המלצה למייבש כביסה
שלום,
אחותי אמורה להגיע בקרוב מחו"ל עם שלושת ילדיה הקטנים ולהתנחל אצל הורי למשך כחודש.
ההורים שלי, שכבר זמן מה מתלבטים לגבי קניית מייבש כביסה, החליטו שזה הזמן לקנות.
מדובר במייבש סטנדרטי, עם פתח קדמי, שאמור לעמוד על מכונת הכיסה. אין צורך בקונדנסור.
אשמח להמלצות על מייבש אמין, יחס עלות/תועלת טובה, אחריות ארוכה יותר.
אודה גם להמלצות על מקום הרכישה או אם למישהו יש קשר ישיר עם יבואן כלשהוא (הודעות בפרטי יתקבלו בשמחה).
תודה.
אחותי אמורה להגיע בקרוב מחו"ל עם שלושת ילדיה הקטנים ולהתנחל אצל הורי למשך כחודש.
ההורים שלי, שכבר זמן מה מתלבטים לגבי קניית מייבש כביסה, החליטו שזה הזמן לקנות.
מדובר במייבש סטנדרטי, עם פתח קדמי, שאמור לעמוד על מכונת הכיסה. אין צורך בקונדנסור.
אשמח להמלצות על מייבש אמין, יחס עלות/תועלת טובה, אחריות ארוכה יותר.
אודה גם להמלצות על מקום הרכישה או אם למישהו יש קשר ישיר עם יבואן כלשהוא (הודעות בפרטי יתקבלו בשמחה).
תודה.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
לא מיבוא של ניופאן!
לא INDESIT!!
במקרה היום נדרשתי לטפל בנושא.
הוריי רכשו לפני שנה ו 3 חודשים מייבש כביסה של אינדסיט מהחנות של ניופאן בראשון.
ביום שבת, הוא הפסיק לעבוד לאחר, שהצחיל להקפיץ את הפחת לאחר 4-5 דקות עבודה.
היום דיברתי עם ניופאן, לפחות שייעצעו מה לעשות מאחר ובכל זאת מדובר במוצר חדש, לפחות שייתנו מחיר זול יותר
לתיקון.
אז הם רוצים 230 ש"ח ביקור טכנאי לפני התיקון, ובמידה והתיקון דורש הובלה אליהם מדובר בתשלום נוסף.
אני חייב לומר שהיה לי עד עכשיו נסיון טוב עם ניופאן והוא נגמר, בכל אופן ממליץ לך להתרחק ממייבשים מיבוא ניופאן.
ולא INDESIT! שנה ו 3 חודש, לא אמור להיות אורך חייו של מייבש!
היום דיברתי עם ניופאן, לפחות שייעצעו מה לעשות מאחר ובכל זאת מדובר במוצר חדש, לפחות שייתנו מחיר זול יותר
לתיקון.
אז הם רוצים 230 ש"ח ביקור טכנאי לפני התיקון, ובמידה והתיקון דורש הובלה אליהם מדובר בתשלום נוסף.
אני חייב לומר שהיה לי עד עכשיו נסיון טוב עם ניופאן והוא נגמר, בכל אופן ממליץ לך להתרחק ממייבשים מיבוא ניופאן.
ולא INDESIT! שנה ו 3 חודש, לא אמור להיות אורך חייו של מייבש!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לנזול???TANDBERG כתב:מחפש כרגע מייבש, המליצו על AEG, אבל הם מייצרים בפולין ולא בגרמניה, רק Miele . המייבש שלנו התחיל לנזול, לא יודעים מאיפה....
אולי יש חור או נתק בחיבור צינור פליטת האויר...
אצלי בבית יש ELECTROLUX, עושה אחלה עבודה (בגדי עבודה, בגדי תינוק, מגבות בלי סוף) אך מניסיון של שנים של המשפחה, וחבר קרוב שעובד כטכנאי קירור\מכונות כביסה\מדיחים\מייבשים ההמלצה היא על AEG...
אצל חמותי יש מדיח AEG כבר כ14 שנה, עובד כמו חדש.
היום בטח ההרכבה בסין אך החלקים גרמנים.
לאחר בדיקה שערכתי, החלטתי לרכוש לבסוף את דגם המייבש הבא Electrolux 57160:
http://www.miniline.com/Index.asp?Artic ... =95&Page=1
הסיבות:
1. חיפשתי מייבש עם יותר משנת אחריות אחת, וזהו המותג היחיד בו ניתן ע"י תוספת תשלום של 149 ש"ח למתקין (מחברת "גלאור" שנותנת את השירות הטכני) להאריך את האחריות בשנתיים נוספות. סה"כ מקבלים 3 שנים אחריות מלאה, וזה חשוב לדעתי עבור מייבש כביסה.
2. המותג הוא רציני ומוביל עולמי בכל הקשור למכשירים לבנים. יש לי נסיון טוב עם תנור מאותו המותג.
3. יש לי נסיון מוצלח עם היבואן "מיני ליין" (קיבלתי בעבר שירות טוב על תיקון שואב אבק "הובר" שהם מייבאים).
4. המותג AEG שייך כיום לחברת Electrolux - ולפי מה שהבנתי הם מיוצרים באותם מפעלים, אבל כאמור, רק "מיני ליין" נותנת את האופציה להרחבת אחריות בזול ל 3 שנים.
5. המחיר, לדעתי, אטרקטיבי לתמורה (7 ק"ג, תצוגה דיגיטלית מציגה משך זמן ייבוש / הפעלה מאוחרת, חיישנים...)
אין בעיה לדעתי להשיג בכ 1600 ש"ח במרכזים/מיקוח או אף פחות מזה בקניה מתצוגה אצל היבואן (כפי שאני עשיתי ברכישה).
עד כה, לאחר כשבועיים עבודה די אינטנסיבית אצל ההורים עם הנכדים שבאו להתגורר אצלם (ברור שזה לא מספיק זמן...) - הם מאוד מרוצים.
http://www.miniline.com/Index.asp?Artic ... =95&Page=1
הסיבות:
1. חיפשתי מייבש עם יותר משנת אחריות אחת, וזהו המותג היחיד בו ניתן ע"י תוספת תשלום של 149 ש"ח למתקין (מחברת "גלאור" שנותנת את השירות הטכני) להאריך את האחריות בשנתיים נוספות. סה"כ מקבלים 3 שנים אחריות מלאה, וזה חשוב לדעתי עבור מייבש כביסה.
2. המותג הוא רציני ומוביל עולמי בכל הקשור למכשירים לבנים. יש לי נסיון טוב עם תנור מאותו המותג.
3. יש לי נסיון מוצלח עם היבואן "מיני ליין" (קיבלתי בעבר שירות טוב על תיקון שואב אבק "הובר" שהם מייבאים).
4. המותג AEG שייך כיום לחברת Electrolux - ולפי מה שהבנתי הם מיוצרים באותם מפעלים, אבל כאמור, רק "מיני ליין" נותנת את האופציה להרחבת אחריות בזול ל 3 שנים.
5. המחיר, לדעתי, אטרקטיבי לתמורה (7 ק"ג, תצוגה דיגיטלית מציגה משך זמן ייבוש / הפעלה מאוחרת, חיישנים...)
אין בעיה לדעתי להשיג בכ 1600 ש"ח במרכזים/מיקוח או אף פחות מזה בקניה מתצוגה אצל היבואן (כפי שאני עשיתי ברכישה).
עד כה, לאחר כשבועיים עבודה די אינטנסיבית אצל ההורים עם הנכדים שבאו להתגורר אצלם (ברור שזה לא מספיק זמן...) - הם מאוד מרוצים.
- ניופאן_שירות
- עוסק בתחום

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: לא מיבוא של ניופאן!
שלום gechts,
קראתי את הודעתך בשרשור זה. אשמח לסייע בבבדיקת הנושא. במידה ותהיה מעוניין, אתה מוזמן להעביר אליי בהודעה פרטית את פרטי יצירת הקשר עמך ( שם מלא וטלפון) לצורך המשך טיפול.
אשמח לסייע לך,
בברכה,
שרית,
ניופאן - חווית לקוח
קראתי את הודעתך בשרשור זה. אשמח לסייע בבבדיקת הנושא. במידה ותהיה מעוניין, אתה מוזמן להעביר אליי בהודעה פרטית את פרטי יצירת הקשר עמך ( שם מלא וטלפון) לצורך המשך טיפול.
אשמח לסייע לך,
בברכה,
שרית,
ניופאן - חווית לקוח
gechts כתב:לא INDESIT!!
לתיקון.
ולא INDESIT! שנה ו 3 חודש, לא אמור להיות אורך חייו של מייבש!...
- gechts
- חבר ותיק

ניופאן, איך יוצרים קשר, הקפצת הפחת נמשכת!!!
שלום שרית היות ואין באפשרותי ליצור איתך קשר בצורה פרטית,
האתר חוסם
אפשרות שליחה אליך וגיליתי את זה לאחר שהשארתי בצורה מפורטת את כל הפרטים והשתלשלות המקרים, גיליתי שהכל נחמק תחת ההערה "לא ניתן לשלוח הודעות פרטיות למשתמש זה"..
בכל אופן, מרגיז מרגיז מרגיז מייבש כביסה אינדסיט בן שנה ו 3 חודש מקפיץ את ממסר הפחת.
מה עושים??? ואיך אני יוצר איתך קשר להמשך טיפול??? אני לא אתן להוריי לשלם מחיר שעררורייתי של 230 ש"ח רק לבדיקה על מוצר ממש ממש חדש...
אשמח אם תצרי איתי קשר ותשאירי את הפרטים שלך כדי שאוכל ליצור איתך קשר.
למנהלי האתר - עופר, מרטין, למה אי אפשר לשלוח הודעות פרטיות?? ולמה הייתי צריך לגלות את זה לאחר 10 דקות של כתיבה, ושהכל נמחק, אי אפשר לחסום את השליחה (אם כבר) לפני תחילת כתיבה?
תודה לכולם ושבוע טוב,
שלומי.
האתר חוסם
בכל אופן, מרגיז מרגיז מרגיז מייבש כביסה אינדסיט בן שנה ו 3 חודש מקפיץ את ממסר הפחת.
מה עושים??? ואיך אני יוצר איתך קשר להמשך טיפול??? אני לא אתן להוריי לשלם מחיר שעררורייתי של 230 ש"ח רק לבדיקה על מוצר ממש ממש חדש...
למנהלי האתר - עופר, מרטין, למה אי אפשר לשלוח הודעות פרטיות?? ולמה הייתי צריך לגלות את זה לאחר 10 דקות של כתיבה, ושהכל נמחק, אי אפשר לחסום את השליחה (אם כבר) לפני תחילת כתיבה?
תודה לכולם ושבוע טוב,
שלומי.
- פיקסל
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לנו יש מייבש כביסה של Fisher & Peykel .
לא זוכר את הדגם המדוייק,
נקנה לפני שנתיים וחצי רגע לפני שנולד הילד הראשון , מאוד אמין ושקט, ללא קונדנסר. עם חיישנים לזיהוי ייבוש מלא של הבגדים.
המיוחד בו זה שבניגוד למייבשים הרגילים שמוכרים בחנויות(ראינו את AEG, אלקטרולוקס,בוש ועוד חברה שאני לא זוכר כרגע), הוא עובד בשיטה של פיזור זרם אוויר חם בצורה חזקה ואחידה, מה ששומר על שלמות הבגדים (אפשר להכניס כל סוג של בגד !) .
נקנה ב : (מופרד ללא נקודות כדי שלא יחסם ככתובת בפורום כאן):
www f-f co il
www.f-f.co.il
לא זוכר את הדגם המדוייק,
נקנה לפני שנתיים וחצי רגע לפני שנולד הילד הראשון , מאוד אמין ושקט, ללא קונדנסר. עם חיישנים לזיהוי ייבוש מלא של הבגדים.
המיוחד בו זה שבניגוד למייבשים הרגילים שמוכרים בחנויות(ראינו את AEG, אלקטרולוקס,בוש ועוד חברה שאני לא זוכר כרגע), הוא עובד בשיטה של פיזור זרם אוויר חם בצורה חזקה ואחידה, מה ששומר על שלמות הבגדים (אפשר להכניס כל סוג של בגד !) .
www f-f co il
www.f-f.co.il
Give a man a fish, he'll eat for a day; teach him how to fish he'll eat f o r e v e r
- gechts
- חבר ותיק

פיקסל כתב:לנו יש מייבש כביסה של Fisher & Peykel .
לא זוכר את הדגם המדוייק,
www f-f co il
www.f-f.co.il...
נו ו..??? הוא עם הצינור של פעם.?
- פיקסל
-
- חבר פעיל מאוד

לא הבנתי למה התכוונת,
אבל , כן, יש לו צינור של יציאת אוויר.
אין לי צורך בקונדנסר (המייבש במרפסת שירות עם מקום להוציא את הצינור השרשורי).
אבל , כן, יש לו צינור של יציאת אוויר.
אין לי צורך בקונדנסר (המייבש במרפסת שירות עם מקום להוציא את הצינור השרשורי).
Give a man a fish, he'll eat for a day; teach him how to fish he'll eat f o r e v e r
פיקסל, גיגלתי קצת על חברת Fisher & Peykel ואכן זו ניראת חברה איכותית. מעולם לא שמעתי עליה לפני כן. היא לא נפוצה בארץ, אז איך הגעת דווקא אליה? יש לך מוצרים נוספים מהחברה הזו?
אני מניח שהמחירים יקרים יחסית. אני מנחש שקנית את המייבש במחיר גבוה בהרבה מ 1600 ש"ח. אני צודק?
אני מניח שהמחירים יקרים יחסית. אני מנחש שקנית את המייבש במחיר גבוה בהרבה מ 1600 ש"ח. אני צודק?
- פיקסל
-
- חבר פעיל מאוד

אכן , הם לא נפוצים (אפשר גם לראות זאת כיתרון
) .
הגענו אליהם במקרה כאשר חיפשנו מטבח לדירה החדשה,
והיינו במטבחי רגבה.
היה להם שם בתצוגה מטבח שהממדיח שלו הוא למעשה מגירה (גודל של מגירת סירים) . יחידה אחת של מדיח כוללת שתי מגירות (ואז יוצא גודל שמדיח שלם).
היתרון הוא שניתן לעשות מדיח חלבי-בשרי וגם שניתן לעשות מדיח רק לחצי כמות.
ראינו את זה גם בארה"ב (אותו מוצר) תחת מותג של קיטצ'ן אייד :
www.kitchenaid.com/flash.cmd?/#/category/121
מרגבה הפנו אותנו ליבואן של Fisher & Peykel ואז קנינו מהם גם מקרר , קולט אדים ותנור שאישתי מאוד מרוצה ממנו.
המייבש היה רק הפינל'ה
חייב לומר שכל המוצרים נראים מעולה במטבח וטפו טפו טפו עד היום ללא תקלות כבר כמה שנים.
לגבי המחיר, קנינו אותו מתצוגה של היבואן, אז יצא פחות מ 1600 .
הגענו אליהם במקרה כאשר חיפשנו מטבח לדירה החדשה,
והיינו במטבחי רגבה.
היה להם שם בתצוגה מטבח שהממדיח שלו הוא למעשה מגירה (גודל של מגירת סירים) . יחידה אחת של מדיח כוללת שתי מגירות (ואז יוצא גודל שמדיח שלם).
היתרון הוא שניתן לעשות מדיח חלבי-בשרי וגם שניתן לעשות מדיח רק לחצי כמות.
ראינו את זה גם בארה"ב (אותו מוצר) תחת מותג של קיטצ'ן אייד :
www.kitchenaid.com/flash.cmd?/#/category/121
מרגבה הפנו אותנו ליבואן של Fisher & Peykel ואז קנינו מהם גם מקרר , קולט אדים ותנור שאישתי מאוד מרוצה ממנו.
המייבש היה רק הפינל'ה
חייב לומר שכל המוצרים נראים מעולה במטבח וטפו טפו טפו עד היום ללא תקלות כבר כמה שנים.
לגבי המחיר, קנינו אותו מתצוגה של היבואן, אז יצא פחות מ 1600 .
- ניופאן_שירות
- עוסק בתחום

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: ניופאן, איך יוצרים קשר, הקפצת הפחת נמשכת!!!
בוקר טוב שלומי,
אתה מוזמן להעביר את פרטיך לכתובת המייל:
[email protected]
לציין שהופנית מ-hometheater
ולציין את פרטי המקרה ופרטי יצירת קשר עמך.
בברכה
שרית
ניופאן - חווית לקוח
אתה מוזמן להעביר את פרטיך לכתובת המייל:
[email protected]
לציין שהופנית מ-hometheater
ולציין את פרטי המקרה ופרטי יצירת קשר עמך.
בברכה
שרית
ניופאן - חווית לקוח
gechts כתב:שלום שרית היות ואין באפשרותי ליצור איתך קשר בצורה פרטית,
האתר חוסםאפשרות שליחה אליך וגיליתי את זה לאחר שהשארתי בצורה מפורטת את כל הפרטים והשתלשלות המקרים, גיליתי שהכל נחמק תחת ההערה "לא ניתן לשלוח הודעות פרטיות למשתמש זה"..
תודה לכולם ושבוע טוב,
שלומי....