במצב Auto הרזולוציה של הממשק היא 576i ולכן התצוגה נראית גדולה יותר (הרזולוציה של התפריטים נמוכה יותר).
הסיבה היא שמי שלדוגמא מתחבר ב- SCART יוכל לראות את התפריטים, דבר שבלתי אפשרי אם רזולוציית התפריטים תישאר 720p (כי SCART לא יכול להוציא רזולוציה כזו).
הדבר הזה נכנס מגרסה 124. עד אז הייתה רזולוציה אחידה לתפריטים - 576i והיא הייתה זהה בגודלה לזו שיש היום במצב Auto. הסיבה לשינוי היא ש- yes רצו להוציא גם את התפריטים ברזולוציה גבוהה (ולא רק שידורים) כך שהתפריטים יתאימו לטלוויזיות ברזולוציה גבוהה.
smallville4r כתב:במצב Auto הרזולוציה של הממשק היא 576i ולכן התצוגה נראית גדולה יותר (הרזולוציה של התפריטים נמוכה יותר).
הסיבה היא שמי שלדוגמא מתחבר ב- SCART יוכל לראות את התפריטים, דבר שבלתי אפשרי אם רזולוציית התפריטים תישאר 720p (כי SCART לא יכול להוציא רזולוציה כזו).
הדבר הזה נכנס מגרסה 124. עד אז הייתה רזולוציה אחידה לתפריטים - 576i והיא הייתה זהה בגודלה לזו שיש היום במצב Auto. הסיבה לשינוי היא ש- yes רצו להוציא גם את התפריטים ברזולוציה גבוהה (ולא רק שידורים) כך שהתפריטים יתאימו לטלוויזיות ברזולוציה גבוהה.
...
smallville4r
הבעיה היא שבמצב AUTO רמת איכות התפריטים יורדת והיא נראת לא איכותית .
לא הבנתי מה הפריע ליס להשאיר את גודל האיקונים זהה בכל מצב .
אם תחבר את הממיר לטלוויזיית SDTV, ותגדיר את הרזולוציה על Auto (או 576i, לא כ"כ משנה) אתה תראה שגודל התפריטים יראה זהה לזה של 720p/1080i בטלוויזיית HD. יש לי חבר שמחבר את ה- MaxHD לטלוויזיית CRT והתפריטים זהים בגודלם ובאיכותם לתפריטי ה- HD אצלי ברזולוציית 1080i (רק שאצלו יש 6 אפשרויות בתוכניות המוקלטות/EPG ואצלי יש 7).
ה- Icons מותאמים בגודלם לרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה אליה הם מיועדים. הטלוויזיה שלך עושה לרזולוציה הנמוכה של התפריטים upscale כדי להתאים אותם לרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה שלך ולכן הם נראים גדולים יותר וחדים פחות.
בדיוק כמו שתיקח את המסך מחשב שלך - תקטין את הרזולוציה שלו ותראה של האייקונים גדלים ונהיים פחות חדים - כי הם מתרחקים יותר ויותר מהרזולוציה הטבעית של המסך מחשב שלך.
smallville4r כתב:אם תחבר את הממיר לטלוויזיית SDTV, ותגדיר את הרזולוציה על Auto (או 576i, לא כ"כ משנה) אתה תראה שגודל התפריטים יראה זהה לזה של 720p/1080i בטלוויזיית HD. יש לי חבר שמחבר את ה- MaxHD לטלוויזיית CRT והתפריטים זהים בגודלם ובאיכותם לתפריטי ה- HD אצלי ברזולוציית 1080i (רק שאצלו יש 6 אפשרויות בתוכניות המוקלטות/EPG ואצלי יש 7).
ה- Icons מותאמים בגודלם לרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה אליה הם מיועדים. הטלוויזיה שלך עושה לרזולוציה הנמוכה של התפריטים upscale כדי להתאים אותם לרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה שלך ולכן הם נראים גדולים יותר וחדים פחות.
בדיוק כמו שתיקח את המסך מחשב שלך - תקטין את הרזולוציה שלו ותראה של האייקונים גדלים ונהיים פחות חדים - כי הם מתרחקים יותר ויותר מהרזולוציה הטבעית של המסך מחשב שלך.
...
smallville4r
רק שתבין אני בכלל לא משתמש ב AUTO . רק ניסתי לעבור למצב אוטו כדי שאוכל לקבל תמונה ותרגום .
לדיוידי המקליט שלי .
רק במצב AUTO הוא מקבל את התרגום ואת התצוגה של הממיר .
זה לא פגם. זו בדיוק הסיבה למה במצב Auto הממיר מוציא את כל התפריטים ברזולוציה של 576i ולא 720p - כדי שתוכל לראות תפריטים ותרגום גם ב- DVD. חיבור SCART לא יכול להעביר רזולוציה של 720p ולכן חייבים שהתפריטים יהיו ב- 576i.
התפריטים של הממיר ב- default שלהם צריכים להיות גם כן ב- HD (כדי שאני אוכל לראות את התפריטים גם כן ברזולוציה גבוהה) וזו בדיוק הסיבה למצב הזה.