צפי ל-LOTR ו-TOY STORIES ב-BLU-RAY
We finally have official confirmation from Disney that Toy Story and Toy Story 2 are coming to Blu-ray in early 2010. Bits reader Stephen K. (thanks Stephen!) has checked in with a report that he found preview trailers for their Blu-ray release on Disney's BD-Live website (accessible via titles like UP). We've checked ourselves and it's definitely there. Both titles will include new special features as well as preview trailers for Toy Story 3, which arrives in theatres in June. Simple process of elimination will tell you that this means the titles are due in stores sometime before June. By the way, the BD-Live site also has a trailer for the forthcoming Beauty and the Beast: Diamond Edition in 2010, though no specific release date is given.
One other note: A lot of you have asked about the Blu-ray Disc release status of New Line's The Lord of the Rings Trilogy, which we've been tentatively (though unofficially) expecting to arrive in March. Sources tell us that an announcement will be made soon, so stay tuned for more information.
מקור:
http://www.thedigitalbits.com/rumormill.html#120209
One other note: A lot of you have asked about the Blu-ray Disc release status of New Line's The Lord of the Rings Trilogy, which we've been tentatively (though unofficially) expecting to arrive in March. Sources tell us that an announcement will be made soon, so stay tuned for more information.
מקור:
http://www.thedigitalbits.com/rumormill.html#120209
כרגע מדובר בגרסאות הרגילות בלבד (לא המרוחבות). קרוב לוודאי שגרסאות המורחבות ייצאו כאשר "ההוביט" יגיע לאקרנים בעוד שנתיים.guyezra כתב:בזמנו שמעתי שאת הגירסאות המורחבות של שה"ט יוציו בבלוריי מאוחר יותר.
אני מקווה שהפעם הכל יצא עם תרגום עברית (אם כן אני קונה!)...
לצערי הרב הם לא יצאו עם תרגום עברי בשלב זה. הזכויות לטרילוגיה יעברו ידיים בשנה הקרובה. אני מקווה שלאחר מכן נוכל להוציא את הטרילוגיה עם תרגום עברי.
Toy Story and Toy Story 2 will be released on high definition Blu-ray Disc on March 23
http://pixarblog.blogspot.com/2009/12/p ... u-ray.html
http://pixarblog.blogspot.com/2009/12/p ... u-ray.html
לא ידוע...Yaron_M כתב:מה קורה עם ה-Increadibles? מה מעכב את היציאה שלו ל-BD?...
http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=91650
מרוכז פה הרבה מידע על Disney & Pixar Blu-ray Master List With Aspect Ratios Explained
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
Toy Story או LOTR?ocsi כתב:עובדים מהר,היום שוחרר גרסת 720P של בלוריי, BestHD...
צעצוע של סיפור יצא בבלו-ריי בישראל רק בחודש הבא.
(BTW, יחד איתו יצאו גם צעצוע של סיפור 2, מכוניות ורטטוי. בנוסף אלאדין יצא מחדש בDVD)
- RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
מה לגבי צעצוע של סיפור?sgrimbl כתב:כרגע מדובר בגרסאות הרגילות בלבד (לא המרוחבות). קרוב לוודאי שגרסאות המורחבות ייצאו כאשר "ההוביט" יגיע לאקרנים בעוד שנתיים.guyezra כתב:בזמנו שמעתי שאת הגירסאות המורחבות של שה"ט יוציו בבלוריי מאוחר יותר.
אני מקווה שהפעם הכל יצא עם תרגום עברית (אם כן אני קונה!)...
לצערי הרב הם לא יצאו עם תרגום עברי בשלב זה. הזכויות לטרילוגיה יעברו ידיים בשנה הקרובה. אני מקווה שלאחר מכן נוכל להוציא את הטרילוגיה עם תרגום עברי....
יצא בארץ בבלו-ריי עם תרגום ודיבוב?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

2 הודעות מעליך, שני הסרטים יצאו בבלו-ריי מדובב לעברית בחודש הבא.
עד כמה שידוע לי אלו סרטי דיסני שאמורים לצאת השנה בבלו-ריי עם דיבוב/תרגום לעברית:
צעצוע של סיפור - מרץ
צעצוע של סיפור 2 - מרץ
אלאדין (רק DVD) - מרץ
מכוניות - מרץ
רטטוי - מרץ
עליסה בארץ הפלאות (רק DVD?) - אפריל
דמבו - יוני
היפה והחיה - ?
הנסיכה והצפרדע - ?
טינקרבל 3 - ?
פנטזיה + פנטזיה 2000 - ?
עד כמה שידוע לי אלו סרטי דיסני שאמורים לצאת השנה בבלו-ריי עם דיבוב/תרגום לעברית:
צעצוע של סיפור - מרץ
צעצוע של סיפור 2 - מרץ
אלאדין (רק DVD) - מרץ
מכוניות - מרץ
רטטוי - מרץ
עליסה בארץ הפלאות (רק DVD?) - אפריל
דמבו - יוני
היפה והחיה - ?
הנסיכה והצפרדע - ?
טינקרבל 3 - ?
פנטזיה + פנטזיה 2000 - ?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מה באמת קורה עם קלאסיקות של דיסני בבלוריי?
אלאדין, מלך האריות, היפה והחיה, פיטר פן?
אני מחכה במיוחד לעליסה בארץ הפלאות - זה הסרט הראשון שאני זוכר שראיתי בקולנוע.
אלאדין, מלך האריות, היפה והחיה, פיטר פן?
אני מחכה במיוחד לעליסה בארץ הפלאות - זה הסרט הראשון שאני זוכר שראיתי בקולנוע.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

אלאדין - היה בי קמצוץ של תקווה שהוא יצא במרץ הקרוב יחד עם ההוצאה מחדש של הDVD, אבל לא נראה לי שזה יקרה. הוא הוצא מ"סדרת היהלום" של דיסני ולכן הוא עלול לצאת בבלו-ריי בהפתעה.
מלך האריות - 2011.
היפה והחיה - סוף השנה.
פיטר פן - כנראה שרק ב2013.
עליסה בארץ הפלאות - אין לי מושג.
מלך האריות - 2011.
היפה והחיה - סוף השנה.
פיטר פן - כנראה שרק ב2013.
עליסה בארץ הפלאות - אין לי מושג.