נכון שזה אולי לא לגמרי קשור , אבל עדיין הייתי רוצה לדעת
איך בדיוק אפשר להשיג קפה נמס (ההדגשה על נמס ) של לוואצה ?
בזמנו לפני המון זמן עבדתי עם מכונות קפה , ואחד היבואנים של לוואצה הביא כמה ארגזים של קפה נמס שלהם . הוא עלה יקר רצח , ולטמטומי הגדול לא קניתי מלאי .
זה הקפה נמס היחיד שאני מכיר שממש יש לו טעם של אספרסו . כך שאם מישהו מכיר יודע איך ניתן לייבא את זה אני אשמח מאוד
בזמנו לפני המון זמן עבדתי עם מכונות קפה , ואחד היבואנים של לוואצה הביא כמה ארגזים של קפה נמס שלהם . הוא עלה יקר רצח , ולטמטומי הגדול לא קניתי מלאי .
זה הקפה נמס היחיד שאני מכיר שממש יש לו טעם של אספרסו . כך שאם מישהו מכיר יודע איך ניתן לייבא את זה אני אשמח מאוד
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
למה שלא תמצא מי מייבא קפה של לוואצה לארץ, ותברר דרכו?
זה לא צריך להיות קשה למצוא - על כל קופסה או שקית קפה של לוואצה שתמצא בסופר יש מדבקה שבה לפי חוק חייב להיות זיהוי של היבואן.
זה לא צריך להיות קשה למצוא - על כל קופסה או שקית קפה של לוואצה שתמצא בסופר יש מדבקה שבה לפי חוק חייב להיות זיהוי של היבואן.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
הנה האתר של יבואן לוואצה לארץ, ובו גם רשימת סוגי הקפה שלהם.
אכן יש קפה נמס.
מאוד מעניין שאתה כותב שזה קפה נמס עם טעם של אספרסו. זה "הכי קרוב" לאספרסו, או באמת טעם של אספרסו?
http://www.lavazza.co.il/babait_tahun.html
אכן יש קפה נמס.
מאוד מעניין שאתה כותב שזה קפה נמס עם טעם של אספרסו. זה "הכי קרוב" לאספרסו, או באמת טעם של אספרסו?
http://www.lavazza.co.il/babait_tahun.html
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
גילס קופי יושבים על דרך השלום בתל אביב לכיוון גבעתיים.
יש שם יותר כלי בית ופסטות מקפה.
שווה להתקשר קודם ולבדוק אם מה שאתה רוצה נמצא שם.
יש שם יותר כלי בית ופסטות מקפה.
שווה להתקשר קודם ולבדוק אם מה שאתה רוצה נמצא שם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
כמו שחשבתי . טילפנתי אליהם היום , והם טוענים שלוואצה לא מייצרים את הקפה הזה . בזמנו מי שמכר לי אמר לי שהם לא מייבאים את זה . כך שהיום הופתעתי לראות את זה באתר . אש שאלתי , יש להם קפה נמס של חברה אחרת , ואת הקפה נמס של לוואצה הם טוענים שהחברה לא מייצרת
לא ממש נראה לי הגיוני, נראה לי יותר הגיוני שהם לא מייבאים אותו , כי הוא לבטח יותר טעים מחלק מהקפסולות שלהם . וכשהם התחילו ורצו להכנס לחברה שעובדים עם מכונות הם הביאו , עכשיו זה כבר לא שווה להם
אז למישהו יש רעיון איך אפשר לוודא אם יש אין ואם כן איך ניתן לייבא כזה דבר ?
לא ממש נראה לי הגיוני, נראה לי יותר הגיוני שהם לא מייבאים אותו , כי הוא לבטח יותר טעים מחלק מהקפסולות שלהם . וכשהם התחילו ורצו להכנס לחברה שעובדים עם מכונות הם הביאו , עכשיו זה כבר לא שווה להם
אז למישהו יש רעיון איך אפשר לוודא אם יש אין ואם כן איך ניתן לייבא כזה דבר ?
כנראה עוד מוצר מדבקה
בטח עוד קפה שטשיבו מייצרת למישהו (כמו למשל דוידוף ועוד)
נסה את טייסטרז צ'ויס סטרונג, נסטלה גולד אספרסו, מקסוול, לכולם טעם חזק וטוב
אגב לעתים יש הפתעות עם מותגים לא מוכרים וזולים (יש כאלה למשל בטיב טעם)
בטח עוד קפה שטשיבו מייצרת למישהו (כמו למשל דוידוף ועוד)
נסה את טייסטרז צ'ויס סטרונג, נסטלה גולד אספרסו, מקסוול, לכולם טעם חזק וטוב
אגב לעתים יש הפתעות עם מותגים לא מוכרים וזולים (יש כאלה למשל בטיב טעם)
what's next?
לכול המותגים האלו אין את הטעם ההוא
ואני יודע . לדוידוף יש טעם יותר אלגנטי מאשר פראי כמו שהיה . וסבתם לשם עניין אחרי שניסיתי כמעט את כול הסוגים , דווקה הקפה של עלית שאתם כ"כ משמיצים כאן הוא בין הטובים שיש
הברזילאי לא לטעמי , אבל האפריקאי פראי הוא סופר מעולה , ואם רוצים משהו יותר עדין , אזי הקולומביאני הוא גם מעולה
הברזילאי לא לטעמי , אבל האפריקאי פראי הוא סופר מעולה , ואם רוצים משהו יותר עדין , אזי הקולומביאני הוא גם מעולה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אפריקאי פראי?
מזכיר לי משהו.
מזכיר לי משהו.
נערך לאחרונה על ידי דבוטאנט ב 20/02/2011 11:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
יש . תבדקו בסופר על קפה עלית עם השמות האלו
ולא רק זה אלא באמת מומלץ . וזה ממישהו ששתה כבר טייסטר /דוידוף ועוד כמה שאני כבר לא זוכר . כולל כאלו שיובאו ואח"כ לא יובאו עוד בגלל שהקהל לא היה מוכן לשלם עליהם מחירי פרימיום
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

מעניין אם מדובר בתוספי טעם או שבאמת בפולים שונים.
לטעמי האישי, הנמס של עלית הוא לא משהו. טייסטרס אדום עדיף עליו (אני משתמש בנמס רק כשאני עושה שייק קפה).
לטעמי האישי, הנמס של עלית הוא לא משהו. טייסטרס אדום עדיף עליו (אני משתמש בנמס רק כשאני עושה שייק קפה).
האמת שאני, כחובב מושבע של קפה נמס, ניסיתי את כל הטעמים החדשים של עלית - "ברזילאי", "אפריקאי", "קולומביאני"
ובכן, הגעתי עם מעט מאוד ציפיות - הקפה שלהם הוא לטעמי בלתי ניתן לשתיה, ויקר.
להפתעתי הם לא עמדו אפילו בציפיות הנמוכות - הקולומביאני הוא 18 קאראט לשעבר שתמיד היה לו טעם לוואי לא מושך, הברזילאי של היום הוא כנראה מה שהיה פלטינום שאף פעם לא היה מוצלח, והאפריקאי הוא... כמעט זהה לברזילאי. פראי? על מה הם מדברים? סתמי ומטה. עם כל הכבוד, הטסטרז צ'ויס שהוא הטויוטה של המשרדים, הרבה יותר טוב, אפילו הרד מאג עדיף. דוידוף, מקסוול, ג'ייקובס - חמש רמות מעל. ועלית טוענים שהקפה שלהם מותאם לטעם הישראלי - הם צודקים, אבל בבוץ!
להפתעתי הם לא עמדו אפילו בציפיות הנמוכות - הקולומביאני הוא 18 קאראט לשעבר שתמיד היה לו טעם לוואי לא מושך, הברזילאי של היום הוא כנראה מה שהיה פלטינום שאף פעם לא היה מוצלח, והאפריקאי הוא... כמעט זהה לברזילאי. פראי? על מה הם מדברים? סתמי ומטה. עם כל הכבוד, הטסטרז צ'ויס שהוא הטויוטה של המשרדים, הרבה יותר טוב, אפילו הרד מאג עדיף. דוידוף, מקסוול, ג'ייקובס - חמש רמות מעל. ועלית טוענים שהקפה שלהם מותאם לטעם הישראלי - הם צודקים, אבל בבוץ!
what's next?
מה זה משנה ? אז בא נגדיר שזה טעם . אם זה טעים לי זה לא משנה אם מצאו תערובת ייחודית להם במפעל האירופי שלהןmoti_r כתב:מעניין אם מדובר בתוספי טעם או שבאמת בפולים שונים.
לטעמי האישי, הנמס של עלית הוא לא משהו. טייסטרס אדום עדיף עליו (אני משתמש בנמס רק כשאני עושה שייק קפה)....
ולגבי הטעם , כול אחד והטעם שלו , אני אוהב קפה חזק מאוד . אז הטייסטר לא טוב מספיק , כי אםה שם יותר מכפית הוא מר מידי . הדווידוף במקרה הזה יותר עדין במרירות שלו . וחוץ מאשר הלוואצה שלא נראה לי שאשיג , בנתיים הפראי שלהם הכי טעים לי . אז במבחן התוצאה הפעם הם הצליחו . וזה אומר מישהו שעד היום גם בתשלום לא היה נוגע בקפה נמס של עלית ולא משנה מה הגרסה שלו
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

ג'וקר, זה חשוב כי מאוד מעניין האם הטעם הוא של תוספים או של קפה אמיתי.
אחרי שאתה טועם חליטה אמיתית, עם טעמים מיוחדים של זן קפה מסויים (ראה את השרשור שלי מהבוקר, למשל) אתה מבין שאי אפשר לשחזר טעמים כאלה עם חומרים מלאכותיים.
אין תחליף!
אחרי שאתה טועם חליטה אמיתית, עם טעמים מיוחדים של זן קפה מסויים (ראה את השרשור שלי מהבוקר, למשל) אתה מבין שאי אפשר לשחזר טעמים כאלה עם חומרים מלאכותיים.
אין תחליף!
טוב , אני לא יודע אם זה פולים או קפה אמיתי . אני גם לא חושב שבקפה נמס אתה בכלל יכול לדעת
וממילא אני לא יכול להתעסק עכשיו עם מקינטה
ד"א אם כבר בנושא הזה , אני הבנתי משירשור אחר שיש דבר שנקרא פלנג'ר , יש סיכוי להסבר מה זה ואיך בדיוק מכינים איתו קפה ? ואם אפשר המלצות לפלנג'רים מומלצים ? כי אני יכול להשתמש במיים רותחים , אבל אני לא יוכל להרתיח מיים על הגז
וממילא אני לא יכול להתעסק עכשיו עם מקינטה
ד"א אם כבר בנושא הזה , אני הבנתי משירשור אחר שיש דבר שנקרא פלנג'ר , יש סיכוי להסבר מה זה ואיך בדיוק מכינים איתו קפה ? ואם אפשר המלצות לפלנג'רים מומלצים ? כי אני יכול להשתמש במיים רותחים , אבל אני לא יוכל להרתיח מיים על הגז
יש בדיוק הוראות לכך במדריך הנבוכים, אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן:truejoker כתב: ד"א אם כבר בנושא הזה , אני הבנתי משירשור אחר שיש דבר שנקרא פלנג'ר , יש סיכוי להסבר מה זה ואיך בדיוק מכינים איתו קפה ? ואם אפשר המלצות לפלנג'רים מומלצים ? כי אני יכול להשתמש במיים רותחים , אבל אני לא יוכל להרתיח מיים על הגז...
http://www.htcafe.co.il/p1.article01668 ... 7%A0%D7%AA
hosq כתב:האמת שאני, כחובב מושבע של קפה נמס, ניסיתי את כל הטעמים החדשים של עלית - "ברזילאי", "אפריקאי", "קולומביאני"
להפתעתי הם לא עמדו אפילו בציפיות הנמוכות - הקולומביאני הוא 18 קאראט לשעבר שתמיד היה לו טעם לוואי לא מושך, הברזילאי של היום הוא כנראה מה שהיה פלטינום שאף פעם לא היה מוצלח, והאפריקאי הוא... כמעט זהה לברזילאי. פראי? על מה הם מדברים? סתמי ומטה. עם כל הכבוד, הטסטרז צ'ויס שהוא הטויוטה של המשרדים, הרבה יותר טוב, אפילו הרד מאג עדיף. דוידוף, מקסוול, ג'ייקובס - חמש רמות מעל. ועלית טוענים שהקפה שלהם מותאם לטעם הישראלי - הם צודקים, אבל בבוץ!...