Video Glasses
רציתי לברר פרטים בנוגע למוצרי הVideo Glasses המשווקים בחו"ל.
הבנתי שכרגע המוצר הטוב בשוק הוא הMyVu Crystal, עם רזולוציית VGA 640*480.
יש לי מספר שאלות הנוגעות למוצרי הVideo Glasses:
1. האם איכות הוידאו במשקפיים מושפעות מאיכות המסך והוידאו של המכשיר אליו מחוברות המשקפיים?
במילים אחרות, האם המשקפיים משמשות כמעין סטרימר למכשיר שממנו הסרט פועל הוא כTV Out, כיוון שהמכשיר שבו אני משתמש כרגע הוא הN95 8GB ובTV Out האיכות שלו נוראית.
2. האם ידוע לכם על מוצר טוב יותר עם מחיר סביר שקיים כרגע בשוק, או שצפוי לצאת בחודש- חודשיים הקרובים?
3. האם אתם מכירים אתר בארץ או בחו"ל, ששנותן מידע עדכני על המשקפיים הצפויים לצאת בקרוב?
4. מישהו יכול לומר מניסיון אישי, האם האיכות מספקת והמשקפיים נוחות?
תודה מראש
הבנתי שכרגע המוצר הטוב בשוק הוא הMyVu Crystal, עם רזולוציית VGA 640*480.
יש לי מספר שאלות הנוגעות למוצרי הVideo Glasses:
1. האם איכות הוידאו במשקפיים מושפעות מאיכות המסך והוידאו של המכשיר אליו מחוברות המשקפיים?
במילים אחרות, האם המשקפיים משמשות כמעין סטרימר למכשיר שממנו הסרט פועל הוא כTV Out, כיוון שהמכשיר שבו אני משתמש כרגע הוא הN95 8GB ובTV Out האיכות שלו נוראית.
2. האם ידוע לכם על מוצר טוב יותר עם מחיר סביר שקיים כרגע בשוק, או שצפוי לצאת בחודש- חודשיים הקרובים?
3. האם אתם מכירים אתר בארץ או בחו"ל, ששנותן מידע עדכני על המשקפיים הצפויים לצאת בקרוב?
4. מישהו יכול לומר מניסיון אישי, האם האיכות מספקת והמשקפיים נוחות?
תודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש משקפיים איכותיות יותר גם מאלו.
יש כאלו בעלות רזולוציה גובהה יותר עם פאנלים מבוססי טכנולוגית LCOS.
אני הייתי הולך על משקפיים עם שני פאנליים, מה שיאפשר 3D (אם התוכן מתאים).
אתה צריך להשוות את המשקפיים למסך. כלומר, איכותו היא אבסולוטית ולא תלוייה בדברים אחרים, אולם איכות התוצאה הסופית, כמובן שתלויה במקור.
GARBAGE IN GARBAGE OUT.....
יש משקפיים שהנגן הוא בלתי נפרד ואת המדיה מכניסים על כרטיס זיכרון או ב-USB לתוך הנגן שלו. במקרה הזה אתה פחות תלוי באיכות הנגן החיצוני (לטוב ולרע) אלא רק באיכות הסרט.
אל תצפה לאיכויות מדהימות בכל מקרה. מדובר על פאנלים עם קונטראסט מוגבל מאוד ורזולוציות נמוכות.
יש כאלו בעלות רזולוציה גובהה יותר עם פאנלים מבוססי טכנולוגית LCOS.
אני הייתי הולך על משקפיים עם שני פאנליים, מה שיאפשר 3D (אם התוכן מתאים).
אתה צריך להשוות את המשקפיים למסך. כלומר, איכותו היא אבסולוטית ולא תלוייה בדברים אחרים, אולם איכות התוצאה הסופית, כמובן שתלויה במקור.
GARBAGE IN GARBAGE OUT.....
יש משקפיים שהנגן הוא בלתי נפרד ואת המדיה מכניסים על כרטיס זיכרון או ב-USB לתוך הנגן שלו. במקרה הזה אתה פחות תלוי באיכות הנגן החיצוני (לטוב ולרע) אלא רק באיכות הסרט.
אל תצפה לאיכויות מדהימות בכל מקרה. מדובר על פאנלים עם קונטראסט מוגבל מאוד ורזולוציות נמוכות.
תודה על התשובה המפורטת.
בוודאי שאני מדעיף משקפיים המפעילות תכנים באמצעות כרטיסי זיכרון וUSB אך אני חושש שהם יצליחו להפעיל מספר מוגבל מאוד של פורמטים, ובכל מקרה הדגמים היחידים שמצאתי הם של חברות סיניות זולות.
אשמח אם תיתן לי שמות של דגמים טובים יותר, כיוון שאני לא מצליח למצוא חומר נוסף בנושא זה.
בוודאי שאני מדעיף משקפיים המפעילות תכנים באמצעות כרטיסי זיכרון וUSB אך אני חושש שהם יצליחו להפעיל מספר מוגבל מאוד של פורמטים, ובכל מקרה הדגמים היחידים שמצאתי הם של חברות סיניות זולות.
אשמח אם תיתן לי שמות של דגמים טובים יותר, כיוון שאני לא מצליח למצוא חומר נוסף בנושא זה.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
סתם שאלה שמעניינת אותי ואולי גם מרטין יודע את התשובה עליה, האם משקפיים כאלו הורסות במהלך הזמן את הראייה באופן כלשהו?
גם מבחינת הקירבה של העין למסך, גם מבחינת איכות השידור והמסכים וגם מבחינת תזוזת העין בצורה לא הכי נורמאלית.
האם מישהו בדק את הנושא בכלל? יש על זה מידע?
גם מבחינת הקירבה של העין למסך, גם מבחינת איכות השידור והמסכים וגם מבחינת תזוזת העין בצורה לא הכי נורמאלית.
האם מישהו בדק את הנושא בכלל? יש על זה מידע?
אלי חבוש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: