מארז thermal take DH101: media lab drivers for win7

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tivan פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

רציתי לפתוח בתודה,
אני חדש פה, ויש כאן אחלה פורום!
אחרי פעמיים של קריאה עשיתי לי HTPC:
בחרתי במע' ההפעלה WIN7 32 BIT.

עם זאת צברתי מספר שאלות:

1. רכשתי מארז זה, עם התוספת media lab, הכוללת צג LCD ושלט, אולם הנ"ל לא מגיע עם דרייברים יעודיים ל- WIN7.
http://www.thermaltakeusa.com/Product.a ... 19&ID=1426

כיצד פותרים הבעיה?

בשל כך, לא הפעלתי השלט של THERMAL TAKE, אלא רק את של כרטיס ה- PVR 150.

אשמח לשמוע פתרונות.

2. כאשר אני רואה טלויזיה (כבלים אנלוגי) בחיבור ישירות באמצעות כרטיס ה- PVR, hauppage 150, לעיתים נוצרת תנועת לוואי של התמונה (מין ריצוד לצד) , במיוחד כשרואים סרט עם כתוביות לא מובנות.

3. התקנתי את ה- MPC-HC מהאתר הרוסי, כפי שהוסבר, אולם ה- wmc עדיין בוחר את ה- media player המקורי שהיגיע עם ההתקנה של WIN7 בכל פעם שהוא פותח סרט. כיצד מפנים לגרסא הרוסית של WMP?

4. ללוח האם שלי (EP45T-UD3LR) יש יציאות ישירות לרמקולים קדמיים, אחוריים וסנטר. רציתי לשאול האם לכרטיס הקול המובנה יש באמת יכולת להגביר את הצליל לשם השמעת כ"כ הרבה רמקולים, בחווית קולנוע, או שבכ"ז חייבים לחברו לרסיבר סראונד, לשם הגברה מספקת.

תודה לעונים!

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

1. תצטרך לפנות לחברה (יש להם פורומים) ולשאול בנוגע לתמיכה ב Win 7

2. האם תוכל לצלם את התופעה עם מצלמה דיגיטלית ולצרף את התמונה להודעה? כי מהתאור בלבד זה כנראה לא יספיק כדי לתת לך סיבה לתופעה ופתרון אפשרי.

3. ה Media Center תמיד ישתמש בנגן שלו ולכן אתה לא תוכל להשתמש ב MPC-HC מתוך ה Media Center. אם יש לך צורך בגרסה רוסית של ה Media Center אתה כנראה תצטרך להתקין גירסה רוסית של Win 7 או חשדרג ל Ultimate שמכיל ערכות שפה נוספות שיאפשרו לך לשנות את כל הממשק.

4. היציאות האנלוגיות מיועדות לחיבור לרמקולים של מחשב שיש להם הספק נמוך והם גם בדרך כלל מוגברים בעצמם. אם תחבר סט של רמקולים לא מוגברים תוכל אומנם לשמוע מכל הרמקולים אבל סביר להניח שהעוצמה ונקיון הצליל לא ישביעו את דעתך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

ברוך הבא לפורום!
1. האם ניסית לבדוק באתר של ThermalTake אם יש עדכונים של הדרייברים? גם אם אין שם, בד"כ דרייברים של ויסטה, בעיקר להתקנים פשוטים יחסית כמו התקני USB או כרטיסי טלוויזיה, יעבדו על Windows 7. נסה להתקין אותם.
2. לא כל כך הבנתי איך יכולות להיות "כתוביות לא מובנות" בקליטה של כבלים אנלוגיים. תוכל לפרט, או להביא תמונה של התופעה?
3. לא ניתן לשנות את הנגן הפנימי של המדיה סנטר.
4. לכרטיס הקול המובנה יש יציאות אודיו ברמת Line Out ולא ברמת הגברה של רמקולים. תצטרך בכל מקרה לחבר את היציאות האלה לכניסות של מגבר או לסט רמקולים אקטיבי למחשב (סט הכולל מגבר מובנה משלו, בד"כ בתוך הסאב וופר). אם אתה מתכוון להתחבר לרסיבר סראונד, בד"כ מומלץ להשתמש ביציאות הדיגיטליות שלו (קואסיאלית או אופטית, לא ממש משנה) לקבל איכות מקסימלית. בלוח שלך יש יציאות כאלה ליד החיבורים הירוק והכתום של עכבר ומקלדת PS2. יש בשרשור המדריכים בראש הפורום את המדריך לחיבור HTPC לרסיבר קולנוע ביתי, עם הסברים על סוגי החיבורים ואיך להגדיר אותם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

tivan פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

תודה רבה על התשובות:
1. לגבי הדרייבר: באתר לא מופיע, ואני חושש להתקין דריבר של VISTA מחשש שידפוק לי את הפעולה החלקה של מערכת ההפעלה.
2. לגבי הריצוד: טעיתי, זה בצפיה בטלויזיה דרך PVR 150, ללא קשר לתרגום לא מובנה...לא ניתן ללכוד אותו, כיוון שזה מהיר. רציתי לחבר את הטלויזיה וה- PVR לחיבור RF במקביל, ובכך למנוע את ירידת האיכות המסויימת כשרואים דרך ה-PVR.
3. התקנתי את ה- MPC-HC מהאתר הרוסי בשל ההמלצה בשירשור ההמלצות, ולא בשל שפה רוסית, אבל לא מצאתי כל שימוש בו, כשאינו תורם לפעולת WMC.
4. פתרתי את הנושא בדרך שאינה מצריכה רסיבר סראונד: השתמשתי ב- 2 רסיברים קיימים (אחד לרמקולים אחוריים, והשני לקידמיים). הסנטר שיש לי מוגבר פנימית. מגוחך אבל עובד פ33ה.

שאלה נוספת, שראיתי שכבר שאלו ונענו להתקין FFDSHOW:
לגבי מיקום והגדלת הפונטים בסרטים עם תרגום לא מובנה: קראתי את ההצעה במדריכים כאן ומצאתי שהינה להתקין ב- WIN7 רק את חבילת הקודקים של SHARK007, ולא FFDSHOW. כיצד מגדילים ומכוונים מיקומם של הפונטים הנ"ל באמצעותו?

תודה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #5 

1. אין לי פתרון אחר מלבד לנסות. אני עשיתי את זה בגירסת הבטא של 7 עם דרייברים של כרטיס טלוויזיה וזה עבד יופי.
4. כל הכבוד. רעיון מצויין!

לגבי כתוביות ב-FFDShow, עושים את הכל בתפריט הכתוביות שלו. חבילת הקודקים Shark007 כוללת FFDShow. צריך רק להגדיר שעבור H.264 ייעשה שימוש ב-FFDShow, בתוכנת ההגדרות שמגיעה עם החבילה. יש הסברים על הגדרת כתוביות מומלצת בסעיף 4 של המדריך לסדר התקנה מומלץ בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #6 

אני אישית לא שותף להצעה להתקין את shark007 כי מה שהיא עושה זה להתקין ffdshow, מפצל מדיה, עוד כמה דברים שלא ממש צריכים, לבצע את השינויים ב registry כדי שאפשר יהיה לצפות ב MKV ולתת לוח בקרה שנותן את האשליה שיש לך שליטה על מה שקורה. למעשה את כל ההגדרות האמיתיות אתה עדיין צריך לעשות בתפריטים של התוכנות ושל ffdshow.

האמת. מיותר לחלוטין כי אפשר לעשות הכל גם בלעדיה ועם פחות התקנות של תוכנו - לי קשה להתייחס בכבוד לחבילות שמתעקשות עדיין להתקין אצלך את directvobsub..
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

tivan פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

לינק למחפשים את הדרייבר המתאים של DH-101 MEDIALAB של IMON.
http://www.soundgraph.com/forums/showthread.php?t=842

קיבלתי מהתמיכה ב- thermal take.

ליקר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1084
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #8 

תודה רבה לך יש לי אותו מארז בדיוק בXP זה עבד מעולה!!!!!!

(Y)
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”