צריך עזרה והכוונה לרכישת רסיבר, מאוד מבולבל כרגע
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
שלום לכולם,
כעיקרון אני יותר מוכוון פיוניר. למה ? כי חבר שלי קנה את הLX70 ומאוד התרשמתי ממנה. יש לו רמקולים מטורפים אבל אמרו לי חד משמעית שאפשר להניע איתה רמקולים אחרים.
אני ארצה לרכוש רמקולים סדרה 7 של אומגה ולחבר אותם. כשיהיה תקציב ארחיב לעוד רמקולים. שני קדמיים בתור התחלה.
התכוונתי על הLX, אבל ראיתי שיש סדרה VSX 819 ועוד.
יש לי בבית די וי די בלי HDMI, ממיר פשוט של הוט, מחשב ניד עם יציאת VGA (סאונד יחובר דרך הרסיבר) וסוני 3.
יש לי במסך עם 4 כניסות HDMI.
אין לי מושג ירוק מה התקציב (אבל יש לי יום הולדת עוד כמה ימים ככה שזה לחיץ) אבל ברמת הצורך אני משער שאפשר יהיה להביא משהו.
אני מבולבל מכיוון שזה לא עולם שאני בקיא בו. שאפתי לLX אבל אני לא בטוח שאי פעם אגיע למיצוי שלו. בדקתי במקביל עוד רסיברים, אבל אולי כדאי להתמקד בחברה אחת וזהו ?
אשמח לאיזהשהו כיוון.
כעיקרון אני יותר מוכוון פיוניר. למה ? כי חבר שלי קנה את הLX70 ומאוד התרשמתי ממנה. יש לו רמקולים מטורפים אבל אמרו לי חד משמעית שאפשר להניע איתה רמקולים אחרים.
אני ארצה לרכוש רמקולים סדרה 7 של אומגה ולחבר אותם. כשיהיה תקציב ארחיב לעוד רמקולים. שני קדמיים בתור התחלה.
התכוונתי על הLX, אבל ראיתי שיש סדרה VSX 819 ועוד.
יש לי בבית די וי די בלי HDMI, ממיר פשוט של הוט, מחשב ניד עם יציאת VGA (סאונד יחובר דרך הרסיבר) וסוני 3.
יש לי במסך עם 4 כניסות HDMI.
אין לי מושג ירוק מה התקציב (אבל יש לי יום הולדת עוד כמה ימים ככה שזה לחיץ) אבל ברמת הצורך אני משער שאפשר יהיה להביא משהו.
אני מבולבל מכיוון שזה לא עולם שאני בקיא בו. שאפתי לLX אבל אני לא בטוח שאי פעם אגיע למיצוי שלו. בדקתי במקביל עוד רסיברים, אבל אולי כדאי להתמקד בחברה אחת וזהו ?
אשמח לאיזהשהו כיוון.
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

עכשיו כרגיל, התחלתי להתסבך.
קראתי את הכתבה של אורי לרנר באתר על הדנון 1910. נראה לי טוב מאוד מבחינת מאפיינים.
חלוקת השימושים:
80% כבלים - כניסת RCA או SVIDEO - בהמשך אולי HDMI (אם הוט יציעו משהו כדאי)
10% PS3 (כולל סרטי בלו ריי)
10% די וי די וסרטים מהמחשב (יציאת VGA ישירות למסך, שמע יעבור דרך הרסיבר).
סטרימר עתידי - כרגע אין תאריך.
רמקולים - Heco Metas XT 301 Bookshelf Speaker, וסאב - Heco Metas XT Sub 25A (עדיין לא נרכשו, אני בדיונים עם הנהלת הרכש בבית...).
אני לא נעול על פיוניר - זה מה שאני מכיר. אני לא מהתחום הזה ספציפית ולכן אין לי ידע, אני רוצה לשמוע טוב בלי להעמיס על הווליום. כלומר, ישמעו נקי וטוב בווליום נמוך. הניצולת של ווליום גבוהה לא תבוא לידי ביטוי (אין מסיבות בבית).
תודה !
קראתי את הכתבה של אורי לרנר באתר על הדנון 1910. נראה לי טוב מאוד מבחינת מאפיינים.
חלוקת השימושים:
80% כבלים - כניסת RCA או SVIDEO - בהמשך אולי HDMI (אם הוט יציעו משהו כדאי)
10% PS3 (כולל סרטי בלו ריי)
10% די וי די וסרטים מהמחשב (יציאת VGA ישירות למסך, שמע יעבור דרך הרסיבר).
סטרימר עתידי - כרגע אין תאריך.
רמקולים - Heco Metas XT 301 Bookshelf Speaker, וסאב - Heco Metas XT Sub 25A (עדיין לא נרכשו, אני בדיונים עם הנהלת הרכש בבית...).
אני לא נעול על פיוניר - זה מה שאני מכיר. אני לא מהתחום הזה ספציפית ולכן אין לי ידע, אני רוצה לשמוע טוב בלי להעמיס על הווליום. כלומר, ישמעו נקי וטוב בווליום נמוך. הניצולת של ווליום גבוהה לא תבוא לידי ביטוי (אין מסיבות בבית).
תודה !
Vocare Ad Regnum
לא ציינת תקציב ואני לא מכיר את הרמקולים, אבל יש כמה רסיברים טובים במחירים של 4K+
ימהה 665 / 765
דנון 1910/ 2310
אונקיו 607/ 707
מרנץ 5004 / 6004
פיוניר LX52 / 1089
לדעת, כל אחד מהן יתן תוצאה מצוינת.
ימהה 665 / 765
דנון 1910/ 2310
אונקיו 607/ 707
מרנץ 5004 / 6004
פיוניר LX52 / 1089
לדעת, כל אחד מהן יתן תוצאה מצוינת.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

Shtirlitz - ציינתי שאני לא יודע תקציב. כמו שאני מכיר את עצמי אני אמשוך גם מה שאין.
השאלה היא האם אני מביא תותח להרוג זבוב. ז"א - מה "המנה" הראשונה להתמכרות לנושא ? היא לא חייבת להיות גבוהה (כמו שציינת) .
במתמחות המומלצות כל מה שציינת צריך להיות ?
דרך אגב - לא יהיו יותר משני קדמיים בהתחלה, אולי יהיה סאב, אולי.
השאלה היא האם אני מביא תותח להרוג זבוב. ז"א - מה "המנה" הראשונה להתמכרות לנושא ? היא לא חייבת להיות גבוהה (כמו שציינת) .
במתמחות המומלצות כל מה שציינת צריך להיות ?
דרך אגב - לא יהיו יותר משני קדמיים בהתחלה, אולי יהיה סאב, אולי.
Vocare Ad Regnum
רסיבר טוב שמספק כל צורך בסיסי+ ולא יקר מדי, יהיה כל אחד מהרשימה שנתתי.
לא צריך יותר מזה לצרכן הממוצע.
הדנון 1908 לא תומך בפורמטים החדשים וHK זהו דגם ישן יחסית עם הרבה באגים.
הדנון 1908 לא תומך בפורמטים החדשים וHK זהו דגם ישן יחסית עם הרבה באגים.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
HK 255 זה דגם שיצא לפני פחות משנה וחצי והרבה באגים שלו כבר תוקנו.Shtirlitz כתב:רסיבר טוב שמספק כל צורך בסיסי+ ולא יקר מדי, יהיה כל אחד מהרשימה שנתתי.
הדנון 1908 לא תומך בפורמטים החדשים וHK זהו דגם ישן יחסית עם הרבה באגים....
.
חבל על הכסף, אתה לא תנצל 60 אחוז מהיכולת של הפיוניר . אני מציע לך לבדוק את הרסיבר הזה:
http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=HE
אתה תפיק ממנו את המקסימום ותשלם הרבה פחות.
http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=HE
אתה תפיק ממנו את המקסימום ותשלם הרבה פחות.
יש לי טיעון מאוד משכנע: הLX עולה 8800 ש"ח. הוא מתאים למערכות רמקולים שעולות בערך אותו מחיר ואולי אפילו יותר ונגן בלו ריי איכותי ויקר. בלי הרכיבים האלה אתה תבזבז כסף מיותר, הרמקולים שלך לא יהפכו להיות יותר טובים ממה שהם עכשיו אם תחבר אותם לרסיבר הזה. אולי יהיה שיפור קל אבל זה לא יצדיק את ההשקעה. 
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

זאב -המון תודה.zeev78 כתב:יש לי טיעון מאוד משכנע: הLX עולה 8800 ש"ח. הוא מתאים למערכות רמקולים שעולות בערך אותו מחיר ואולי אפילו יותר ונגן בלו ריי איכותי ויקר. בלי הרכיבים האלה אתה תבזבז כסף מיותר, הרמקולים שלך לא יהפכו להיות יותר טובים ממה שהם עכשיו אם תחבר אותם לרסיבר הזה. אולי יהיה שיפור קל אבל זה לא יצדיק את ההשקעה....
אני אמתין כרגע, אבל אני יודע עכשיו שיש לי אלטרנטיבות כמו שהצעת.
סיבה לעיכוב - ועדת התקציבים בבית הכריזה שיש לקנות מיטה לילד וגופי תאורה לסלון...