התחדשתי - Samsung 52B750

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #21 

bossgt6 כתב:תתחדש , מסך ליגה !
ראיתי אותו מול ה LED 6000 של סמסונג , לא יכולתי להבחין בהבדלים .

חיב לשאול אותך משהו - כשאני רואה את המרחק של הרמקולים שלך אחד מהשני, ואני רואה זאת אצל רוב חברי הפורום שמעלים תמונות ....., אין פה הפסד עצום של פוטנציאל?

אם צליל עובר מצד ימין לצד שמאל כשכל המרחק ביניהם הוא בקושי 2 מטר ובדרך יש סנטר באמצע ??? מעברי המשקל בין הצדדים הופך לכמעט לא רלוונטי , במיוחד עם רמקולים גדולים, זה לא רק המעברים אלא סתם צליל שמאלי או ימני בסרט - אתה רוצה להרגיש שהוא בא מהצד אבל אין כמעט משמעות לכך כשהכנפיים כל כך קצרות , ניסית להרחיק אותם בעוד איזה מטר וחצי לכל צד ?
...

bossgt6 .

שמת לב הייטב לבעיה שרוב האנשים לא מתיחסים אליה בכלל .
המרחק בין הרמקולים הקדמיים צריך להיות 3 מטר . גם המרחק של האחוריים אמור להיות זהה .

יש עוד די מרכיבים באיזון הסאונד בחדר שאינם דורשים השקעה מיוחדת .

לכן מרבית האנשים לא מתיחסים לנושא מחוסר מודעות .

בקשר להבדלים בין ה b-750 למסכי הליד נכון שההבדל הוא מיערי .
אבל המחירים כלכך צמודים שניתן לרכוש כיום את הליד דגם b-7000 גודל 55 במחיר די צמוד לb-750 גודל 52 .

יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #22 

danlior,
קודם כל, ברכות על המסך המדהים הזה ותתחדש.

תדע לך שהבחירה במקום הקניה לפעמים חשובה יותר מהמסך....

לרכוש בחנות כפי שתארת (אני לא מכיר אותם אישית), זו בחירה נכונה וחכמה וכבר הוכיחה את עצמה ברגע שהמסך הוחלף לאחר עוד לפני שהגיע לביתך. עושה רושם מעוד תגובות שקראתי שהם תותחים בשירות וזה חשוב שאין לך מושג כמה (בייחוד שהיבואן סמליין-מיניליין ידוע בתור יבואן שאתה יכול לדבר לקיר שיש לך בעיה).

בקיצור, אני שמח בשבילך על השילוב המנצח שבחרת בו (מסך מעולה+ חנות מקצועית), הרבה הנאה בהמשך.

lenso
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #23 

יש מצב לדעת מה המחיר ששולם?

Majesty
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

danlior
תתחדש על המסך

האם יצא לך להשוות ראש בראש מול ה 52W5500 סוני?

תודה

danlior פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #25 

bossgt6

תודה רבה עבור האיחולים.

לא ראית הבדל בינו לבין ה-LED6000? לא אוכל לומר לך שהמסך שלי יותר איכותי, מה שאוכל לומר לך בוודאות הוא שהמסך שלי הרבה יותר חד וחזק. לכן כנראה היה מדובר בכיוונים שונים. לך לאותה החנות, שים את שניהם במצב "דינמיק" ואז נדבר :)

לגבי מרחק הרמקולים, לומר שהמרחק בין הרמקולים צריך להיות X זה פשוט לא נכון. הכל תלוי היכן נמצא המאזין. המאזין אמור ליצור ביחד עם זוג הרמקולים משולש שווה שוקיים.

ברור שהיה עדיף לו הייתי יכול ליצור משולש של שלושה מטרים לכל שוק אך אילוצי החדר שלי לא מאפשרים זאת.

9000es

קרא את תשובתי ל-bossgt6 וקבל זאת ככלל זהב. מעבר לכך כמובן, הכל פתוח לטעם אישי ואילוצים אקוסטיים.

טלHD

תודה ידידי :)

lenso

לא חושב שראוי שאפרסם זאת בפרהסיה, אשלח לך הודעה פרטית.

Majesty

כן, ל-W5500 לטעמי היתה תמונה יותר כהה וחלשה אם כי מאוד איכותית מבחינת איכות הצבעים. גשאתה מכוון את הבאק-לייט אצלי בסמסונג ל-7 מתוך 10 אתה מקבל תמונה כמו ב-W5500 שהיא במקסימום. כששאלתי סוכן של ישפאר למה זה כך הוא אמר לי שאם ארצה סוני שתהיה בוהקת כמו הסמסונג אאלץ לרכוש את סדרת ה-Z המאוד יקרה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #26 

משולש שווה שוקיים קטן ורמקולים קרובים אחד לשני מאבדים מהעניין, למה שווה ? אם הרמקולים שלך מרוחקים לפי דעתי מהתמונה 2 מטר אחד מהשני אתה רוצה לומר לי שאתה יושב 2 מטר מהמסך / סנטר ? אם כן זה כל כך קרוב , יש לך סנטר חיה רעה , ורמקולים חיות והמשולש כל כך קטן, לא חבל ?
אצלי הרחקתי את הקדמיים אחד מהשני כמעט ל 4 מטר והפניתי אותם כלפי פנימה התוצאה הרבה יותר טובה , הסאונד נזרק לחלל גדול יותר ויש תחושת מרחב גדול יותר

גם אם הוא לא שווה שוקיים תן לרסיבר שלך לפתור את בעיות הווליום והמרחקים אבל תקבל סאונד גדול , רחב ותרגיש ימין , ושמאל

לגבי המסכים - התקשיתי למצוא הבדלים , הדיסק היה דיסק HD הדגמה של סמסונג ' אבל אני מדבר על 32 אינץ' LED ועל 40 אינץ B750
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #27 

כיף לקרוא.

תתחדש ותהנה. (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש