ברצוני לקנות סטרימר בו אני אוכל לאכסן את כל הסרטים,שירים,תמונות הנמצאים ברשותי ולהציג אותם בצורה יפה על המסך.
בנוסך לכך ברצוני שהנגן עצמו יקרא קבצי MP3,JPEG,MKV,SRT ובקיצור כל הפורמטים הידועים והמשומשים ביותר, בנוסף לכך שיהיה בו תמיכה מלאה בעיברית.
הפורמטים שאתה דורש מהמכשיר הזה (או כל סטרימר אחר בשוק),
ממש לא מאתגרים אותו.
כולם תומכים בכל הפורמטים האלה מצויין.
הייתי ממליץ לך לקרוא בפורום שלל שירשורים בנושא הסטרימר הספציפי הזה,
וכן את הסקירה שלו.
התשובות לשאלות שלך נמצאות שם.
שמע אני בידיוק במצב כמומך ... מחפש כבר איזה שבועיים סטרימר לסלון
אחרי הביקורות כאן באתר הבנתי שמה שאני צריך זה או הפופקורן 110 או הPOHD ...
ואני עד עכשיו מתבלט בין שניהם ...
כל אחד יש יתרונות וחסרונות
לPOHD יש איזה בעייה זמנית בצבע התרגום ... אבל הבנתי שזה בטיפול ויעשו תיקון
עוד דבר לPOHD יהיה בקרוב מוביג'ובוקס של החברה עצמה ... לעומת זאת לפופקורן צריך להכין לבד ... שזה נשמע קצת מסובך ...
סבבה ... אז אני לא דואג ..
ביום ראשון כנראה ישיגו לי את הפופקורן במחיר יחסית זול ... 1300 בבאג זה יקר ..
ואני צריך עוד לקנות הרדיסק ...
חשבתי על זה ועדיף לי חיצוני ככה אני יכול גם ללכת איתו לחברים ולהעתיק מהם ... מהשאר שישב בפנים ואני לא יוכל להוציא אותו ...
אבל הסבירו לי שפנימי יותר עדיף בגלל ה 3.5 אינץ ...לא ממש הבנתי מה זה אומר ... ?
לא כל הפנימיים הם 3.5", באקסטרימר למשל, יש מקום לכונן פנימי 2.5".
יש פה כמה שיקולים: גודל פיזי, נפח, מחיר וניידות (עם או בלי חיבור חשמל).
כונני ה-3.5" נפוצים במחשבים ביתיים וככוננים חיצוניים קבועים.
כוננים ה-2.5" נפוצים במחשבים ניידים וככוננים חיצוניים ניידים.
מן הסתם, מזעור עולה כסף ולכן כונני ה-2.5" יקרים יותר, ובנוסף מוגבלים במקום איחסון.
מצד שני, הם קטנים יותר וניידים (ללא חיבור חשמל).
כונני ה-3.5" זולים יותר, מהירים יותר (לא תמיד), ויש להם קיבולת גדולה יותר.
לשם השוואה, במחיר של כונן 2.5" בנפח חצי טרה, ניתן לקנות כונן 3.5" בנפח 1.5TB ולהישאר עם עודף...
בכל אופן, ה-A110 מגיע עם מקום לכונן פנימי מסוג 3.5".
1. האם כל הבעיות בנושא תרגומי ה SRT תוקנו?
2. יש את הנושא הזה שהבנתי שנקרא MovieJukeBox רציתי לשאול אם נפתרה הבעיה של הצגת התמונה הבודדת כשרוצים לראות את תקציר הסרט וכו'.
דבר נוסף ששמתי לב שיש ב פופקורן C200 זה אפשרות של לראות את כל הסרטים שיש לי לדוגמא על הכונן החיצוני שחיברתי באמצעות שלל תמונות של הסרטים שנמצאים ברשותי,ובכך בעצם אני אבחר את הסרט באמצעות לחיצה על התמונה של הסרט,צפייה בתקציר ובחירת הסרט סופית.
השאלה שלי היא האם יש את האפשרות הזאת גם ב Xtreamer
3.אכן הבנתי שבאמת לשימוש שלי, של בעיקר צפייה בסרטים באיכויות של 1080P ו 720P וכן סרטים באיכות רגילה באמצעות חיבור כונן חיצוני,ה Xtreamer הוא הבחירה הנכונה בשבילי.(בנוסף לכך אין לי רסיבר או מערכת קולנוע ביתית כך שברצוני לחבר את הסטרימר ישירות לטלויזיה,אגב יש לסטרימר הזה Downmix ? מכיוון שאין לי רסיבר).
אך הדילמה שלי היא בין הXtreamer לבין ה C200 בו יש גם כונן בלו ריי ולפי מה שהבנתי הוא קורא אודיו איכותי יותר והנגן הזה הוא קצת יותר טוב מה Xtreamer ואמין יותר,(סליחה אבל תקן אותי אם אני טועה).
מה ההמלצה שלך בשבילי, בשביל הצרכים שלי שרשמתי אותם כאן,אולם איני רוצה להוציא יותר מידי כסף על מזרים מדיה ..אלה רק לצרכי ולא להיות מה שנקרא עין גדולה...
תסלח לי אבל אני לא מבין אותך בדיוק
אתה מנסה לבחור בין הסטרימר הכי זול לאחד הייקרים? מה ההגיון בזה. תחליט על סכום שנראה לך הגיוני להוציא ומשם תתקדם. למה לא POPCORN A110? למה לא PLAYON!HD וכד'...?
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 12/12/2009 13:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
Segev91,
1. מספר חברים בפורום דיווחו שכן.
2. זוהי לא בעיה, זהו פשוט היישום של ה MovieJukeBox ב Xtreamer.
3. הכל רשום בביקורת ובשרשור הנלווה ל Xtreamer.
אני לא מסכים, אם מכניסים את הפופקורן למשוואה, אין ספק שה-A100 הוא הטוב בפער גדול מהשלושה.
הוא ממשפחת ה-NMT, גמיש, מזרים בצורה היציבה ביותר, יש לו הרבה תוספות, תומך בפורמטים החדשים, ובכלל, עד היום הוא קיבל את הציונים הגבוהים ביותר - גם מול סטרימרים שעולים פי שתיים ממנו.
מספיק לקרוא את ההשוואה הקצרה שזיו עשה לפני כעשרה ימים, ולהבין שמדובר על מוצר בשל שמתפקד מצוין.