כבר מבולבלת מרוב מידע
וב..
אז אחרי שהפורום הנכבד המליץ על פלזמה, יצאתי לי לרכוש אחת...
אבל נתקלתי בפרצופים מצד המוכרים שטענו שהטכנולוגיה ישנה.. וכדאי יותר LCD וכו'....
ושוב התעוררו בליבי ספקות..
נכון זו לו ההשקעה של חיי אבל... גם 4000 ש"ח אינם סכום של מה בכך, לפחות במסגרת התקציב שלי...
HELP....
אני וצה לרכוש טלביזיה לצפיה בעיקר בשעות הערב... החדר חשוך למדי (האור הטבעי בו מועט..) מרחק הצפיה - 2.7-3 מ' תכני צפיה - בעיקר YES (ממיר רגיל - ללא כונה לשדרגו בשנה הקרובה) - הרבה ספורטמעט סרטי DVD.
הצילו....
פלזמה או LCD
הציעו לי LCD של פיליפס - האם מומלץ (לא זוכרת איזה דגם אבל אמרו לי שהוא עדיף על סמסונג B530)
תודה על הסיוע....
חנוכה שמח לכלולם
אבל נתקלתי בפרצופים מצד המוכרים שטענו שהטכנולוגיה ישנה.. וכדאי יותר LCD וכו'....
נכון זו לו ההשקעה של חיי אבל... גם 4000 ש"ח אינם סכום של מה בכך, לפחות במסגרת התקציב שלי...
HELP....
אני וצה לרכוש טלביזיה לצפיה בעיקר בשעות הערב... החדר חשוך למדי (האור הטבעי בו מועט..) מרחק הצפיה - 2.7-3 מ' תכני צפיה - בעיקר YES (ממיר רגיל - ללא כונה לשדרגו בשנה הקרובה) - הרבה ספורטמעט סרטי DVD.
הצילו....
פלזמה או LCD
הציעו לי LCD של פיליפס - האם מומלץ (לא זוכרת איזה דגם אבל אמרו לי שהוא עדיף על סמסונג B530)
תודה על הסיוע....
חנוכה שמח לכלולם
- AmnonP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
אני מניח שהיית באחת מרשת החנויות ולא חנות המתמחה בקולנוע ביתי.
לתכנים שלך, צפייה ב-YES . צפייה בחושך. וספורט - אין מנוס עדיפה פלזמה בגודל 42".
בחנות מתמחה תבשי להוציא אות ממיר רגיל ולא HD. ותבדילי בהבדל!!
בהצלחה.
לתכנים שלך, צפייה ב-YES . צפייה בחושך. וספורט - אין מנוס עדיפה פלזמה בגודל 42".
בחנות מתמחה תבשי להוציא אות ממיר רגיל ולא HD. ותבדילי בהבדל!!
בהצלחה.
פלזמה הבחירה הטבעית
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
jozefin שלום לך .jozefin כתב:וב..
HELP....
הצילו....
פלזמה או LCD
תודה על הסיוע....
חנוכה שמח לכלולם...
המלצתי היא מסך פלזמה גודל 42 אינצ' .
סמסונג דגם b-450 .
פנסוניק דגם c-10 .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לאחותי יש את הX10 של פנסוניק תמונה ממש טובה ביס - שווה לבדוק אותה, וכנראה גם את הסמסונג האמורה.
וכאמור - לכי לבדוק בחנות מתמחה - איפה יש - תלחצי על הקישור "איפה קונים?" בתפריט!
וכאמור - לכי לבדוק בחנות מתמחה - איפה יש - תלחצי על הקישור "איפה קונים?" בתפריט!