למשתמשי XBMC 9.11 BETA 2 - פתרון לבעיית העברית
מי שמקבל בגירסה הנ"ל ריבועים במקום תווים בעברית להלן הפתרון שקיבלתי מהתמיכה של XBMC :
בגירסה BETA2 הפונט ARIAL לא הכיל תווים בעברית ולכן מציעים את הדבר הבא:
1. מעתיקים את הפונט ArialUNI.ttf הנמצא במערכת WINDOWS שלכם.
2. מדביקים לתוך ספריית XBMC הבאה: media/Fonts
3. את הפונט החדש בוחרים מתפריט התוכנה Settings -> Video -> Subtitles
בהצלחה
בגירסה BETA2 הפונט ARIAL לא הכיל תווים בעברית ולכן מציעים את הדבר הבא:
1. מעתיקים את הפונט ArialUNI.ttf הנמצא במערכת WINDOWS שלכם.
2. מדביקים לתוך ספריית XBMC הבאה: media/Fonts
3. את הפונט החדש בוחרים מתפריט התוכנה Settings -> Video -> Subtitles
בהצלחה
בעיה אחרת עם כתוביות בעברית
שלום לכולם,
אני מצליח לראות כתוביות בעברית אבל 2 השורות של התרגום חופפות אחת את השניה ככה שאי אפשר לראות אותו כמו שצריך. אני משתמש בגרסת ה XBMC החדשה עם windows 7/
מישהו נתקל בבעיה או מכיר פתרון?
תודה!
אני מצליח לראות כתוביות בעברית אבל 2 השורות של התרגום חופפות אחת את השניה ככה שאי אפשר לראות אותו כמו שצריך. אני משתמש בגרסת ה XBMC החדשה עם windows 7/
מישהו נתקל בבעיה או מכיר פתרון?
תודה!
כשעוברים ממצב מסך מלא לחלון, אז התרגום קצת מתחרבש (יורד מתחת לשטח התצוגה), אבל זה מסתדר אחרי שניה. לא נתקלתי בתופעה כמו שאתה מתאר.
נסה לשחק עם ההגדרות - לשנות את גודל הפונט, לשנות לפונט אחר (גם אם אינו קריא. רק כדי לראות אם התופעה עדיין קיימת).
נסה לשחק עם ההגדרות - לשנות את גודל הפונט, לשנות לפונט אחר (גם אם אינו קריא. רק כדי לראות אם התופעה עדיין קיימת).
לפני כמה ימים הורדתי את הגירסה האחרונה של ה XMBC וזאת הפעם הראשונה שאני מנסה אותה בכלל, אני עובד על וינדוס 7 לצורך העניין (עברית) וכמובן לאחר ההתקנה ניסיתי להגדיר את התוכנה הזאת בעברית אך ללא הצלחה, בעצם הצלחה חלקית, רוב הממשק המרכזי הפך באמת לעברית אבל בצד שמאל, אני מניח שאין יישור לימין, כמו כן רוב הממשק הפנימי יותר, שנכנסים לאופציות המתקדמות יותר מציג לי רק ריבועים, ניסיתי לשנות פונטים ולהתעסק עם זה קצת אך ללא הצלחה, אשמח אם למישהו יש פיתרון, אני אפילו לא מדבר על התרגום שמציג ג'יבריש, קודם כל נפתור את בעיית הממשק.
אשמח לפיתרון בנושא.
אשמח לפיתרון בנושא.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
תודה אבל כבר לפני שבוע הסברתי לך מה הפתרון...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 5&start=15
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 5&start=15