KOSS פורטה פרו לעומת CX500
שלום,
אני כרגע מתעניין באוזניות והבנתי מאנשים שיש לKOSS אחריות לכל החיים,שזה די קורץ לי כאחד משיקולי הקנייה.
לפי הרבה תגובות הסנהייזר נותנות איכות טובה .ויש לי ניסיון עם החברה.
רציתי לקבל המלצות מכאלה ששמעו והשוו, או בעלי האוזניות האלה -מה אתם אומרים על האוזניות ? העדיפות שלי היא לאוזניות כפתור, אבל ממה שהבנתי הKOSS ממש איכותיות ואני מוכן להתפשר.
איזה יתנו תמורה טובה יותר למחיר? ואם יש דגמים נוספים באותו טווח מחיר קרי עד 400-500 ש"ח אשמח לשמוע.
אני כרגע מתעניין באוזניות והבנתי מאנשים שיש לKOSS אחריות לכל החיים,שזה די קורץ לי כאחד משיקולי הקנייה.
לפי הרבה תגובות הסנהייזר נותנות איכות טובה .ויש לי ניסיון עם החברה.
רציתי לקבל המלצות מכאלה ששמעו והשוו, או בעלי האוזניות האלה -מה אתם אומרים על האוזניות ? העדיפות שלי היא לאוזניות כפתור, אבל ממה שהבנתי הKOSS ממש איכותיות ואני מוכן להתפשר.
איזה יתנו תמורה טובה יותר למחיר? ואם יש דגמים נוספים באותו טווח מחיר קרי עד 400-500 ש"ח אשמח לשמוע.
"אחריות לכל החיים" בכל הקשור לאוזניות היא די חסרת משמעות - אוזניות זה לא דבר שמתקלקל, ובמידה
ועשית להן נזק בטעות, האחריות לא תכסה את זה ממילא.
לגבי הדגמים שציינת - אלו שתי אוזניות מאד שונות אחת מהשניה. אם אתה זקוק לאטימת רעשים מבחוץ ה CX
עדיפות, אם אתה לא אוהב אוזניות in ear ה koss עדיפות (גם ה PX100 של sennheiser מומלצות).
לגבי הדגמים שציינת - אלו שתי אוזניות מאד שונות אחת מהשניה. אם אתה זקוק לאטימת רעשים מבחוץ ה CX
עדיפות, אם אתה לא אוהב אוזניות in ear ה koss עדיפות (גם ה PX100 של sennheiser מומלצות).
כמובן שהחשיבה מלכתחילה היא לא לקלקל בכוונה, אבל עם הניסיון שלי עם אוזניות זה דבר מתכלה .
ומניסיון של חבר כמישהו קרע לו את החוט בטעות באוטובוס,הוא קיבל אחלה שירות בחשמונאים כשהם חזרו מתיקון והחליפו לו גם את הספוגיות במחיר רצפה. אז אני לא משקר כשאני אומר שזה מטה את כף המאזניים.
לגבי PX100 יש למישהו ניסיון איתן, איך הן בהשוואה לKOSS המדוברות?
ומניסיון של חבר כמישהו קרע לו את החוט בטעות באוטובוס,הוא קיבל אחלה שירות בחשמונאים כשהם חזרו מתיקון והחליפו לו גם את הספוגיות במחיר רצפה. אז אני לא משקר כשאני אומר שזה מטה את כף המאזניים.
לגבי PX100 יש למישהו ניסיון איתן, איך הן בהשוואה לKOSS המדוברות?
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
טעות בידך - גם אם תדרוס את האוזניות באמצעות טנק האחריות של KOSS מכסה תמורת כ- 35 שח' . בדוק אצל "אדר סוכנויות" בתל אביב ותיווכח ...HazooM כתב:"אחריות לכל החיים" בכל הקשור לאוזניות היא די חסרת משמעות - אוזניות זה לא דבר שמתקלקל, ובמידה
עדיפות, אם אתה לא אוהב אוזניות in ear ה koss עדיפות (גם ה PX100 של sennheiser מומלצות)....
ולגבי איכות השמע - אין הרבה אוזניות בגודל של ה -KOSS שמתמודדות עם איכות הצליל שהן מפיקות (לדעתי האישית) .
לו הייתי רוטשילד ...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
מבחינת סאונד - הKOSS עדיפות
מבחינת אטימה - ה500
אני אישת חושב שהKOSS פשוט נהדרות
אחריות?
יש לי אותן 10 שנים בערך
תיקנתי כבר ארבע או חמש פעמים