חברי הפורום היקרים שלום. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול שתי טלוויזיות. הראשונה סמסונג B530 בגודל "37, השנייה סמסונג B450 בגודל "50. הקטנה יותר הולכת להתחבר כמעט אך ורק לPS3 ולמחשב האישי שלי, שניהם מספקים 1080P בחיבור HDMI ועל כן כמובן שניהם יחוברו בHDMI לטלוויזיה.
השאלה שלי היא בנוגע למסך הגדול יותר. בקרוב מאוד יתבצע שדרוג לyes max HD (כתלות בזמן שהטכנאי יוכל להגיע). האם את הממיר של yes max HD צריך לחבר רק בכבל HDMI או שיש צורך גם בחיבור נוסף בשביל שידורי SDTV מהמיר? אחרי הכל לא כל הצפייה מתבצעת בתכני HD. במידה שיש צורך בכבל נוסף, מה מומלץ לצורך החיבור?
תודה, שבת שלום וחג שמח.
המלצות חיבורים לטלוויזיות
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
floyd247 תתחדש פעמיים . ותהנה כמה שיותר .floyd247 כתב:חברי הפורום היקרים שלום. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול שתי טלוויזיות. הראשונה סמסונג B530 בגודל "37, השנייה סמסונג B450 בגודל "50. הקטנה יותר הולכת להתחבר כמעט אך ורק לPS3 ולמחשב האישי שלי, שניהם מספקים 1080P בחיבור HDMI ועל כן כמובן שניהם יחוברו בHDMI לטלוויזיה.
השאלה שלי היא בנוגע למסך הגדול יותר. בקרוב מאוד יתבצע שדרוג לyes max HD (כתלות בזמן שהטכנאי יוכל להגיע). האם את הממיר של yes max HD צריך לחבר רק בכבל HDMI או שיש צורך גם בחיבור נוסף בשביל שידורי SDTV מהמיר? אחרי הכל לא כל הצפייה מתבצעת בתכני HD. במידה שיש צורך בכבל נוסף, מה מומלץ לצורך החיבור?
תודה, שבת שלום וחג שמח....
לגבי החיבר לפלזמה b-450 50 . יש ברשותי את המסך והוא מחובר לממיר יס מקס hd בחיבור HDMI .
איכות תמונה בשידורי SD טוב +.
איכות תמונה ב HD טוב מאוד .
תתחיל להנות . רכשת דגמים מצויינים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"