בירור קיומו של ממיר DDT מסוים
האם קיים ממיר DDT שנותן הדברים הבאים :
תמיכה מלאה ב-HD
כניסת USB
PVR קיים
סטרימר קיים
כונן DVD
תמיכת EPG
ויהיה נחמד שהוא יראה יפה.
קיים כזה דבר?
משום מה כל הקונקה והאייפקס למיניהם נראים לי כמו דיוידי שאתה קונה בתחנת דלק. למה לא מייבאים לארץ ממירים רציניים ואיכותיים באמת?
תמיכה מלאה ב-HD
כניסת USB
PVR קיים
סטרימר קיים
כונן DVD
תמיכת EPG
ויהיה נחמד שהוא יראה יפה.
קיים כזה דבר?
משום מה כל הקונקה והאייפקס למיניהם נראים לי כמו דיוידי שאתה קונה בתחנת דלק. למה לא מייבאים לארץ ממירים רציניים ואיכותיים באמת?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78894
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46386
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
flymy,
אם תוכל לוותר על כונן ה DVD, ה TViX 6600 יוכל להיות פתרון מתאים.
אמור להיות מוכרז פתרון נוסף מבית A.C Ryan בקרוב.
danlior,
עדיף לקנות בארץ. ייתכן ומקלטים מעבר לים יתקשו עם ה EPG שלנו מכיוון שהוא בשפה העברית.
אם תוכל לוותר על כונן ה DVD, ה TViX 6600 יוכל להיות פתרון מתאים.
אמור להיות מוכרז פתרון נוסף מבית A.C Ryan בקרוב.
danlior,
עדיף לקנות בארץ. ייתכן ומקלטים מעבר לים יתקשו עם ה EPG שלנו מכיוון שהוא בשפה העברית.
Hi everyone
I have a product that has all this options, except the DVD drive .
few months ago I worked with some manufacturer and built one, and I have one working.
We decided not to import it to israel because of the cost.
the chip set is expensive, and in order to get break even, we will need to sell it in israel for at least 300$.
from my observation, people will not willing to pay that much.
so we decide to wait.
its possible that next year the chicp price will go down and then it will be affordable.
I hope this answer your question
Itzik
Canada
I have a product that has all this options, except the DVD drive .
few months ago I worked with some manufacturer and built one, and I have one working.
We decided not to import it to israel because of the cost.
the chip set is expensive, and in order to get break even, we will need to sell it in israel for at least 300$.
from my observation, people will not willing to pay that much.
so we decide to wait.
its possible that next year the chicp price will go down and then it will be affordable.
I hope this answer your question
Itzik
Canada
1,000 שקל בשביל מכשיר שכולל את כל מה שציינתי למעלה זה לא בשמיים. הרי הממיר הפשוט עולה 400 אז בשביל DVD שזה עוד 100 ש"ח וגם כונן קשיח של כמה עשרות שעות טובות לפחות - 1,000 ש"ח זה לא מחיר בשמיים. להיפך אני חושב שיש לזה שוק מצוין בארץ, אני רואה סטודנטים קונים את זה בכיף ולכל הפחות משכירים את זה לחודשי הלימודים.
אין מכשירי DDT לחברות הגדולות כמו LG סוני פנסוניק? הרי גם בארה"ב נכנס חזק עניין ה DDT עם המעבר של כל הרשתות לשידור דיגיטלי ...
אין מכשירי DDT לחברות הגדולות כמו LG סוני פנסוניק? הרי גם בארה"ב נכנס חזק עניין ה DDT עם המעבר של כל הרשתות לשידור דיגיטלי ...