צריך את עזרתכם בבחירת טלוויזיית LCD כנראה 32 אינץ' לחדר
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז ככה, אני מחפש כרגע לרכוש טלוויזיית LCD לחדר, מרחק צפייה כ-2.3-2.5 מטרים, ככה שנראה לי 32 אינץ' יהיה ממש בסדר.
הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפיה בשידורים של HOT (עם ממיר רגיל דוקסיס - לא ממיר HD) וגם לצפיה בסרטי AVI באיכות גבוהה (כאשר אני אומר איכות גבוהה, אני לא מתכוון לרזולוציה גבוהה, אלא רזולוציה הנפוצה של סרטי AVI 720X400, רק שהריפים נעשו מדיסקים של BLU-RAY לכן נראים ממש טוב - לא כמו MKVף אבל יותר טוב מריפים של DVD).
כמובן חשוב שהתמונה תהיה ללא מריחות או ריצודים בצפיה גם בשידורי HOT וגם לצפיה בסרטים עתירי הרבה פעולה.
רמקולים - מספיק טובים כדי להינות גם מצפיה בסרטים (ריפים) וגם משידורי HOT.
מבחינת חיבורים - חשוב שיהיה SCART, אבל אם איוכת צפיה תהיה טובה גם עם "בננות" רגילות אז אפשר לוותר על SCART, עדיף גם שני חיבורי HDMI אך לא חובה.
לא חובה FULL-HD יספיק גם HD-READY.
חברה מועדפת - TOSHIBA, LG, SONY, PHILIPS, SAMSUNG - כלומר חברות ידועות ולא כל מיני MAG ו-SANUSI
בעתיד הקרוב אולי יחבור ל-LCD מכשיר DVD שך LG עם חיבור USB לצפיה בסרטים מ-DOK.
מחיר - 2000 עד 2500 עם חריגה קלה של 200 שקל.
הדגמים שבדקתי עד עכשיו:
LCD 32LH23UR של LG - שהוא בעל חיבור USB לצפיה בסרטי DIVX - האם החיבור באמת מספיק טוב כדי להריץ בצורה חלקה סרטים עם קידוד של עד 3500 KBS? אז אולי בכלל לא צריך DVD?
ראיתי ב-ZAP הרבה תגובות טובות על כל מיני דגמים של LG ו-SAMSUNG של 32 אינץ' בטווח המחירים שציינתי אבל במה לבחור???
מודה מראש לכל העונים והעוזרים.
הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפיה בשידורים של HOT (עם ממיר רגיל דוקסיס - לא ממיר HD) וגם לצפיה בסרטי AVI באיכות גבוהה (כאשר אני אומר איכות גבוהה, אני לא מתכוון לרזולוציה גבוהה, אלא רזולוציה הנפוצה של סרטי AVI 720X400, רק שהריפים נעשו מדיסקים של BLU-RAY לכן נראים ממש טוב - לא כמו MKVף אבל יותר טוב מריפים של DVD).
כמובן חשוב שהתמונה תהיה ללא מריחות או ריצודים בצפיה גם בשידורי HOT וגם לצפיה בסרטים עתירי הרבה פעולה.
רמקולים - מספיק טובים כדי להינות גם מצפיה בסרטים (ריפים) וגם משידורי HOT.
מבחינת חיבורים - חשוב שיהיה SCART, אבל אם איוכת צפיה תהיה טובה גם עם "בננות" רגילות אז אפשר לוותר על SCART, עדיף גם שני חיבורי HDMI אך לא חובה.
לא חובה FULL-HD יספיק גם HD-READY.
חברה מועדפת - TOSHIBA, LG, SONY, PHILIPS, SAMSUNG - כלומר חברות ידועות ולא כל מיני MAG ו-SANUSI
בעתיד הקרוב אולי יחבור ל-LCD מכשיר DVD שך LG עם חיבור USB לצפיה בסרטים מ-DOK.
מחיר - 2000 עד 2500 עם חריגה קלה של 200 שקל.
הדגמים שבדקתי עד עכשיו:
LCD 32LH23UR של LG - שהוא בעל חיבור USB לצפיה בסרטי DIVX - האם החיבור באמת מספיק טוב כדי להריץ בצורה חלקה סרטים עם קידוד של עד 3500 KBS? אז אולי בכלל לא צריך DVD?
ראיתי ב-ZAP הרבה תגובות טובות על כל מיני דגמים של LG ו-SAMSUNG של 32 אינץ' בטווח המחירים שציינתי אבל במה לבחור???
מודה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

מישהו?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
unzi200888
המלצתי היא מסך סוני דגם s-5500 רזולוצייה של 1368-768 .
יש למסך את כל הכיניסות הנדרשות .
מומלץ לרכוש יבוא רשמי ישפאר 3 שנות אחריות .
בהצלחה .
המלצתי היא מסך סוני דגם s-5500 רזולוצייה של 1368-768 .
יש למסך את כל הכיניסות הנדרשות .
מומלץ לרכוש יבוא רשמי ישפאר 3 שנות אחריות .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

אשמח לתגובות בנוגע לדגם הספציפי של LG שציינתי...
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

עוד תגובות?