מה הם ה - LCD הטובים ביותר המומלצים ביותר ללא הגבלת מחיר
מסכי LCD החדשים עם תאורת LED מקומית אחורית- LOCAL DIMING , נותנים את איכות התמונה הטובה ביותר בין מסכי ה-LCD .
בארץ אתה יכול למצוא :
את סדרת X4500 של סוני (סדרת X5500 הוצגה בחו"ל) בגדלים : 40, 46, 55 .
את סדרת 9704 של פיליפס בגדלים 42 , 46 .
את סדרת SV685 של טושיבה בגדלים 46 , 55 .
את סדרת LH 90 של LG בגדלים 42 , 47 .
את סדרות LC-LE600E ו-LC-LE700E של שרפ בגדלים 32 עד 52 .
לסמסונג יש סדרה חדשה 8500 עם LOCAL DIMING אבל היא עוד לא הגיעה לארץ , נקווה שיבואן סמסונג יראה לנכון להביאה.
בארץ אתה יכול למצוא :
את סדרת X4500 של סוני (סדרת X5500 הוצגה בחו"ל) בגדלים : 40, 46, 55 .
את סדרת 9704 של פיליפס בגדלים 42 , 46 .
את סדרת SV685 של טושיבה בגדלים 46 , 55 .
את סדרת LH 90 של LG בגדלים 42 , 47 .
את סדרות LC-LE600E ו-LC-LE700E של שרפ בגדלים 32 עד 52 .
לסמסונג יש סדרה חדשה 8500 עם LOCAL DIMING אבל היא עוד לא הגיעה לארץ , נקווה שיבואן סמסונג יראה לנכון להביאה.
שיגמר כבר ..... ראיתי את ה - LCD המובילים (ללא הגבלת מחיר והמחיר גבוהה לי מידי
).
אני נע ונד מפלסמה ל-LCD הלוך חזור (וכן קראתי את כל השירשורים בעיניין).
האם זה יהיה נכון לומר שבמחיר (~8000NIS) נקוב ניתן לקנות פלסמה (LG50PS60) איכותית יותר מאשר LCD באותו המחיר?
לפי כל המדריכים עלי לרכוש פלסמה (רואה בעיקר ספורט) .... ובכל זאת בטווח הארוך (לא מתכוון לקנות עוד טלביזיה לפחות 6 שנים) , לא תיהיה זאת טעות?
אני נע ונד מפלסמה ל-LCD הלוך חזור (וכן קראתי את כל השירשורים בעיניין).
האם זה יהיה נכון לומר שבמחיר (~8000NIS) נקוב ניתן לקנות פלסמה (LG50PS60) איכותית יותר מאשר LCD באותו המחיר?
לפי כל המדריכים עלי לרכוש פלסמה (רואה בעיקר ספורט) .... ובכל זאת בטווח הארוך (לא מתכוון לקנות עוד טלביזיה לפחות 6 שנים) , לא תיהיה זאת טעות?
לא ציינת באיזה מרחק אתה יושב והאם אתה רואה ספורט ב-HD?
תבדוק אם נכנסים לך בתקציב המסכים הבאים :
פנסוניק TH-P42G10M
פנסוניק TH-P50S10M
פנסוניק TH-P42S10M
אל תבדוק מחירים בזאפ תלך לחנות מתמחה תראה רצינות ותוכל לקבל מחיר טוב יותר מזאפ
פנסוניק TH-P42G10M
פנסוניק TH-P50S10M
פנסוניק TH-P42S10M
אל תבדוק מחירים בזאפ תלך לחנות מתמחה תראה רצינות ותוכל לקבל מחיר טוב יותר מזאפ
מרחק צפייה של 4.35 + מסך תלוי גבוהה יחסית (אילוץ).
ספורט HD ולא HD (לא הכל משודר ב-HD).
הייתי מלא בחנויות , הייתי כבר נעול על פלסמה 50 אינצ' של LG ה - ps60 , יכול לקבל אותה ב-7000 (בטח כבר פחות).
עכשיו אני מהסס (גם לא כל כך אהבתי את העיצוב החיצוני שלה - כשראיתי אותה בחנות) , אולי בכל זאת LCD?
ספורט HD ולא HD (לא הכל משודר ב-HD).
הייתי מלא בחנויות , הייתי כבר נעול על פלסמה 50 אינצ' של LG ה - ps60 , יכול לקבל אותה ב-7000 (בטח כבר פחות).
עכשיו אני מהסס (גם לא כל כך אהבתי את העיצוב החיצוני שלה - כשראיתי אותה בחנות) , אולי בכל זאת LCD?
בדקתי אלו פלסמות במחיר 10,000 למה ללכת עליהן ולא על ה - LG PS60 במחיר 2000 שח פחות (כנראה) ו-50 אינצ'?saar156 כתב:לא ציינת באיזה מרחק אתה יושב והאם אתה רואה ספורט ב-HD?
פנסוניק TH-P42G10M
פנסוניק TH-P50S10M
פנסוניק TH-P42S10M
אל תבדוק מחירים בזאפ תלך לחנות מתמחה תראה רצינות ותוכל לקבל מחיר טוב יותר מזאפ...
אוקי כנראה שהתקבעתי על דברים לא מבוססים , אם כן עזור לי , פרט להשתקפויות מה החסרונות של פלסמה? ומה היתרונות (על תשלח אותי למדריכים בבקשה , אני מבלה שם כבר שבועות).איינשטיין כתב:מה הקשר? מי סיפר לך שפלזמה לא מציגה HD?...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
למרבית הפלזמות יש אכן מסך בציפוי מבריק הרגיש יותר להשתקפויות מאשר מרבית מסכי ה-LCD שהם "מאט". אם בעידן טלוויזיות ה-CRT לא היתה לך בעיה עם השתקפויות, אז גם עם פלזמות לא תהיה לך בעיה. מה גם שפלזמות רבות מתמודדות עם זה ע"י צפויים שבולעים אור (בניגוד ל-LCD ששם מפזרים אור).
לי זה מעולם לא הפריע כי אני לא צופה בטלוויזיה כשכל התריסים פתוחים והשמש מאירה את הסלון והטלוויזיה. לדעתי ככה אין חוויית צפייה, וגם מסך LCD לא יתאים ברוב המקרים.
באותו סדר-גודל של תקציב וגודל מסך, מנסיוני פלזמה תיתן תמורה טובה יותר לכסף מבחינת איכות התמונה.
לי זה מעולם לא הפריע כי אני לא צופה בטלוויזיה כשכל התריסים פתוחים והשמש מאירה את הסלון והטלוויזיה. לדעתי ככה אין חוויית צפייה, וגם מסך LCD לא יתאים ברוב המקרים.
באותו סדר-גודל של תקציב וגודל מסך, מנסיוני פלזמה תיתן תמורה טובה יותר לכסף מבחינת איכות התמונה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
רק לידיעה,חלק ממסכי ה LED באים גם כן
עם ציפוי זכוכית שגורם להשתקפויות ומחייב צפייה בחושך,שזה בכללspablos כתב:אוקי כנראה שהתקבעתי על דברים לא מבוססים , אם כן עזור לי , פרט להשתקפויות מה החסרונות של פלסמה? ומה היתרונות (על תשלח אותי למדריכים בבקשה , אני מבלה שם כבר שבועות).איינשטיין כתב:מה הקשר? מי סיפר לך שפלזמה לא מציגה HD?......
לא רע.
Re: רק לידיעה,חלק ממסכי ה LED באים גם כן
אוקיי הרגעת אותי ,(לגבי פלסמה) אם כך על איזה םלסמה הייתה ממליץ לי?המהנדס כתב:עם ציפוי זכוכית שגורם להשתקפויות ומחייב צפייה בחושך,שזה בכללspablos כתב:אוקי כנראה שהתקבעתי על דברים לא מבוססים , אם כן עזור לי , פרט להשתקפויות מה החסרונות של פלסמה? ומה היתרונות (על תשלח אותי למדריכים בבקשה , אני מבלה שם כבר שבועות).איינשטיין כתב:מה הקשר? מי סיפר לך שפלזמה לא מציגה HD?......
לא רע....
הייתי כבר די נעול על ה - LG PS60 רק לפי מה שראיתי לגבייה על הנייר ,כעת ראיתי אותה בחנות ולא כלכך אהבתי העיצוב החיצוני, לגבי השידור שלה ראיתי רק תוכן HD כך שלא ממש יכולתי להתרשם.
כעת המליצו לי פה בשירשור על P42G10M ו\או P42S10M אך ראיתי שהן בערך 10K להבדיל מה - LG שהוצעה לי ב - 7K , מה הייתה ממליץ?
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
spablos יש סתירה בין הפתיח שלך לשירשור
לבין הסיפא.אם אין הגבלת מחיר,כפי שניתן היה להניח
מתחילת השירשור ואתה רוצה דוקא פלזמה,אז לך על
הפיוניר כפי שממליצים מומחי הפלזמה באתר.
הפיוניר כפי שממליצים מומחי הפלזמה באתר.
לדעתי הפלזמות של פיוניר נותנות הכי הרבה תמורה לכסף (התמונה הרבה יותר טובה מהמתחרים): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593565
אני רואה שה - פיוניר שהמלצת עלייה היא לא Full HD? אין פיוניר Full HD?zeev78 כתב:לדעתי הפלזמות של פיוניר נותנות הכי הרבה תמורה לכסף (התמונה הרבה יותר טובה מהמתחרים): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593565...
Re: spablos יש סתירה בין הפתיח שלך לשירשור
אני נע בסתירה הזאת כבר מספר שבועות כל פעם משתכנע ללכת על מהו אחר (פלסמה LCD וחוזר חלילה).המהנדס כתב:לבין הסיפא.אם אין הגבלת מחיר,כפי שניתן היה להניח
הפיוניר כפי שממליצים מומחי הפלזמה באתר....
אין ב-8000 שחspablos כתב:אני רואה שה - פיוניר שהמלצת עלייה היא לא Full HD? אין פיוניר Full HD?zeev78 כתב:לדעתי הפלזמות של פיוניר נותנות הכי הרבה תמורה לכסף (התמונה הרבה יותר טובה מהמתחרים): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593565......