מה זה glee או לא glee?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני מניח שמדובר על הסדרה Glee.
רק שהפעם זה מובא בצורת טיזרים מעיקים...
רק שהפעם זה מובא בצורת טיזרים מעיקים...
- smallville4r
- חבר ותיק

ממש אין קשר. אין קשר בין אף אחד מהם לסדרה. אני חושב שזה אמור להיות משהו כזה:
רמזי - יש לו את זה או אין לו את זה ופשוט שמו דמות כלשהי, בדר"כ אחרי פרומו מופיע מישהו שקשור לפרומו. היה גם את אובמה ובן גוריון. אין קשר.
הרי Glee זו סדרה שמגלים בה כשרונות או משהו כזה אז זה נראה לי מה שעומד מאחורי הטיזרים...
רמזי - יש לו את זה או אין לו את זה ופשוט שמו דמות כלשהי, בדר"כ אחרי פרומו מופיע מישהו שקשור לפרומו. היה גם את אובמה ובן גוריון. אין קשר.
הרי Glee זו סדרה שמגלים בה כשרונות או משהו כזה אז זה נראה לי מה שעומד מאחורי הטיזרים...
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
פרסומת אחת קטנה הייתה מספיקה.
וגם שהיו כותבים על זה פה:
http://yes.walla.co.il/?w=1/7700/1609759
אני תמיד מסתכל שם !
וגם שהיו כותבים על זה פה:
http://yes.walla.co.il/?w=1/7700/1609759
אני תמיד מסתכל שם !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כל מי שהגיב פה ממש צודק הטיזרים האלה ממש מעצבנים. בפעם הראשונה זה היה בסדר בשביל לגרום לאנשים להסתקרן אבל עכשיו זה מופיע פעמיים או יותר בפרסומות שבין סדרה לסדרה ואפילו באמצע הסדרות זה מופיע בצד למי שלא שם לב.
זה כבר ממש חופררררררררררררררררררר!!!!
זה כבר ממש חופררררררררררררררררררר!!!!
- smallville4r
- חבר ותיק

אם כבר הטיזרים האלה, אתמול במקרה שמתי לב לטיזר עם הקרנפית מהסרט "מדגסקר 2". וואו - הלכו ממש רחוק.
בכל מקרה, הסדרה "Glee" תשודר ב- yes החל מה- 18 בינואר בערוץ הסדרות החדש - yes stars Next (אפיק 15). הערוץ מחליף את yes stars ישראלי ובכך yes מאחדת את סדרות הרכש עם סדרות המקור שיפוזרו בין ערוצי ה- stars השונים. הסדרה "סרוגים 2" שתשודר מה- 10 בינואר תשודר גם ב- HD ב- yes stars Drama HD (והיא לא תהיה תוכנית המקור היחידה שתשודר ב- HD).
בכל מקרה, הסדרה "Glee" תשודר ב- yes החל מה- 18 בינואר בערוץ הסדרות החדש - yes stars Next (אפיק 15). הערוץ מחליף את yes stars ישראלי ובכך yes מאחדת את סדרות הרכש עם סדרות המקור שיפוזרו בין ערוצי ה- stars השונים. הסדרה "סרוגים 2" שתשודר מה- 10 בינואר תשודר גם ב- HD ב- yes stars Drama HD (והיא לא תהיה תוכנית המקור היחידה שתשודר ב- HD).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- smallville4r
- חבר ותיק

עד כמה שידוע לי רביעיית רן 2 ואבודים באפריקה.oferlaor כתב:וואו, איזה עוד סדרות מקוריות ישודרו ב-HD?...