בכללי אני ממש אוהב את האוזניות. האיכות אדירה והבאסים חזקים, במיוחד במוזיקה אלקטרונית וטראנסים (מה שאני שומע בעיקר). הבעיה היא שכשאני יוצא לרוץ איתן, הן נופלות!!! אני לא מבין למה הן נופלות, אז אולי תעזרו לי פה...
ניסיתי את הרפידות סיליקון הכי גדולות, יצאתי לרוץ, ותוך 10 מטרים נופלות. כנראה הגדולות לא נכנסו עמוק מספיק לאוזן ולכן האוזניות לא החזיקו.
פעם אחרת רצתי עם הקטנות, ואני מרגיש שהן בפנים מספיק עמוק (גם יש אטימה של רעשים מבחוץ), והן עדיין איכשהו מחליקות ונופלות.
עדיין לא ניסיתי לרוץ עם הבינוניות אבל לא יודע, אולי אני עושה משהו לא נכון. אולי האוזניות האלה פשוט לא טובות לריצה? יש פה מישהו עם אוזניות כאלה שיכול לתת אולי טיפים לאיך לשים את זה כדי שזה לא יפול?
זה ממש מוזר כי אני מאלה שרצים עם אוזניות כפתור ולא נופל להם, אז איך לעזאזל אוזניות אין איר נופלות?!
קניתי אוזניות akg k321 in-ear וזקוק לעזרה
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
שאתה רץ אתה מזיעה ..בגלל זה הן נופלות , יש סדרה של דגמים של סנהייסר לספורט גם , אבל in-ear ככה איתם אני חושב באוזניות כפתור הן מחזיקות על האוזן כי יש על מה להחזיק גם עם אתה מזיעה ,ב in-ear הן פשוט מחליקות , לפחות ככה אני חושב .
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
דגמי in ear לא הכי מתאימים לריצה ולא לכל אחד. אני אישית מעדיף בריצות להימנע מ in ear בגלל
שאני שומע את הצעדים של עצמי וזה מעלה את הסעיף.
שאני שומע את הצעדים של עצמי וזה מעלה את הסעיף.