מתלבט לגבי מעבר מיס להוט...

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
bigbig פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 383
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכל החברים,

בימים האחרונים סיימתי את ההתחייבות שלי ליס ואני בודק אפשרויות של הוזלת הוצאות הטלוויזיה שלנו.
כיום אני משלם עבור 2 ממירים רגילים וממיר YESMAX סכום של 258 שקל (כולל ערוץ ביבי)
בדקתי מול הוט מחירים ולהפתעתי ההבדלים במחיר ממש גדולים!
קיבלתי מהוט הצעה ל- 2 ממירי HD כולל 9 ערוצי HD, חבילת הבסיס + 5 חבילות והכל במחיר של 214 שקל!
מעבר לחבילת ה- HD ביס מגדילה את הפער לכמעט 100 שקלים לחודש.

ההתלבטות שלי לגבי המעבר באה בעקבות ביקורות שקראתי באתר על הוט...
דברים שיהיו חסרים לי במעבר להוט זה אפשרות ההקלטה, נכון שיש להם את המג'יק אך הוא מייקר את החבילה ב- 35 שקלים ואני צריך רק 2 ממירים (המנהלת הראשית לא תסכים ל -2 ממירים בסלון...).
הוט מצידם אומרים שבמהלך חודש ינואר הם מתחילים שרות חדש שמאפשר לכל הלקוחות שלהם להקליט על שרתי החברה, דבר שיפתור לי את דילמת ההקלטה. (דרך אגב, יס מצידם טוענים שבינואר הם מתחילים בשידורי VOD...)

בנוסף ביס טוענים שה- HD שלהם משודר ב- 1080I ושהוט משדרים ב- 720P. האם זה נכון? וכמה זה מוריד מאיכות השידור, ובכלל האם ישנם הבדלים מהותיים בתוכן ה- HD בין 2 החברות.
ודבר אחרון, ביס ישנם המון תכנים שמשודרים ביחס של 16:9. האם גם בהוט זה קיים?

אשמח לקרוא את דעתכם בנושא.

תודה מראש וחג חנוכה שמח :)

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

קח בחשבון שלHOT יש *** של שירות בלשון המעטה.
אם בא לך להתייבש על הקו על כל תקלה ולא לקבל שירות, אז בהצלחה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

bigbig פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני מודע לשרות הבעייתי של HOT (לקוח שלהם בטלפון...)
אך חסכון של כ-100 שקל כל חודש ממתיק את הגלולה...

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

שתי החברות משדרות ב-1080I, הנציגים של יס חירבשו פה. בנוגע ל-NPVR, אף אחד לא יודע מתי זה קורה (יש עוד בעיות משפטיות עם העניין), כך שהנציגים של הוט חירבשו פה. יס עובדים על VOD כבר כמה שנים, ומכיוון שהוא עובד על תשתית האינטרנט של הלקוחות ותלוי במיליון גורמים שונים, אני חושש מאוד שהוא יהיה נפילה קשה. כל תקלות ה-VOD שהיו בהוט, יהיו עוד יותר קשות ביס. תכני ה-HD בעיני די זהים. בהוט יש יותר מבחר ערוצים, ו-VODHD, אך הבסיס די דומה. בנוגע ל-16:9, בשנה האחרונה הוט החלו לשדר בערוצי הסרטים סרטים במסך רחב. היום בערך שליש מהסרטים שאני שם לב אליהם משודרים כך. עם הזמן הכמות כנראה רק תגדל.

AmnonP
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

בסופו של דבר הכל עניין של כסף...
פלזמה הבחירה הטבעית

bigbig פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

דרך אגב, מה דעתכם על המחיר שהוט מציעים? האם מיקוח יצליח להוריד את המחיר או שחבל על זמני...

AmnonP
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

ניסיתי לבקש הצעה לטריפל HD?
יש לך טלפון וטלויזיה תוסיף אינטרנט ותראה כמה תחסוך בסה"כ.
לי יש טריפל (טלויזיה-מסלול פלטיניום, טלפון LIGHT, אינטרט 1.5 הולכה+ספק) ב- 230 ש"ח.
המסלול דרך הסדר בעבודה.
פלזמה הבחירה הטבעית

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #8 

א) השירות של הוט מעולה ,לדעתי זה סתם אגדה אורבנית ,תאמין לי ביס לא יתנו לך ללכת בקלות וישגעו אותך וזה מובן גם בבזק יקנסו אותך כהוגן .

ב) אם אתה עובר להוט ,כדאי לך לעבור גם לאינטרנט כי התוספת היא משנית והתמורה ראוייה, לא קל להשתחרר

מכבלי בזק ,אני הצלחתי לפני 7 שנים ,אז היה קל.

ג) האיכות ב SD היא טובה ו ב HD מצויינת ,אני מעדיף להגדיר את הממיר על 720P ,ברירת מחדל היא 1080i.

ד) אני מעדיף VOD שבא אליי מתי שאני רוצה ובלי לחשב חשיבות גדולה לכל הקלטה כן יצא לא יצא .

ה) רבע מהסרטים משודרים 16:9 ,אבל גם 4:3 רואים בסדר .

bigbig פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

תודה לכל המגיבים,

כבר היום אני לקוח של הוט בטלפון (2 קווים, כל קו 2000 דקות) ובאינטרנט (2.5M רק תשתית).

היות ובשרותים האלו אני לקוח עסקי, הציעו לי את הדיל לתוספת TV במחיר של 214 שקל (כאמור: חבילת הבסיס+5חבילות+2 ממירי HD+כל ערוצי ה- HD).

האם לדעתכם ניתן לקבל מהם מחיר יותר טוב?
אם אני מחבר את הטלוויזיה, האינטרנט וקו טלפון אחד בעל 2000 דקות זה יוצא 363 שקל (80 שקל עבור תשתית אינטרנט 2.5 + 70 שקל עבור קו טלפון ו 2000 ד'ות + 214 שקל עבור הבסיס+5חבילות+2 ממירי HD+כל ערוצי ה- HD). האם המחיר סביר או יקר?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

bigbig כתב:תודה לכל המגיבים,

כבר היום אני לקוח של הוט בטלפון (2 קווים, כל קו 2000 דקות) ובאינטרנט (2.5M רק תשתית).

היות ובשרותים האלו אני לקוח עסקי, הציעו לי את הדיל לתוספת TV במחיר של 214 שקל (כאמור: חבילת הבסיס+5חבילות+2 ממירי HD+כל ערוצי ה- HD).

האם לדעתכם ניתן לקבל מהם מחיר יותר טוב?
אם אני מחבר את הטלוויזיה, האינטרנט וקו טלפון אחד בעל 2000 דקות זה יוצא 363 שקל (80 שקל עבור תשתית אינטרנט 2.5 + 70 שקל עבור קו טלפון ו 2000 ד'ות + 214 שקל עבור הבסיס+5חבילות+2 ממירי HD+כל ערוצי ה- HD). האם המחיר סביר או יקר?
...
הכל יחסי בחיים תשווה את הכל אילו אתה בבזק ויס .

אגב יש חבילה ב 89 ש"ח 700 דקות לסלולר או קו טלפון ,השאלה כמה תצטרך להוסיף ואז המחיר הוא סופי מתוך

הנחה שאינך מדבר יותר מ 700 דקות מהבית.

קח בחשבון שהוט תהפוך בחצי השנה הבאה לחברת סלולר .

Yondalar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #11 

יש להוט קו טלפון ב-89 שקלים עם 700 דקות
לסלולרי?

shaybc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #12 

שלום bigbig,

לפני כחודש פסעתי גם אני בדרך שבה אתה הולך, חשבתי לעצמי להוזיל זה נחמד והציעו לי חבילה אף מפתה מזו, היום אני יכול להגיד לך שהם רימו אותי, לא היתה מעולם כזו הצעה, למרות שנאמר לי ע"י הנציג בטלפון בסופו של יום (אחרי שהתחברתי והשתמשתי) גיליתי לתדהמתי שגבו ממני 370 ש"ח במקום 190 ש"ח שהובטח, בשיחת טלפון (הייתי בטוח שמדובר בטעות תמימה) גיליתי שאף אחד מאנשי השירות לא מכיר במחיר המגוחך שקיבלתי, התנתקתי מהוט (לדעתי הם חבורת שקרנים וגנבים - או שזה רק אנשי המכירות - לא יודע) אני הייתי נזהר מהם מאוד,

יותר פרטים על המקרה פרטתי כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 520#974520

שי.
HTPC זה לא במבה!

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

shaybc כתב:שלום bigbig,

לפני כחודש פסעתי גם אני בדרך שבה אתה הולך, חשבתי לעצמי להוזיל זה נחמד והציעו לי חבילה אף מפתה מזו, היום אני יכול להגיד לך שהם רימו אותי, לא היתה מעולם כזו הצעה, למרות שנאמר לי ע"י הנציג בטלפון בסופו של יום (אחרי שהתחברתי והשתמשתי) גיליתי לתדהמתי שגבו ממני 370 ש"ח במקום 190 ש"ח שהובטח, בשיחת טלפון (הייתי בטוח שמדובר בטעות תמימה) גיליתי שאף אחד מאנשי השירות לא מכיר במחיר המגוחך שקיבלתי, התנתקתי מהוט (לדעתי הם חבורת שקרנים וגנבים - או שזה רק אנשי המכירות - לא יודע) אני הייתי נזהר מהם מאוד,

יותר פרטים על המקרה פרטתי כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 520#974520

שי.
...
גם אני צלצלתי לקבל מידע על המבצע 49 ש"ח בבזק ללקוחות חדשים בלבד למשך חצי ראשונה ,

אתה חושב שנציג המכירות אמר הכל ,וודאי שלא ,לחצתי שוב ושוב

ושאלתי ומתברר שאחרי חצי שנה צריך לשלם 119 שקל עד סוף השנה , בהתחייבות ל 24 חודש בלי 500 דקות לקו

נייח שניתנו בחצי שנה ראשונה בלבד +ראוטר ,אז האם אני צריך לכנות את בזק שקרנים ,לא ,זה שם המשחק

וצריך לדעת לשחק אותו .

למי שלא יודע יש חבילה 700 דקות =כמעט 12 שעות בחודש לסלולר ולקווי בתוספת של עד 89 כלומר מי שמשלם

כבר על 2000 דקות צריך להוסיף 30 שקל ,

מה שאומר שאפשר לשלם פחות בלי לקבל חשבון של ממוצע עשיתי חישוב לפי 70% סלולר ,30 אחוז קווי סה"כ

190 שקל .

חיסכון של 100 שקל*12=1200 ש"ח ,להוט אין אינטרס לפרסם את זה אבל זה מופיע באתר שלהם

http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=82 ... 17&lang=he

shaybc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

אני ביצעתי למעלה מ 5 שיחות עם הנציג שהוא הלך וחזר ממני אל הבוס שלו ואישר את הפרטים בכל שיחה בררתי עוד פרט וירדתי לעומק הדברים, לא מדובר פה בהתחייבות שהוא החביא ממני, או מחיר שאחרכך ישתנה, הסוכן מכירות אמר לי ולאשתי שאנחנו נקבל את הבסיס + 5 חבילות + 2 HotMagic + ממיר HD ב 190 ש"ח לחודש (רק טלוויזיה) בפועל באותו יום הוא פנה לשירות וחיבר אותי כאילו שהסכמתי למחיר של 370 ש"ח וביני לבין החברה לא היה קשר למעט אותו סוכן מכירות, לא היה חוזה שנתנו לי לחתום עליו, הנציגה אמרה לי - "חוזה בטלפון הוא חוזה בע"פ" אבל אין לה שום הקלטה להשמיע לי את הדברים, בסוף גם חוצפנים גבו קנס, אני רק מברך על יס שכיסו אותו, וקיבלו אותי חזרה באותו מסלול שהייתי (אפילו לא הספיקו לאסוף את הממירים)

זה קרה לעוד 2 אנשים שדיברתי איתם, בין 190 ל 370 ש"ח יש הבדל קטן, המתחיק הוא שנציגת יס (אחרי שהתנתקתי!!) אמרה לי תשמע כדאי לך לבדוק אותם טוב טוב כי אנחנו יודעים שהם מבטיחים דבר אחד ובפועל גובים אחרת, בהתחלה חשבתי שהיא סתם מנסה לגרום לי נקיפות מצפון וביטלתי את דבריה, היום אני הרבה יותר ממסכים איתה, אז כן אם זה המשחק אז לדעתי המשחק שלהם הוא גניבה ושקר.
HTPC זה לא במבה!

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

shaybc כתב:אני ביצעתי למעלה מ 5 שיחות עם הנציג שהוא הלך וחזר ממני אל הבוס שלו ואישר את הפרטים בכל שיחה בררתי עוד פרט וירדתי לעומק הדברים, לא מדובר פה בהתחייבות שהוא החביא ממני, או מחיר שאחרכך ישתנה, הסוכן מכירות אמר לי ולאשתי שאנחנו נקבל את הבסיס + 5 חבילות + 2 HotMagic + ממיר HD ב 190 ש"ח לחודש (רק טלוויזיה) בפועל באותו יום הוא פנה לשירות וחיבר אותי כאילו שהסכמתי למחיר של 370 ש"ח וביני לבין החברה לא היה קשר למעט אותו סוכן מכירות, לא היה חוזה שנתנו לי לחתום עליו, הנציגה אמרה לי - "חוזה בטלפון הוא חוזה בע"פ" אבל אין לה שום הקלטה להשמיע לי את הדברים, בסוף גם חוצפנים גבו קנס, אני רק מברך על יס שכיסו אותו, וקיבלו אותי חזרה באותו מסלול שהייתי (אפילו לא הספיקו לאסוף את הממירים)

זה קרה לעוד 2 אנשים שדיברתי איתם, בין 190 ל 370 ש"ח יש הבדל קטן, המתחיק הוא שנציגת יס (אחרי שהתנתקתי!!) אמרה לי תשמע כדאי לך לבדוק אותם טוב טוב כי אנחנו יודעים שהם מבטיחים דבר אחד ובפועל גובים אחרת, בהתחלה חשבתי שהיא סתם מנסה לגרום לי נקיפות מצפון וביטלתי את דבריה, היום אני הרבה יותר ממסכים איתה, אז כן אם זה המשחק אז לדעתי המשחק שלהם הוא גניבה ושקר.
...
מעניין שלי הדברים האלה לא קורים ואני לקוח ותיק מאד של הוט ,לדעתי לפעמים שני הצדדים מבנים דבר שונה

וכולם מיד מסכימים .

אני מכיר אחד רב עם הוט על 20 ש"ח כדי לסגור עיסקת טריפל , אבל בסלקום הוא משלם 700 שקל ולא

מבין כלום מהחשבונית והוא דיי נבוך מזה, על מה הוא יריב איתם ,אמרתי לו שלא ידבר חודש בסלולר ויקנה טוקמן.

שורה תחתונה לדעתי רק הלקוח אשם ,אני סיכמתי בהוט סיכום שלחו לי לאיימל את העיסקה ויצאתי מבסוט.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #16 

AmnonP כתב:בסופו של דבר הכל עניין של כסף...
...
לא מסכים. אני לא אתחבר לHOT גם במחיר של עשרה שקלים.

זו הבעיה עם הצרכן הישראלי, הוא רחוק מלהיום נבון.
גם עם חברה "מחרב**" עליו הוא לא יעבור , יציעו לו מחיר קטן יותר והוא נשאר.
לכן רוב החברות בפרט עוד מסכימה להתנהל בצורה חובבנית כזו.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #17 

אני התחברתי ל HOT לפני חודשיים בערך.
כל הערוצים של ה HD (זה נקרא פלטיניום) + שני ממירי HD + 5 חבילות + VOD חצי שנה חינם ב 224 ש"ח.

אומנם המענה של השירות הטלפוני לא הכי מהיר,
אבל יש מספר חינם (1800-10-6900 אם אני זוכר נכון) וכאשר עונים אז אין בעייה עם השירות עצמו (לפחות אין הבדל בינם לבין YES).

לגבי החוזה - תדרוש לקבל את החוזה במייל (אלי שלחו בלי בעייה לפני ההתקנה).

לגבי האינטרנט - אני לא הייתי מתחייב ל 3 שנים.
המחירים של האיטרנט כל הזמן יורדים והקצבים עולים, אז חבל שתישאר עם מחיר גבוה וקצב נמוך (יחסית לעוד שנה שנתיים).

shaybc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

טוב לדעת שאתם דאגתם לקבל את החוזה במייל, אני דאגתי להקליט אבל לא ממש עזר לי, אני עדיין שוקל אם לתבוע, אני בודק את החוקיות של ההקלטה,

בכל אופן מה שאתם מתארים נקרא "שיטת מצליח", הם מנסים ועם מי שזה מצליח - מצליח,
לא כולם דואגים ועצם העובדה שיותר מאחר מתלונן על המקרה אני מאמין שהם מקבלים הוראות לעבוד כך (ולא עשו את זה על דעת עצמם),
HTPC זה לא במבה!

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

BigDragoon כתב:אני התחברתי ל HOT לפני חודשיים בערך.
כל הערוצים של ה HD (זה נקרא פלטיניום) + שני ממירי HD + 5 חבילות + VOD חצי שנה חינם ב 224 ש"ח.

אומנם המענה של השירות הטלפוני לא הכי מהיר,
אבל יש מספר חינם (1800-10-6900 אם אני זוכר נכון) וכאשר עונים אז אין בעייה עם השירות עצמו (לפחות אין הבדל בינם לבין YES).

לגבי החוזה - תדרוש לקבל את החוזה במייל (אלי שלחו בלי בעייה לפני ההתקנה).

לגבי האינטרנט - אני לא הייתי מתחייב ל 3 שנים.
המחירים של האיטרנט כל הזמן יורדים והקצבים עולים, אז חבל שתישאר עם מחיר גבוה וקצב נמוך (יחסית לעוד שנה שנתיים).
...
מספר חינם 1-801-700-700 .

לכל אלה שעושים דווקא ,הפסד הוא רק שלכם ,יש לכם פה לקוחות\מגיביםותיקים שאומרים

שאין בעייה עם מיוחדת עם הוט .

shaybc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

וזה שיש מספר אנשים שצועקים עשן - כנראה שלכמה מאיתנו בהחלט בוערת אש!
HTPC זה לא במבה!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”