מישהו נתקל בסטרימר הזה?
http://www.emtec-international.com/en/p ... gamme=N200
ואם לא אם אפשר לחוות דעה לעומת שאר הסטרימרים שאתם מכירים,
וגם מה לדעתכם צריכה להיות הערכת המחיר שלו,
תודה מראש שי.
EMTEC N200
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
יש אינספור מזרימי מדיה בשוק, מה שחשוב זה לדעת לדוג את הטובים והרלוונטים מבינהם - ואני חושב שעד עכשיו אנחנו עושים עבודה די טובה בנושא.
המזרימדיה שהצגת לא מוכר מספיק, כנראה שחסר תמיכה בעברית, יבואן וקצב עדכוני הקושחה שלו נראה מעט מדאיג לעומת המתחרים.
המזרימדיה שהצגת לא מוכר מספיק, כנראה שחסר תמיכה בעברית, יבואן וקצב עדכוני הקושחה שלו נראה מעט מדאיג לעומת המתחרים.
אתם עושים עבודה נפלאה, יש פה הרבה חומרה וטובה, אתם עושים עבודת קודש באמת שאני נדהם מהכמות והאיכות שיש לאתר להציע, מאז שהתחברתי אליו קשה לי להפסיק לקרוא, אבל בחנויות יש מחירים רק לציודים רציניים, רוב מה שאתם מציגים או יקר כלומר התחייבות למוצר (1200 ש"ח ומעלה), או שהוא זול (יחסית) ~700 - 800 ש"ח ואז לרוב אין wifi ולפעמים אפילו אין דיסק (אלוהים יודע על מה משלמים במכשירים האלה),
אך כישראלי אני מחפש עלות תמורת תועלת, המזרימדיה המדובר נמכר ביד שניה בכ-500 ש"ח אני מחפש משהו זול שיזרים mpg ואולי mp4 באיכות רגילה (sd) ובעלות מינימאלית, אני מחפש ציוד שלא יכאב לי אם לא הלך לי איתו, אני לא צריך את הסטרימר האולטימטיבי, אני צריך wifi בצד אחד ו Component בצד שני לא איכפת לי הפורמט אני יתאים אותו אם צריך,
שי.
אך כישראלי אני מחפש עלות תמורת תועלת, המזרימדיה המדובר נמכר ביד שניה בכ-500 ש"ח אני מחפש משהו זול שיזרים mpg ואולי mp4 באיכות רגילה (sd) ובעלות מינימאלית, אני מחפש ציוד שלא יכאב לי אם לא הלך לי איתו, אני לא צריך את הסטרימר האולטימטיבי, אני צריך wifi בצד אחד ו Component בצד שני לא איכפת לי הפורמט אני יתאים אותו אם צריך,
שי.
HTPC זה לא במבה!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
shaybc,
תודה על המילים החמות.
כשאתה קונה מזרימדיה, אתה רוצה (אני לפחות) שהוא יעבוד בשבילך, לא אתה עבורו. אם יש מזרימדיה אשר מצריך ממך קידודים של הוידאו (אשר דורשים שעות רבות), זהו כשלון של המזרימדיה או פשוט בחירה לא נכונה של מכשיר שלא מתאים לצרכים שלך.
אני נותן לך קצת שיעורי בית. דבר ראשון, תקרא את המאמר: איך לבחור מזרימדיה?
לאחר מכן, תעבור על הדביק ואני מאמין כי בתוספת תשלום יחסית קטנה לתקציב שהגדרת, תוכל למצוא אפילו 2 מזרימי מדיה שעונים לדרישות שלך ויעשו לך את החיים הרבה יותר קלים ללא שום המרות.
תודה על המילים החמות.
כשאתה קונה מזרימדיה, אתה רוצה (אני לפחות) שהוא יעבוד בשבילך, לא אתה עבורו. אם יש מזרימדיה אשר מצריך ממך קידודים של הוידאו (אשר דורשים שעות רבות), זהו כשלון של המזרימדיה או פשוט בחירה לא נכונה של מכשיר שלא מתאים לצרכים שלך.
אני נותן לך קצת שיעורי בית. דבר ראשון, תקרא את המאמר: איך לבחור מזרימדיה?
לאחר מכן, תעבור על הדביק ואני מאמין כי בתוספת תשלום יחסית קטנה לתקציב שהגדרת, תוכל למצוא אפילו 2 מזרימי מדיה שעונים לדרישות שלך ויעשו לך את החיים הרבה יותר קלים ללא שום המרות.