יורוקום- פשוט ביזיון
פעם היה לי דימוי שיורוקום מספר אחד בשירות בארץ שלנו. אבל לאחר התנסות האחרונה שלי איתם, אני כבר לא כל כך בטוח.
לפני כשנה קניתי את PV80, המסך באמת מדהים שרואים פה מעולה. הבעיה התחילה לאחר כמה חודשים ששמתי לב שמדי פעם מופיעים נק' אדומות שמרצדות על המסך.פעם זה היה בכניסה של הסטרימר ופעם בכניסה של הממיר.
בגלל בעיות כאלה ואחרות, לקח לי קצת זמן עד שהזמנתי טכנאי. כשהזמנתי את הטכנאי התקלה לא הייתה אבל הוא לקח אותה למעבדה לבדיקה, שם הם עלו על הבעיה והחליפו לי את המעבד הווידאו- כל זה לקח שבוע חצי.
כמה ימים אחרי שהמסך חזר- חזרה גם התופעה, אבל הפעם שמתי לב שהיא מופיעה לאחר שאני שם את התפריט הכחול של הסטרימר ל2 דקות . ביום ראשון של שבוע שעבר בא הטכנאי של יורוקום, התופעה לא הייתה. אבל הראתי לטכנאי איך התופעה הזאת מופיעה לאחר שמעלים את התפריט של הסטרימר. הטכנאי ניתק את כבלי HDMI ועבר בין הערוצי AV השונים והתופעה עדיין הייתה. ואז הוא לקח שוב את המסך.
המסך נמצא כבר שבוע בתיקון, וכל פעם שאני מצלצל מורחים אותי כמו ריבה על טוסט חם. היום כשדיברתי עם הטכנאי הוא אמר שהגיע עליו עוד מסך מאותו דגם עם אותה תקלה,והוא לא מצליח להבין עדיין מה הבעיה.
בקיצר אין עם מי לדבר שם, וגם מסך חילופי הם מסרבים לספק.
פשוט ביזיון.
אבל חכו, יש נקודת אור חיובית אחת מכל הסיפור המסריח הזה.
הם גורמים לי להרגיש שלם יותר עם העבודה שקניתי את המקרן של פנסוניק 4000 מחו"ל ולא דרכם. כי אם ככה הם מתנהגים עם מסך פלזמה שעלה לי בזמנו 7000 ש"ח, מפחיד לחשוב איזה שירות הייתי מקבל על מקרן שעולה 17000 ש"ח.
לפני כשנה קניתי את PV80, המסך באמת מדהים שרואים פה מעולה. הבעיה התחילה לאחר כמה חודשים ששמתי לב שמדי פעם מופיעים נק' אדומות שמרצדות על המסך.פעם זה היה בכניסה של הסטרימר ופעם בכניסה של הממיר.
בגלל בעיות כאלה ואחרות, לקח לי קצת זמן עד שהזמנתי טכנאי. כשהזמנתי את הטכנאי התקלה לא הייתה אבל הוא לקח אותה למעבדה לבדיקה, שם הם עלו על הבעיה והחליפו לי את המעבד הווידאו- כל זה לקח שבוע חצי.
כמה ימים אחרי שהמסך חזר- חזרה גם התופעה, אבל הפעם שמתי לב שהיא מופיעה לאחר שאני שם את התפריט הכחול של הסטרימר ל2 דקות . ביום ראשון של שבוע שעבר בא הטכנאי של יורוקום, התופעה לא הייתה. אבל הראתי לטכנאי איך התופעה הזאת מופיעה לאחר שמעלים את התפריט של הסטרימר. הטכנאי ניתק את כבלי HDMI ועבר בין הערוצי AV השונים והתופעה עדיין הייתה. ואז הוא לקח שוב את המסך.
המסך נמצא כבר שבוע בתיקון, וכל פעם שאני מצלצל מורחים אותי כמו ריבה על טוסט חם. היום כשדיברתי עם הטכנאי הוא אמר שהגיע עליו עוד מסך מאותו דגם עם אותה תקלה,והוא לא מצליח להבין עדיין מה הבעיה.
בקיצר אין עם מי לדבר שם, וגם מסך חילופי הם מסרבים לספק.
פשוט ביזיון.
אבל חכו, יש נקודת אור חיובית אחת מכל הסיפור המסריח הזה.
הם גורמים לי להרגיש שלם יותר עם העבודה שקניתי את המקרן של פנסוניק 4000 מחו"ל ולא דרכם. כי אם ככה הם מתנהגים עם מסך פלזמה שעלה לי בזמנו 7000 ש"ח, מפחיד לחשוב איזה שירות הייתי מקבל על מקרן שעולה 17000 ש"ח.
spacedude כתב:ronen61,
אני לא מבין מה הלחץ, אמרו לך שעדיין עובדים על המסך.
סה"כ שבוע מהרגע שהוא נלקח ממך ועוד אמרו לך את האמת שהם לא יודעים מה הבעיה. אף אחד לא שיקר וסיבן אותך....
מה שמעצבן ,זה לא העובדה שהמסך כבר שבוע בתיקון ועדיין לא רואים את הבעיה. אלא זה שהם לא מוכנים לספק מסך חילופי.יש חוק שאם תיקון המסך מתעכב מעל X ימים הם מחוייבים לספק מסך חילופי.
טוב לדעת שיורוקום מעל החוק
קיים חוק כזה,ואם אני לא טועה גם בתעודת האחריות הם מציינים שהם מתחייבים לספק מסך חילופי.איינשטיין כתב:אני לא מכיר את החוק, אבל מי אמר ש-X שווה ל-7 ?...
אני לא יודע אם זה 7 ימים אבל העובדה שהם לא רואים את התיקון של המסך באופק,זה אמור לעודד אותם ללכת לקראתי. אני טועה?
את החוק אני אחפש אח"כ.
אבל בבדיקה של תעודת האחריות של יורוקום מתגלה דבר מעניין, ע"פ סעיף 5 הם מתחייבים לתקן את המסך תוך 10 ימי עסקים. (יום חמישי הקרוב יהיה יום העסקים ה10 שהמסך אצלם).
וסעיף 4 שלהם מציין שבמידה שלא מצליחים לתקן אז מספקים מסך חדש או מחזירים את הכסף.
http://www.eurocomdc.co.il/_Uploads/dbs ... plazma.pdf
זה אומר שאני אקבל מסך חדש אם לא יצליחו לתקן אותו עד יום חמישי?
אבל בבדיקה של תעודת האחריות של יורוקום מתגלה דבר מעניין, ע"פ סעיף 5 הם מתחייבים לתקן את המסך תוך 10 ימי עסקים. (יום חמישי הקרוב יהיה יום העסקים ה10 שהמסך אצלם).
וסעיף 4 שלהם מציין שבמידה שלא מצליחים לתקן אז מספקים מסך חדש או מחזירים את הכסף.
http://www.eurocomdc.co.il/_Uploads/dbs ... plazma.pdf
זה אומר שאני אקבל מסך חדש אם לא יצליחו לתקן אותו עד יום חמישי?
לדעתי אתה לא צריך לערב פה את עניין המקרן.
תן להם עוד כמה ימים, אם לא יצליחו לתקן, דבר איתם על שדרוג הוגן.
אני לא חושב שהם מורחים אותך..
תן להם עוד כמה ימים, אם לא יצליחו לתקן, דבר איתם על שדרוג הוגן.
אני לא חושב שהם מורחים אותך..
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ronen61 כתב:NBA,
אני עירבתי את עניין המקרן כי העבירו אותי היום בין 8 אנשים שונים רק כדי לבקש את המסך החילופי.
פשוט טרטור אחד גדול.
לפחות לפני כשעה הגיע המסך החלופי, רק חבל שזה עלה לי בהרבה עצבים....
ronen61 שלום לך .
במידה והם לא יצליחו לתקן לך את המסך .
דרוש ללא שום תמורה מסך חדש שחופף את הדגם שברשותך .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
יפה, אבל מה לעשות שכתוצאה מטפשותם של אחרים אתה ניזוק? האם תמשיך לשבת בנחת בכורסת הטלביזיה מול קיר ללא מסך ותאמר לעצמך:" אין דבר, זה הם הטיפשים...".איינשטיין כתב:להתעצבן זה להאשים את עצמך על טיפשותם של אחרים...
Relax, take it easy...
אשמח ללמוד את הטריק איך לא להתעצבן מטיפשותם של אחרים.
תודה
ארז
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אני מכיר מקרה שמסך של lg התקלקל והחברה (חי) הביאה מייד מסך חלופי. הטכנאי הגיע, בדק, ראה שצריך לקחת את המסך למעבדה והביא מהאוטו מסך חלופי.oferlaor כתב:למיטב ידיעתי, אין שום חברה שנותנת מסך חלופי במקרה והמכשיר בתיקון....
לא הייתי מאחל לאף אחד מצב שכזה , הלוך וחזור פעמיים של טלויזיה חדשה , אבל לדעתי פרק זמן של 7 ואף 10 ימי עסקים הוא פרק זמן סביר לטפל במכשיר שברשותך.
מן הסתם במעבדה ישנם עוד מכשירים שנכנסו למעבדה והם מטופלים לפי סדר הגעתם (Q) , בפועל המכשיר שלך יטופל/יבדק במשך שעתיים שלוש, כאשר יגיע תורו.
רק לאחר קבלת איבחון מדוייק של הבעיה (אם בכלל) תוכל להיכנס לפעולה בנושא ,החלפה, שידרוג ושאר ירקות.
בינתיים הייתי נותן לזמן לעשות את שלו
.
חג שמח לכולם , דרור.
מן הסתם במעבדה ישנם עוד מכשירים שנכנסו למעבדה והם מטופלים לפי סדר הגעתם (Q) , בפועל המכשיר שלך יטופל/יבדק במשך שעתיים שלוש, כאשר יגיע תורו.
רק לאחר קבלת איבחון מדוייק של הבעיה (אם בכלל) תוכל להיכנס לפעולה בנושא ,החלפה, שידרוג ושאר ירקות.
בינתיים הייתי נותן לזמן לעשות את שלו
חג שמח לכולם , דרור.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
גם לדעתי ההתנהלות שלהם, היא "סבירה"
מה שכן נכון, הוא היות ומדובר בתקלה חוזרת, ומדובר בתקלה שהתיקון מתמשך, הוא שמעבר לנושא החוק,
(בין אם קיים ובין אם לא) - שלטובת רצון טוב ושירות טוב, יספקו לך מסך חלופי.
מקווה שיפתרו לך את זה בזמן הקרוב, ועל הצד הטוב ביותר.
כמו כן לדעתי, במידה ולא יימצא פתרון, שווה לך לנסות לדחוף להחלפת המסך, למסך אחר שווה ערך,
או להוסיף כסף ולשדרג (במידה ותהיה מעוניין).
אני חייב לומר שכאשר לי הייתה פנסוניק PV45, והתלוננתי על תקלה, הם היו איתי בסדר גמור וסיפקו לי מסך חלופי (זהה),
למרות שבפועל הבנתי שהתקלה שהייתה לי - הפרעות - היו בכלל ממקור חיצוני וזה אומת ע"י המסך החלופי.
מה שלא יהיה מקווה שיפתרו לך הכי טוב והכי מהר שאפשר
מה שכן נכון, הוא היות ומדובר בתקלה חוזרת, ומדובר בתקלה שהתיקון מתמשך, הוא שמעבר לנושא החוק,
(בין אם קיים ובין אם לא) - שלטובת רצון טוב ושירות טוב, יספקו לך מסך חלופי.
מקווה שיפתרו לך את זה בזמן הקרוב, ועל הצד הטוב ביותר.
כמו כן לדעתי, במידה ולא יימצא פתרון, שווה לך לנסות לדחוף להחלפת המסך, למסך אחר שווה ערך,
או להוסיף כסף ולשדרג (במידה ותהיה מעוניין).
אני חייב לומר שכאשר לי הייתה פנסוניק PV45, והתלוננתי על תקלה, הם היו איתי בסדר גמור וסיפקו לי מסך חלופי (זהה),
למרות שבפועל הבנתי שהתקלה שהייתה לי - הפרעות - היו בכלל ממקור חיצוני וזה אומת ע"י המסך החלופי.
מה שלא יהיה מקווה שיפתרו לך הכי טוב והכי מהר שאפשר