Dante's Inferno - הדמו
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
בסופ"ש האחרון יצא לי להתנסות במו הנ"ל ואני חייב ציין שכ"כ נהניתי שהחלטתי להוסיך את המשחק הנ"ל לרשימת הקניות בצורה אוטומטית. הגרפיקה של המשחק היא בין הטובות שיצא לי לראות ב PS3 והמשחקיות מאוד מזכירה את סידרת GOW (זה המשחק הכי קרוב לדעתי למשחק הנ"ל). העלילה סובבת סביב הניסיון של אביר מימי מלחמות הקודש בא"י לנסות ולהחזיר את אהובתו מהשאול. מומלץ להוריד ולהתנסות.
סיימתי עכשיו את הדמו,
ללא ספק משחק הרבה יותר איכותי ממה שחשבתי,
הבעיה היחידה שאולי הייתה זה שהם פשוט גונבים מGOW ללא בושה,
למי ששיחק את המשחקים זה ברמה שזה יכול טיפה להפריע (אפילו גנבו רכיבה על מפלצות מהטריילר של GOW3)
גם את השם גנבו מהסדרה המקבילה של קאפקום DMC...
עדיין, המשחקיות זורמת והשליטה נחמדה (לא ברמה של המשחקים שהזכרתי אבל אולי עם הזמן מתרגלים..)
וממש אהבתי את העיצוב של העולם והמפלצות, רק שבניגוד לחיקוי המדויק של GOW במוזיקה הייתי דווקא הולך על METAL,
העולם מאוד מזכיר את brutal legend...
סה"כ נראה אחלה משחק להעביר את הזמן עד שהדבר האמיתי יוצא...
וEA באמת צריכים להתבייש, הם ירדו מבחינתי לזנות...
למי ששיחק את המשחקים זה ברמה שזה יכול טיפה להפריע (אפילו גנבו רכיבה על מפלצות מהטריילר של GOW3)
עדיין, המשחקיות זורמת והשליטה נחמדה (לא ברמה של המשחקים שהזכרתי אבל אולי עם הזמן מתרגלים..)
וממש אהבתי את העיצוב של העולם והמפלצות, רק שבניגוד לחיקוי המדויק של GOW במוזיקה הייתי דווקא הולך על METAL,
וEA באמת צריכים להתבייש, הם ירדו מבחינתי לזנות...
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
גם ב-BATMAN יש רכיבה על מפלצות.sagioto כתב:סיימתי עכשיו את הדמו,
וEA באמת צריכים להתבייש, הם ירדו מבחינתי לזנות......
אז מי גנב ממי?
למי שאהב תנסו את הדמו של Bayonneta של SEGA שאמור גם כן לצאת בקרוב אהבתי את הדמו אפילו יותר ולפי ביקורות מיפן יש לו ציון מושלם של 40/40 (final fantasy 13 קיבל "רק" 39/40)
http://www.sega.com/platinumgames/bayonetta/index2.php
אגב Q1 הולך להיות מטורף לאוהבי הז'אנר (יש גם את DarkSiders של צייר הקומיקס המדהים ג'ו מדוריירה)
אגב Q1 הולך להיות מטורף לאוהבי הז'אנר (יש גם את DarkSiders של צייר הקומיקס המדהים ג'ו מדוריירה)
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אכן יש ניחוח של GOW במשחק אבל צריך לזכור שכבר הרבה זמן משחקים "מושפעים" ממשחקים מצליחים ולפעמים קשה להחליט מי באמת היה הראשון שפרץ את הדרך.sagioto כתב:סיימתי עכשיו את הדמו,
מאוד נהנתי מ GOW1 ואם המשחק הזה יהיה טוב ואיכותי (כפי שניתן לראות בדמו) אז זה רק רווח נקי לחובבי הז'אנר
במשחק Brutal Legend מוזיקת המטאל היא חלק בלתי נפרד ממהות העולם וכל המשחק מתבצע עם קריצה והמון הומור, בדמו הזה האווירה הרבה יותר קודרת ובהתאם המוזיקה (למרות שבאופן אישי הייתי שמח ליותר מטאל במשחקים ... )
-
Huber
- חבר במועדון HT

ניסיתי כבר את הדמו של Bayonneta וממש לא התחברתי אליו בניגוד לדמו של המשחק הזה. למרות ששניהם על הנייר נשמעים דומים, הם שונים מהותית.BOOYA כתב:למי שאהב תנסו את הדמו של Bayonneta של SEGA שאמור גם כן לצאת בקרוב אהבתי את הדמו אפילו יותר ולפי ביקורות מיפן יש לו ציון מושלם של 40/40 (final fantasy 13 קיבל "רק" 39/40)
אגב Q1 הולך להיות מטורף לאוהבי הז'אנר (יש גם את DarkSiders של צייר הקומיקס המדהים ג'ו מדוריירה)...
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.joystiq.com/2009/12/13/europ ... s-playabl/
מי שירכוש את הגירסה האירופאית של המשחק יקבל סקין חדש לדמות הראשית בדמותו של הדמות הראשית מהמשחק Dead .Space
מי שירכוש את הגירסה האירופאית של המשחק יקבל סקין חדש לדמות הראשית בדמותו של הדמות הראשית מהמשחק Dead .Space
-
Huber
- חבר במועדון HT

בעלי ה PS3 יקבלו גירסה מורחבת/מיוחדת של המשחק שתיקרא Divine Edition:
http://www.joystiq.com/2009/12/10/dante ... ly-to-ps3/
http://www.joystiq.com/2009/12/10/dante ... ly-to-ps3/
לא ככ הבנתי מה אתה מנסה להגיד, ברור שהם שונים כי הם לא אותו משחקHuber כתב:ניסיתי כבר את הדמו של Bayonneta וממש לא התחברתי אליו בניגוד לדמו של המשחק הזה. למרות ששניהם על הנייר נשמעים דומים, הם שונים מהותית.BOOYA כתב:למי שאהב תנסו את הדמו של Bayonneta של SEGA שאמור גם כן לצאת בקרוב אהבתי את הדמו אפילו יותר ולפי ביקורות מיפן יש לו ציון מושלם של 40/40 (final fantasy 13 קיבל "רק" 39/40)
אגב Q1 הולך להיות מטורף לאוהבי הז'אנר (יש גם את DarkSiders של צייר הקומיקס המדהים ג'ו מדוריירה)......
(למרות זאת שניהם ללא ספק מאותו ז'אנר).
מלבד זאת לגיטימי שכל אחד מתחבר יותר למשחק כזה או אחר.
הנקודה היא שמי שאוהב את הזאנר של (Fantasy action adventure (GOW, DMC, NG כנראה שיהנה ב- Q1 2010 כי יש המון releases של משחקים בזאנר.
גם מGOW3 פשוט המפתחים של GOW התלהבו מהפיצ'ר הזה כל כך שהם התחילו לדבר עליו שנה לפני שהמשחק יצא...9xcalibur9 כתב:גם ב-BATMAN יש רכיבה על מפלצות.sagioto כתב:סיימתי עכשיו את הדמו,
אז מי גנב ממי?...
והנקודה היא לא שיש ניחוח אלא שעשו את זה מעבר לגבול הטעם הטוב,
אבל בהתחשב בזה שהמקור בהחלט משובח ויקח עוד כמה חודשים עד שיצא 3 אין פסול להינות מהחיקוי בינתיים
רכיבה על מפלצות היתה גם בGears of War 2 (למרות ששם זה היה קצת שונה) ואני די בטוח שגם בלא מעט משחקים לפניו.sagioto כתב: ללא ספק משחק הרבה יותר איכותי ממה שחשבתי,
גם את השם גנבו מהסדרה המקבילה של קאפקום DMC......
שלא נדבר על שם המשחק, שלא בדיוק "גנבו" אותו מDMC אלא מפואמה בת כמה מאות שנים...
זה נראה קצת מיותר להתחיל ולהתלונן ממי כל משחק גונב, כי זה פשוט לא יגמר אף פעם. גם המפתחים של המשחק אמרו מהיום הראשון שההשפעה המרכזית עליהם היא מGOW (שבתורו הושפע מDMC) אז זה לא שמנסים להסתיר פה איזשהו סוד.
- DMaster
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
היה דמו לא רע בכלל. ה CGI בקאטסינס היה מדהים, בין היפים שראיתי אי פעם במשחק.
אהבתי את העניין של המורליות, לבחור אם להרוג או לא.. וזה בטח ישתלב גם בסיפור.
ואז מה אם הוא מנסה להעתיק את GOW3, הלוואי שעוד יצליחו כמוהו.
מבחינה עלילתית אני חושב שהוא אפילו עולה על GOW3.
אני קונה אותו בטוח..
אהבתי את העניין של המורליות, לבחור אם להרוג או לא.. וזה בטח ישתלב גם בסיפור.
ואז מה אם הוא מנסה להעתיק את GOW3, הלוואי שעוד יצליחו כמוהו.
מבחינה עלילתית אני חושב שהוא אפילו עולה על GOW3.
אני קונה אותו בטוח..
לא ברור לי למה מתייחסים ל-GOW כ"מקור" שממנו כביכול "מעתיקים" רעיונות
קצת היסטוריה למבקרים,
GOW יצא בסך הכל לפני ארבע וחצי שנים (במרץ 2005).
הרבה לפניו היו כבר משחקים רבים בז'אנר (לדוגמא DMC שיצא ב2001 ) מהם הוא בבירור שאב רעיונות. אני זוכר כששיחקתי ב GOW הראשון הרגשתי וואלה זה ממש דומה ל-DMC (וזו היתה הסיבה שככ אהבתי אותו
)
תחשבו על כל משחקי ה FPS כמה שונים הם אחד מהשני ?!?
אני בטוח שכולם יודעים כמה קשה היום "להמציא" ז'אנר או אפילו לנסות לחדש נוסחאות קיימות וזה ברור כיוון שיש תחושה שכאילו כבר עשו הכל הנקודה היא שאם משחק הוא טוב אז מה זה משנה מי חשב על זה קודם?
קצת היסטוריה למבקרים,
GOW יצא בסך הכל לפני ארבע וחצי שנים (במרץ 2005).
הרבה לפניו היו כבר משחקים רבים בז'אנר (לדוגמא DMC שיצא ב2001 ) מהם הוא בבירור שאב רעיונות. אני זוכר כששיחקתי ב GOW הראשון הרגשתי וואלה זה ממש דומה ל-DMC (וזו היתה הסיבה שככ אהבתי אותו
תחשבו על כל משחקי ה FPS כמה שונים הם אחד מהשני ?!?
אני בטוח שכולם יודעים כמה קשה היום "להמציא" ז'אנר או אפילו לנסות לחדש נוסחאות קיימות וזה ברור כיוון שיש תחושה שכאילו כבר עשו הכל הנקודה היא שאם משחק הוא טוב אז מה זה משנה מי חשב על זה קודם?
-
Huber
- חבר במועדון HT

חיקוי, לא חיקוי, המשחק טוב ומהנה מאוד, אני אישית לא אשב לדוש בעיניין של מי חיקה את מי כל עוד אני נהנה מהמשחק.