מה זה הפרסומת הענקית הזאת לאורנג' ?

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
LEVIA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

דווקא במקום של המאמרים החדשים ? מזל ששמתי לב למילים ?"מאמר פרסומי"
שלא תבינו אני בעד פרסומות כדי לממן את האתר אבל גם לזה יש צורה והיא לא כזאת !!

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

אז איך ?

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

+1.

(n)

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #4 

מסכים עם הנאמר, פרסומת שמתחזה לכתבה בעמוד הראשי זה די שפל

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

צודק. רק לפני כמה ימים היה פה שרשור על פרסומות שמתחזות לכתבות, אבל לפחות הן היו במקומות צנועים יחסית. כאן זה היה בכתבה הראשית... :(

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #6 

מסכים.
יש צורך לבדל בין פרסומת לבין כתבה מקצועית.
בין אם בפונט, בין עם בצבע רקע, ובין עם במסגרת כזו או אחרת.

בעד פרסומות. רק בעד הצורך לבדל.

mediaplay
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 253
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 15 פעמים

זה לא שונה מאתרים אחרים

שליחה #7 

מבין מה מפריע לאנשים ואולי אפשר לבדל קצת יותר פרסומת ממאמר, אבל מצד שני למה לא רואים כזו ביקורת על אינסוף דוגמאות אחרות במדיה הכתובה והאינטרנטית שנים על גבי שנים, למשל:

כתבות ג. יפית (סליחה על הדוגמא האומללה) בידיעות אחרונות
כתבות שנראות כמו ידיעה עם כיתוב "כתבה פרסומית" איפשהו בתחתית
"בלוג מקודם" באתר דה-מרקר, כחלק מרשימת בלוגים
ועוד ועוד...

האתר הזה לא נוצר (ומתופעל) יש מאין.

אגב, כדאי להעביר את השרשור למקום מתאים יותר מפורום מזרימי מדיה :?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78870
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #8 

זה לא פרסומת - האם נכנסת למאמר?

יש שם סיכום של האירועים שקשורים לאורנג' כולל שת"פ מול האתר.

זה אכן עלה לעמוד הראשי עם סימון מתאים בכדי להבהיר שהאתר קיבל תמורה בעד הפעילויות הללו. אני חושב שגילוי נאות הכרחי במקרים כאלה.

אנחנו לא עושים את זה הרבה, אבל עכשיו בסוף השנה מתברר שיש הרבה מאוד פעילות שיווקית ובאנרים לא מספקים בהכרח את הגופים המסחריים.

העניין הוא שזה מסומן באופן מאוד ברור בכדי שאם זה מטריד אותך שמראש לא תיכנס למאמר הזה.

אם לא היינו חושבים שזה ADDED BENEFIT לחברי האתר (למשל להבין מה בדיוק הבשורה שאורנג' מביאה לאייפון), לא היינו עושים את זה.

שים לב שהמאמרים הרלוונטים קשורים לאתר - מי שרוצה לראות את ההשקה של אפסון הוזמן לאירוע שלהם (הרבה חיכו ל-5500) והאירוע של היומולדת היה בסופו של דבר בחסות של גוף מסחרי, האם להוריד את האירוע או שהיינו צריכים לוותר עליו?
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 11/12/2009 16:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

הביקורת שלך היא נגד התופעה הזו בכל האינטרנט?

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6605
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

תסלחו לי, אמנם אני אחראי קטגוריה באתר וכותב מאמרים (כמובן ללא תשלום ובהתנדבות מלאה), אבל הביקורת הזו היא עלובה וקטנונית. חשבתם לרגע כמה עולה להחזיק אתר כזה? אז מה עם בנוסף לבאנרים פרסומיים, נוספו גם כתבות פרסומיות (שמסומנות בראשן ככאלה - בלי שום אותיות קטנות). זכותכם המלאה להתעלם מהם, אבל מרגיז שבאתר פרטי, אתם בכלל מתלוננים על הקיום שלהם (n)

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #11 

MartinHSabag כתב:הביקורת שלך היא נגד התופעה הזו בכל האינטרנט?
...
נו באמת, זאת התגובה שלך?
ציפיתי לקצת יותר מתגובה בסגנון של "אם 10 קופצים מהגג, כנראה שיש להם סיבה טובה וגם לי כדאי לקפוץ".

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #12 

LEVIA כתב:דווקא במקום של המאמרים החדשים ? מזל ששמתי לב למילים ?"מאמר פרסומי"
!!
...
....וואלה אתה ממש כפוי טובה (n) ,נניח לא היה רשום "מאמר פרסומי",אולי היה אפשר להבין שזה מפריע...אז פשוט פעם הבאה תלחץ על כמה באנרים ותרגיע....ואחרי זה תגיד עוד אלף פעם "תודה" שקיים אתר פרטי כזה :@

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #13 

ride כתב:תסלחו לי, אמנם אני אחראי קטגוריה באתר וכותב מאמרים (כמובן ללא תשלום ובהתנדבות מלאה), אבל הביקורת הזו היא עלובה וקטנונית. חשבתם לרגע כמה עולה להחזיק אתר כזה? אז מה עם בנוסף לבאנרים פרסומיים, נוספו גם כתבות פרסומיות (שמסומנות בראשן ככאלה - בלי שום אותיות קטנות). זכותכם המלאה להתעלם מהם, אבל מרגיז שבאתר פרטי, אתם בכלל מתלוננים על הקיום שלהם (n)
...
אף אחד לא מפקפק בכך שעלויות ההחזקה של האתר הן גבוהות, אבל יש דרכים יותר טובות לממן אותן.
וממתי אסור לי להתלונן על משהו רק בגלל שאני לא הבעלים? גולש באתר אינטרנט הוא כמו לקוח בחנות וכשמשהו לא מוצא חן בעיניו יש לו זכות להתלונן על כך.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #14 

sapir255 כתב:
ride כתב:תסלחו לי, אמנם אני אחראי קטגוריה באתר וכותב מאמרים (כמובן ללא תשלום ובהתנדבות מלאה), אבל הביקורת הזו היא עלובה וקטנונית. חשבתם לרגע כמה עולה להחזיק אתר כזה? אז מה עם בנוסף לבאנרים פרסומיים, נוספו גם כתבות פרסומיות (שמסומנות בראשן ככאלה - בלי שום אותיות קטנות). זכותכם המלאה להתעלם מהם, אבל מרגיז שבאתר פרטי, אתם בכלל מתלוננים על הקיום שלהם (n)
...
אף אחד לא מפקפק בכך שעלויות ההחזקה של האתר הן גבוהות, אבל יש דרכים יותר טובות לממן אותן.
וממתי אסור לי להתלונן על משהו רק בגלל שאני לא הבעלים? גולש באתר אינטרנט הוא כמו לקוח בחנות וכשמשהו לא מוצא חן בעיניו יש לו זכות להתלונן על כך.
...
איזה דרכים חוץ מפרסומות אפשרי לממן את אחזקת האתר?

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #15 

zovirax כתב:
sapir255 כתב:
...
...
איזה דרכים חוץ מפרסומות אפשרי לממן את אחזקת האתר?
...
אני לא מתלונן על פרסומות רגילות שנראות כמו פרסומות והן לגיטימיות לחלוטין, אני מתלונן על פרסומות שנראות כמו תוכן רגיל. (גם אם כתוב למטה בקטן "מאמר פרסומי")

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #16 

גולש באתר אינטרנט הוא כמו לקוח בחנות
...
על מה שילמת בדיוק?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #17 

sapir255 כתב:
MartinHSabag כתב:הביקורת שלך היא נגד התופעה הזו בכל האינטרנט?
...
נו באמת, זאת התגובה שלך?
ציפיתי לקצת יותר מתגובה בסגנון של "אם 10 קופצים מהגג, כנראה שיש להם סיבה טובה וגם לי כדאי לקפוץ".
...
ואני מצפה ממך שתפתח אתר משלך,תממן מכיסך הפרטי,ללא באנרים,ללא דמי חבר/תרומות/חסויות,ועל הדרך תקים מפלגה נגד כל הפרסום הסמוי/גלוי/גס/לא חוקי/מעצבן שמסביבנו,תארגן הפגנות נגד כל הניגוד אינטרסים/בעלות צולבת/עושק/גזילה שבחיינו......WTF בשביל מה יש לך ראש על צוור :@ (רמז:זה לא במקום מטרייה )

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #18 

oferlaor כתב: זה אכן עלה לעמוד הראשי עם סימון מתאים בכדי להבהיר שהאתר קיבל תמורה בעד הפעילויות הללו. אני חושב שגילוי נאות הכרחי במקרים כאלה.
...
הסימון נעשה בפונט מזערי. אני לא שמתי לב אליו עד שזה הוזכר כאן.
קראתי לא פעם התבטאויות על כך שהאתר הזה נושא את דגל האתיקה ועל כך שסרבתם פעמים רבות לכל מני המצעות לפרסם ביקורות אוהדות. לאחרונה אני קצת מבולבל - יתחת הכותרת "מאמרים" יש ידיעות בולטות על פתיחה מחדש של חנות אחת, ועל מבצע בחנות אחרת. לאחרונה הייתה מסיבה של האתר בשיתוף בולט מאוד של יבואן.
האם המידע הזה מוגש כשרות נטו לקוראים? האם אלה פרסומות בתשלום? האם כל מי שיש לו חנות יכול לקבל מאמר כזה במקום בולט כל כך? (השאלה האחרונה היא החשובה בעיני, ומעמידה למבחן את ההצהרות, יותר מהשאלות האחרות).
אני קורא המון ביקורות באתר. הסתמכתי עליו ברכישה של לפחות 3 מוצרים. תמיד היה לי ברור שהביקורות האלה נטולות כל פניות, אבל לאור מה שתארתי למעלה, אני קצת במבוכה.
אני יודע שמה שאני כותב עלול לעצבן אתכם, אבל אני ממש מבקש שתנסו לענות לי בצורה עינינית.

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #19 

MartinHSabag כתב:
גולש באתר אינטרנט הוא כמו לקוח בחנות
...
על מה שילמת בדיוק?
...
מרטין, לא דוגמה מוצלחת. גם על ערוץ 2 ו-10 אני לא משלם כלום אבל יש בעיה מאוד גדולה עם פרסומות סמויות שלא במקבץ הפרסומות.

דעתי האישית היא שלאתר פרטי יש את הזכות לפרסם גם בצורה כזו (ובאופן אישי אני מאוד לא אוהב את זה). מה שאותי הרבה יותר מטריד זה שאתם דוחפים את הרף כל הזמן למטה ואני פוחד שלא תשכילו או תוכלו לעצור אותו ובמהלך הזמן זה ישפיע על המקצועיות שזה הגורם מספר 1 אצלי לכך שאני גולש הרבה באתר זה.

אני לא בטוח שלפני שנה אם הייתי שואל אתכם האם אתם מוכנים לסוג כתבה כזו הייתם מסכימים וזו למעשה הטענה שלי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78870
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #20 

nir11,

אכן המינון בעמוד הראשי גבוה בנקודת זמן זו. אני מסכים 100%.

סוף השנה, חגים והרבה השקות שונות ומשונות גרמו לכך שהמינון ברגע זה פשוט גבוה מהמקובל אצלנו.

אני חושב שמאוד ברור איפה הקו עובר וברור לחלוטין מה ההבדל בין מאמר לבין ביקורת על מוצר. אל תשליך בין אירועים מסחריים שאנחנו עורכים לחברי האתר (גם המאמר על אורנג' הוא כזה, שניים מחברי האתר זכו לקבל מתנה מאורנג'). אני חושב שאירועים שבהם חברי האתר משתתפים (והיו כמה כאלה לאחרונה) מגיע להם סקירה מלאה.

לגבי גודל הפונט. האותיות הן אותן אותיות שבהן אנחנו מסמנים את השם של הכותב. זה נעשה באופן ברור לחלוטין.

sapir255,

כשיהיה לך אתר בסד"ג כזה אשמח אם תחזור אלי ותסביר לי איך אתה אישית מימנת אותו... כשיש רק אתרים בודדים בארץ שמרוויחים כסף, קל מאוד מהצד להצביע ולהגיד איך אפשר לעשות את זה יותר טוב...

שלח תגובה

חזור אל “כללי”