצב של הLC820 והשילוב לא יהיה הרבה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו. אני צריך סאב מאוד דינמי שנותן באס מוזיקלי.HazooM כתב:סאב שטוח זה דבר יחסית נדיר ומסיבות טובות. היחידים שקופצים לי לראש הם דווקא של מורל - ה soundsub9
וה Vario Sub . הם דקים למדי ולא משתמשים באיזה דרייבר 6 אינץ' מסכן.......
- freerider
- חבר ותיק

בגלל זה...
הם "היו" והוחלפו
זה אבל מאוד תלוי גם בהגברה שלך,טעמך האישי וסיגנונות המוסיקה שאתה מאזין להם.
זה אבל מאוד תלוי גם בהגברה שלך,טעמך האישי וסיגנונות המוסיקה שאתה מאזין להם.
שמעתי אותם והם לא מספיק טובים לצרכים שלי, ההסבר שלי מספק אותךHazooM כתב:לא מספיק מהירים? נו באמת, פה אני עוצר כי כבר אין לי סבלנות להסביר את הנושא בפעם האלף...zeev78 כתב:הסאבים של מורל טובים אבל לא מספיק מהירים כדי לעמוד בקצב של הLC820 והשילוב לא יהיה הרבה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו. אני צריך סאב מאוד דינמי שנותן באס מוזיקלי.HazooM כתב:סאב שטוח זה דבר יחסית נדיר ומסיבות טובות. היחידים שקופצים לי לראש הם דווקא של מורל - ה soundsub9
וה Vario Sub . הם דקים למדי ולא משתמשים באיזה דרייבר 6 אינץ' מסכן..........