Beogram 1202 - דעות...
הי חברים,
חבר שלי שם ידו על פטיפון ישן של חברת B&O מדגם Beogram 1202. מישהו שמע אותו בעבר ויכול להביע דעה בנושא? מעבר לכך הפטיפון דורש שיפוץ שכולל החלפת ראש וכנראה דברים נוספים. הבחור ניסה לגשש בנושא והמחיר לתיקון הכולל שהוצע לו היה בסביבות האלף ש"ח. האם לדעתכם הסובייקטיבית הדגם הנ"ל "שווה" את הסכום הנ"ל ? בנוסף, אם מישהו מכיר מקומות בהם ניתן לבצע תיקון לפטיפונים של החברה במחירים הוגנים אשמח לשמוע...
תודה רבה על העזרה!
חבר שלי שם ידו על פטיפון ישן של חברת B&O מדגם Beogram 1202. מישהו שמע אותו בעבר ויכול להביע דעה בנושא? מעבר לכך הפטיפון דורש שיפוץ שכולל החלפת ראש וכנראה דברים נוספים. הבחור ניסה לגשש בנושא והמחיר לתיקון הכולל שהוצע לו היה בסביבות האלף ש"ח. האם לדעתכם הסובייקטיבית הדגם הנ"ל "שווה" את הסכום הנ"ל ? בנוסף, אם מישהו מכיר מקומות בהם ניתן לבצע תיקון לפטיפונים של החברה במחירים הוגנים אשמח לשמוע...
תודה רבה על העזרה!
מיכאל .
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
עיקר הערך של הפטיפון הזה - כמו רבים ממוצרי B&O - הוא במראה ולאו דווקא בביצועים המוזיקליים. וגם במראה, הוא לא מהיפים ביותר שלהם, לטעמי לפחות (הדגמים הלינאריים שלהם הם יצירות המופת האמיתיות מבחינה עיצובית). בעבר היה לי אחד כזה, ומבחינה מוזיקלית (וגם פונקציונלית-מכנית) זה לא היה משהו לכתוב עליו הביתה. גם לדעתי הוא לא שווה את ההשקעה.