מה עדיף פרו 2010 או פיפא 2010 ב- PS2?
בלי להכנס ליותר מידי טחינות, משום שזה דיון סובייקטיבי, אם אתה מחפש משחק ריאליסטי ומהנה לך על FIFA. כבר שלוש שנים רצוף שFIFA טוב, מציאותי וכיפי פי כמה. רוב המבקרים גם כן מסכימים איתי. אני אישית עברתי מPES לFIFA ב2009 ואני ממש לא מתחרט.
לא ציינת על איזה קונסולה או מחשב...
ב XBOX וב PS3 אני מבין שהמשחקים כמעט זהים ולפי הביקורת, ב2010 פיפה מנצחים די בגדול אם אני זוכר נכון (בכל זאת, שנת מונדיאל)
ב WII עוד לא שחקתי ב 2010 אבל אבל ממה ששחקתי עד היום על ה WII ה PES תמיד היה הרבה יותר טוב (וחשוב לציין ששונה לחלוטין מהקונוסולות האחרות, לטמעי לטובה)
ב PC ניסיתי השנה (10) את שניהם ואין מה לשוות, ה FIFA טוב בהרבה לדעתי. ולצערי לפחות ה FIFA שאותו ניסיתי גם על PS של חבר שונה למדי, ה ps3 היה הרבה יותר מוצלח
ב XBOX וב PS3 אני מבין שהמשחקים כמעט זהים ולפי הביקורת, ב2010 פיפה מנצחים די בגדול אם אני זוכר נכון (בכל זאת, שנת מונדיאל)
ב WII עוד לא שחקתי ב 2010 אבל אבל ממה ששחקתי עד היום על ה WII ה PES תמיד היה הרבה יותר טוב (וחשוב לציין ששונה לחלוטין מהקונוסולות האחרות, לטמעי לטובה)
ב PC ניסיתי השנה (10) את שניהם ואין מה לשוות, ה FIFA טוב בהרבה לדעתי. ולצערי לפחות ה FIFA שאותו ניסיתי גם על PS של חבר שונה למדי, ה ps3 היה הרבה יותר מוצלח
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תמיד כדאי לנסות לפני קניית המשחק - יש דמו זמין לשניהם (אפילו עם קבוצות דומות) תוריד תנסה ותחליט.AmnonP כתב:כלומר, שווה לנסות......
לכל אחד יש דעה לגבי מה עדיף (פיפא או פרו) וזה ויכוח עתיק יומין שכנראה אין לו פתרון.
לדעתי מאז שהפיפא הפך למד (יש שיגידו העתיק) מהמשחקיות של הפרו הוא הפך למשחק טוב בייחוד עם הזכויות לכל הליגות, כולל אזוטריות (ושוב כמובן שישראל כנבחרת, ליגה או אילו קבוצה ללא אזכור, "בכל זאת אחרי שהכנסנו את הליגה השלישית של ליכטנשטיין פשוט לא נשאר מקום" )
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לפחות ב-09 מה שמישהו אמר לי - זה שפיפא טוב יותר למשחקים שלך לבד. לעומת PES שיותר טוב שרוצים לשחק שניים ויותר.
אני משער שרבים כמותי - וכבר כתבתי על זה פעם - אחרי הנפילה של PES 08 בPS3 - עברו לפיפא 09. את האמת - לא רואה סיבה לשדרג שוב ואני לא בטוח אם לא עדיף פשוט לקנות שנה אחורה בשביל לחסוך כסף.
אני משער שרבים כמותי - וכבר כתבתי על זה פעם - אחרי הנפילה של PES 08 בPS3 - עברו לפיפא 09. את האמת - לא רואה סיבה לשדרג שוב ואני לא בטוח אם לא עדיף פשוט לקנות שנה אחורה בשביל לחסוך כסף.