DBV-T, USB, VLC, Windows7 ושאלה של מתחיל בתחום
-
דוכס_הברזל
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ברשותי מחשב נייד וכן התקן USB עלום שם שנרכש ב eBay לקליטת שידורי הטלויזיה הדיגיטלית.
עד לפני כשבוע מערכת ההפעלה על הנייד היתה XP והכל עבד מצויין באמצעות תוכנת VLC.
השבוע שודרגה מערכת ההפעלה ל Windows7 והתחילו הבעיות.
התקן ה USB מזוהה וכאשר מפעילים אותו דרך תוכנת VLC ניתן לראות כי יש קליטה (ה LED נדלק).
אבל ..... לא רואים או שומעים כלום וכמובן גם לא ניתן לעבור מערוץ לערוץ כפי שהיה תחת XP.
אני מניח שהבעיה היא במקודד שחסר לי אולם שעות של חיפושים במהלך סוף השבוע ברשת לא העלו דבר.
האם יש מישהו שיכול לסייע?
עד לפני כשבוע מערכת ההפעלה על הנייד היתה XP והכל עבד מצויין באמצעות תוכנת VLC.
השבוע שודרגה מערכת ההפעלה ל Windows7 והתחילו הבעיות.
התקן ה USB מזוהה וכאשר מפעילים אותו דרך תוכנת VLC ניתן לראות כי יש קליטה (ה LED נדלק).
אבל ..... לא רואים או שומעים כלום וכמובן גם לא ניתן לעבור מערוץ לערוץ כפי שהיה תחת XP.
אני מניח שהבעיה היא במקודד שחסר לי אולם שעות של חיפושים במהלך סוף השבוע ברשת לא העלו דבר.
האם יש מישהו שיכול לסייע?
-
דוכס_הברזל
-
- חבר שרק התחיל

אם כך יש למישהו רעיון היכן בכל זאת הבעיהamittzor כתב:ב VLC אתה לא צריך מקודד. התוכנה משתמשת בקודקים פנימיים.
לתוכנות אחרות צריך קודק H264 וקודק לאודיו של MONOGRAM שפורסם פה באחד השרשורים הקודמים...
-
דוכס_הברזל
-
- חבר שרק התחיל

המדיה סנטר סורק וסורק ערוצים ולא מוצא כלום.mp3lll כתב:תעבוד עם המדיה סנטר, יותר יעיל קל ויפה....
יתכן שצריך לשנות משהו בהגדרות שלו על מנת להשתמש ב USB?
-
דוכס_הברזל
-
- חבר שרק התחיל

ההגדרות כנראה מאד פשוטות כשיודעים מה ואיך.israeleib כתב:אני משתמש גם בדונגל מ - eBay ואני יכול להגיד שהמדיה סנטר תחת וינדוס 7 באמת עושה עבודה מצויינת וההגדרה מאוד פשוטה....
לי אין מושג.
מישהו יכול לנסות לסייע?
-
דוכס_הברזל
-
- חבר שרק התחיל

בדיוק הנקודה.
ב VLC הנורה דולקת (אחרי בחירה ידנית של הפרמטרים הנכונים).
במחשב אחר עם XP הדונגל עובד ללא בעיה.
רק על הנייד עם WINDOWS7 יש נורה דולקת ב VLC אבל לא רואים / שומעים כלום.
בתוכנות אחרות לא הצלחתי לגרום לנורה לעבוד.
ב VLC הנורה דולקת (אחרי בחירה ידנית של הפרמטרים הנכונים).
במחשב אחר עם XP הדונגל עובד ללא בעיה.
רק על הנייד עם WINDOWS7 יש נורה דולקת ב VLC אבל לא רואים / שומעים כלום.
בתוכנות אחרות לא הצלחתי לגרום לנורה לעבוד.
אם הנורה דולקת, הבעיה היא לא קליטה, אלא משהו בתוכנה\דרייבר.
כשאתם מדברים על דונגל מאי-ביי, על איזה בדיוק מדובר? אני רכשתי את זה עם השבב של אינטל ce9500/6230, והוא עושה לי בעיות רבות תחת WIN7. עם VLC אני מצליח לעבוד איתו בלי בעיה. עם תוכנות אחרות, לאחר שעות רבות של מאמצים גם הצלחתי להפעיל אותו, וב MEDIAPORTAL אפילו הצלחתי להקליט ערוצים ולצפות באחרים.
הבעיה היא שהוא מאוד לא יציב. פתאום מפסיק לעבוד, ותחת הדרייבר הלא חתום 6230 גם גורם ל BSOD. הרבה פעמים לאחר הפסקת שידור ונסיון להתחלת שידור חדש, הוא פשוט לא פועל ויש צורך לנתק ולחבר.
בקיצור - הזמנתי אחד אחר מדיל אקסטרים, בתקווה שיהיה יותר טוב.
כשאתם מדברים על דונגל מאי-ביי, על איזה בדיוק מדובר? אני רכשתי את זה עם השבב של אינטל ce9500/6230, והוא עושה לי בעיות רבות תחת WIN7. עם VLC אני מצליח לעבוד איתו בלי בעיה. עם תוכנות אחרות, לאחר שעות רבות של מאמצים גם הצלחתי להפעיל אותו, וב MEDIAPORTAL אפילו הצלחתי להקליט ערוצים ולצפות באחרים.
הבעיה היא שהוא מאוד לא יציב. פתאום מפסיק לעבוד, ותחת הדרייבר הלא חתום 6230 גם גורם ל BSOD. הרבה פעמים לאחר הפסקת שידור ונסיון להתחלת שידור חדש, הוא פשוט לא פועל ויש צורך לנתק ולחבר.
בקיצור - הזמנתי אחד אחר מדיל אקסטרים, בתקווה שיהיה יותר טוב.