חדש בפורום וגם במערכת קולנוע ביתית(צנועה)-עזרתכם
לעזרתכם ולתמיכתכם.
אז ככה קניתי רסיבר ימאהה 5730, סט רמקולים סטורם פלאש,די וי די מרנץ 4360 , כבל אופטי.
יש לי טלויזיה GRATZ מחובר להוט עם הממיר שלהם.הממיר מחובר לטלויזיה ליצאות AV IN 1.וכן הממיר מחובר למכשיר וידאו ומשם לטלויזיה.
מהיצאות AV IN 2 בטלויזיה התחברתי עם חוט אדום לבן למכשיר הדי וי די ליצאות L ו R לפי הצבעים.וחוט מיצאת הוידאו בטלויזיה לכניסה בדי וידי לוידאו.
את הדי וי די חברתי עם כבל אופטי למגבר.
במגבר חברתי את הרמקולים.
איך אני יכול לשמוע את הטלויזיה דרך המגבר עם הרמקולים או להעביר בשעת הצורך למצב רגיל כלומר לשמוע רק את הטלויזיה בעזרת השלט.
קראתי את החוברת שקבלתי עם המכשירים ולא בדיוק הבנתי מה קורה שם.
אני די טירון בשטח אז אנא התחשבו במגבלה הזו וגלו סבלנות ונסו לפשט את הדברים בכדי שאוכל לסדר את המערכת כפי שהיא צריכה להיות.
אני יודע שהמערכת לא מקצועית ודי פשוטה.אך מה דעתכם עליה?.
אך הכי חשוב זה החיבורים. תודה לעוזרים.
אז ככה קניתי רסיבר ימאהה 5730, סט רמקולים סטורם פלאש,די וי די מרנץ 4360 , כבל אופטי.
יש לי טלויזיה GRATZ מחובר להוט עם הממיר שלהם.הממיר מחובר לטלויזיה ליצאות AV IN 1.וכן הממיר מחובר למכשיר וידאו ומשם לטלויזיה.
מהיצאות AV IN 2 בטלויזיה התחברתי עם חוט אדום לבן למכשיר הדי וי די ליצאות L ו R לפי הצבעים.וחוט מיצאת הוידאו בטלויזיה לכניסה בדי וידי לוידאו.
את הדי וי די חברתי עם כבל אופטי למגבר.
במגבר חברתי את הרמקולים.
איך אני יכול לשמוע את הטלויזיה דרך המגבר עם הרמקולים או להעביר בשעת הצורך למצב רגיל כלומר לשמוע רק את הטלויזיה בעזרת השלט.
קראתי את החוברת שקבלתי עם המכשירים ולא בדיוק הבנתי מה קורה שם.
אני די טירון בשטח אז אנא התחשבו במגבלה הזו וגלו סבלנות ונסו לפשט את הדברים בכדי שאוכל לסדר את המערכת כפי שהיא צריכה להיות.
אני יודע שהמערכת לא מקצועית ודי פשוטה.אך מה דעתכם עליה?.
אך הכי חשוב זה החיבורים. תודה לעוזרים.
חשבתי שאקבל כאן עזרה וכיון אך התאכזבתי.. מכל מקום הסתדרתי כב
כבר..צפתי לעזרה ולא חסרים כאן אנשים בעלי ידע ונסיון ומאוד התאכזבתי...האם ישנה כאן אפליה לגבי אנשים מסוימים????
מכל מקום תודה לאייל שהגיב...
מכל מקום תודה לאייל שהגיב...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
MartinHSabag רצון טוב ונדיבות לא במיוחד ראיתי כלפי
אבל לא נכנס לויכוח...לא בקשתי לכפות על אף אחד את רצונתי רציתי והיתי ממש זקוק לעזרה..עברתי די הרבה על הדפים כאן בכדי למצוא תשובה לבעיות שהיו לי...וראיתי אכפתיות ונדיבות והרבה רצון של אנשים כאן .אני בטוח שגם אתה עם רצון טוב יכולת לעזור אבל אין לי טענות לא אליך ולא לאחרים...אמרתי את מה שהרגשתי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: