למה יורוקום "מצפצפת" על קהל הלקוחות שלה?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
פיקסל פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
אני משתתף פסיבי בפורום ובאתר, ומוצא את האתר ואתכם חברי הפורום מעניינים ביותר.
מכל מלמדי השכלתי.

הכותרת של השרשור אולי קצת מתריסה, אך כל כוונתה היא לשתף אתכם בתסכול אותו אני חש לנוכח ההתנהלות של יבואנים בארץ, כאשר הם בוחרים את המוצרים אותם הם ייבאו לארץ הקודש.
ברור שיורוקום, יבואנית Panasonic , איננה היבואן היחידי בישראל שלא מתחשב בלקוחותיו, אך המקרה הנ"ל צורם לי במיוחד ומפריע לי , מאחר ואני מתעתד לרכוש את ה V10 של פאנאסוניק בשבועות הקרובים.

היצרנית Panasonic מפיצה את מוצריה בכל העולם, כאשר כל אזור "זוכה" לקבל דגם המתאים לו (מבחינת שיטת שידור ותכונות).
באנגליה: TXP50V10B
בגרמניה וצרפת: TXP50V10E
בארה"ב: TCP50V10
במזרח הרחוק: THP50V10M

הדגם הבריטי מכיל בתוכה ממיר לקליטה מלווינים (שיטת FREESAT הנהוגה רק בבריטניה, ומאפשר קליטת מעל 140 ערוצים כולל ערוצי HD, לתושבי הממלכה) -- דגם זה לא מתאים לקליטת שידורי DTT בישראל (mpeg4) ולא כולל חיבורי סקארט.

הדגם מארה"ב לא תומך בשיטת PAL

הדגם מהמזרח מתאים לישראל , אבל אין לו כניסות סקארט scart ואין לו יכולת לקנות את שידורי ה DTT בישראל.

הדגם מאירופה (סיומת E) הוא הדגם שמתאים כמו כפפה לישראל: יש לו כניסות סקארט וגם ממיר פניי לקליטת שידורי DTT -- מיר זה נבדק בעבר בישראל אחת הסקירות באתרי ה HiFi בישראל ונמצא מתאים מאוד לקליטת השידורים.

עכשיו נחשו איזה דגם יורוקום מתעקשים לייבא ??
ניחשתם נכון --- את הדגם מהמזרח.
נסיונות שלי לברר מול יורוקום מדוע לא מביאים את הדגם האירופאי, העלו חרס, ולבסוף, אנו , תושבי ישראל, זוכים לזלול מצד יבואן פאנאסוניק, אשר מתעקש לקנות את הדגם מהמזרח הרחוק (שכנראה, לכאורה, עולה לו פחות כסף מזה האירופאי, ומאפשר ליבואן, לכאורה לגרוף יותר כסף לכיס).
מעניין איך חברת Panasonic העולמית היתה גיבה לו היתה יודעת שתושבי ישראל לא זוכים להנות בצורה מלאה ממוצריה רק בגלל שיבואן מתעקש לייבא לישראל את הדגם של המזרח הרחוק ??

אני נואשתי מהמצב, וכעת אפילו בודק דרכים לייבא בעצמי את המסך מאירופה. מי שמביא את המוצרים ביבוא מקביל לארץ (DVD CENTER) מביאים את המוצר הבריטי ולא האירופאי !
אם יש בפורום מישהו שכבר עשה זאת (יבוא מצרפת / גרמניה) אשמח לשמוע המלצות וטיפים.
חוצמזה, אם גם אתכם מרגיז מה שכתבתי למעלה, אז מדוע שלא נתארגן כקבוצה ונפנה יחד ליבואנית , יורוקום , ונבקש ממנה להתחיל לייבא את הדגם האירופאי ??

מצפה לתגובות.
:arrow: בברכה,
אלוני

לנוחותכם , אני מצרף את תאור המוצר האירופאי, כדי שתוכלו לשטוף את העיניים ולהבין מה אנחנו מפסידים:
http://dlc.panasonic-europe-service.com ... =TXP50V10E

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #2 

יש לי V10 גודל "58 ותאמין לי שגם אני הייתי רוצה שה viera cast יעבוד כמו בדגם האירופאי אבל זה מה יש כנראה,

לגבי ייבוא אישי , לא לכולם יש את ה "אומץ" ללכת על זה , אני באופן אישי מעדיף לרכוש מוצר עם אחראיות מסודרת ונכון גם לשלם יותר,

המסך נותן תמורה מלאה לכסף גם בלי כל התוספות מסביב,

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78844
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #3 

בתור מי שטיפה מכיר את הנושא נראה לי שהתבלבלת לחלוטין לגבי מקור הבעיה.

מי אמר לך שדווקא יורוקום ״מתעקשת״ לקבל מודל שפחות מתאים?

לפי מה שאני שומע, הם ממש לוחצים על פנסוניק לייבא מודל e ודווקא היפנים מתעקשים לשלוח מודלים m...

לא ממש ברור אם זה מתוך רצון להיות תחרותיים במחיר (ה e יקר בהרבה) או סיבה אחרת (אנחנו מסווגים כמזרח תיכון וזה המודל שהם חושבים שהוא המתאים למדינות ערב).

לא תמיד צריך להאשים את מי שקרוב אליך, לפעמים כדאי לברר קודם להאשים.

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

יכול להיות שיורוקום באמת לא אשמה, אבל זו עוד דוגמה לאטימות בכל הנוגע לשירות לקוחות כאן בארץ.
כיוון שהלקוח פנה ליורוקום בקשר לעניין הזה, במקום לפתור אותו בתשובה סתמית שהם לא מייבאים את הדגם הספציפי וזה מה שיש, היו יכולים להסביר לו בכמה משפטים פשוטים את המצב שלהם מול פנסוניק, והנסיון שלהם לשכנע את החברה לשווק את הדגם המתאים, ואולי אפילו לצרף לו כתובת שיוכל לשטוח את טענותיו ישירות מול שירות הלקוחות של מטה החברה ביפן.

מנסיון שלי היפנים בדרך-כלל עושים מעל ומעבר בנסיון לפתור ללקוח את הבעיה. אולי היה כדאי לך לנסות לשלוח מייל ישירות למטה החברה, אם תוכל למצוא מייל כזה, ולצפות לטוב. בהצלחה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

oreach,

או שכן או שלא. אני יכול להגיד לך שאף יבואן לא ישתף אותך במצוקות שלו מול היצרן. אם הם כן יעשו את זה, הם מסנדלים את עצמם וסביר להניח שבשלב כלשהו ימצאו את עצמם בחוץ.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1883
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #6 

אני זוכר שרכשתי את ה- PV60, הייתי במשלוח של הדגם האירופאי (זה שמורכב בצ'כיה). אני חושב שמאז הפסיקו לייבא דגמים אלה. אז דיברו על עניין של עלויות וזהו.

פיקסל פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

שבוע טוב.
תודה לכולם על התגובות ל thread שפירסמתי.
אכן נושא כאוב.

האמת שציפיתי לקבל גם תגובה מ מיכאל123 , הבחור אלוף ביבוא עצמי , או מכאלה שהצליחו לעשות ייבוא אישי בהצלחה מאירופה (לא אנגליה). מי שמכיר אתרים שיודעים לעשות זאת (כמו B&H מניויורק) ועוד נותנים אחריות לשבוע הראשון (אז בדרך מתגלים התקלות...) אני אשמח לשמוע.
אני אשקול גם פניה ליצרנית ביפן, לראות איך יגיבו. כזה אני, מהפכן .

חוצמזה,
במהלך הסופש בחנתי את הנושא שוב, והאמת שאני מתחיל "לזלוג" לכיוון הלד החדשה של LG 47LS90 (גודל 47) .
נראה מבטיח, ואז גם לא אצטרך להתחיל להתעסק עם יבוא עצמי וכו' .
טרם ראיתי אותה בעיניים, וגם עדיין לא מצאתי סקירות נרחבות שלה (עופר, מתי אתה מרים אתה הכפפה...) אבל אני מתחיל לבדוק לגביה.
הנה קישור למוצר

http://www.lge.com/uk/tv-audio-video/te ... SL9000.jsp]
וגם:
http://hd.engadget.com/photos/lg-sl80-a ... 22#2177322

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #8 

מי שצריך להרים כפפות זה היבואנים. אני בודק את מה שמביאים לבדיקה. לא פחות. לא יותר.

miki-euro
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

פיקסל כתב:שלום לכולם.
אני משתתף פסיבי בפורום ובאתר, ומוצא את האתר ואתכם חברי הפורום מעניינים ביותר.
מכל מלמדי השכלתי.

הכותרת של השרשור אולי קצת מתריסה, אך כל כוונתה היא לשתף אתכם בתסכול אותו אני חש לנוכח ההתנהלות של יבואנים בארץ, כאשר הם בוחרים את המוצרים אותם הם ייבאו לארץ הקודש.
ברור שיורוקום, יבואנית Panasonic , איננה היבואן היחידי בישראל שלא מתחשב בלקוחותיו, אך המקרה הנ"ל צורם לי במיוחד ומפריע לי , מאחר ואני מתעתד לרכוש את ה V10 של פאנאסוניק בשבועות הקרובים.

היצרנית Panasonic מפיצה את מוצריה בכל העולם, כאשר כל אזור "זוכה" לקבל דגם המתאים לו (מבחינת שיטת שידור ותכונות).
באנגליה: TXP50V10B
בגרמניה וצרפת: TXP50V10E
בארה"ב: TCP50V10
במזרח הרחוק: THP50V10M

הדגם הבריטי מכיל בתוכה ממיר לקליטה מלווינים (שיטת FREESAT הנהוגה רק בבריטניה, ומאפשר קליטת מעל 140 ערוצים כולל ערוצי HD, לתושבי הממלכה) -- דגם זה לא מתאים לקליטת שידורי DTT בישראל (mpeg4) ולא כולל חיבורי סקארט.

הדגם מארה"ב לא תומך בשיטת PAL

הדגם מהמזרח מתאים לישראל , אבל אין לו כניסות סקארט scart ואין לו יכולת לקנות את שידורי ה DTT בישראל.

הדגם מאירופה (סיומת E) הוא הדגם שמתאים כמו כפפה לישראל: יש לו כניסות סקארט וגם ממיר פניי לקליטת שידורי DTT -- מיר זה נבדק בעבר בישראל אחת הסקירות באתרי ה HiFi בישראל ונמצא מתאים מאוד לקליטת השידורים.

עכשיו נחשו איזה דגם יורוקום מתעקשים לייבא ??
ניחשתם נכון --- את הדגם מהמזרח.
נסיונות שלי לברר מול יורוקום מדוע לא מביאים את הדגם האירופאי, העלו חרס, ולבסוף, אנו , תושבי ישראל, זוכים לזלול מצד יבואן פאנאסוניק, אשר מתעקש לקנות את הדגם מהמזרח הרחוק (שכנראה, לכאורה, עולה לו פחות כסף מזה האירופאי, ומאפשר ליבואן, לכאורה לגרוף יותר כסף לכיס).
מעניין איך חברת Panasonic העולמית היתה גיבה לו היתה יודעת שתושבי ישראל לא זוכים להנות בצורה מלאה ממוצריה רק בגלל שיבואן מתעקש לייבא לישראל את הדגם של המזרח הרחוק ??

אני נואשתי מהמצב, וכעת אפילו בודק דרכים לייבא בעצמי את המסך מאירופה. מי שמביא את המוצרים ביבוא מקביל לארץ ****** מביאים את המוצר הבריטי ולא האירופאי !
אם יש בפורום מישהו שכבר עשה זאת (יבוא מצרפת / גרמניה) אשמח לשמוע המלצות וטיפים.
חוצמזה, אם גם אתכם מרגיז מה שכתבתי למעלה, אז מדוע שלא נתארגן כקבוצה ונפנה יחד ליבואנית , יורוקום , ונבקש ממנה להתחיל לייבא את הדגם האירופאי ??

מצפה לתגובות.
:arrow: בברכה,
אלוני

לנוחותכם , אני מצרף את תאור המוצר האירופאי, כדי שתוכלו לשטוף את העיניים ולהבין מה אנחנו מפסידים:
http://dlc.panasonic-europe-service.com ... =TXP50V10E
...
אני לא יודע למי פנית ביורוקום לקבל תשובות... השרות שלנו משתדל לתת מענה ופתרון בעיות לכל לקוח ,
צר לי מאוד שלא קבלת תשובה מספקת ,אני מבטיח לבדוק את המקרה ואם אכן הבעיה היית אצלנו , לפעול מידית
לתיקון העיניין.

בכל מקרה , לידיעתך מכיוון שאני חבר בפורום ,אתה מוזמן לפנות אלי מתי שתרצה ותקבל תשובה מדוייקת ומהירה
לכל שאלה רלוונטית ,כמו הרבה חברים אחרים בפורום הזה.

סידרת ה V שאנו מייבאים מיוצרת ביפן !!! , סדרת ה V שמשווקת באירופה מיוצרת בצכיה .כל שהטיעון שלך על לחיסכון לכאורה בעלויות - לא רלוונטי...

אופציית ה FREESAT לא רלוונטית לישראל.

חיבור ה SCART די איבד מהרלוונטיות שלו לאחר כניסת ממירי ה HD ( חיבור HDMI ) של חברות הכבלים והלווין.

לקוח שמעוניין לקבל את תכונת ה VIEAR CAST , יוכל לרכוש את נגן ה BLU-RAY BD60 שכולל בתוכו את תכונה זו (ישווק בקרוב).

אנו עובדים מול היצרן היפני בנושא השילוב של מקלטי DTT בדגמים המיובאים ארצה.

אנו פועלים תמיד לטובת קהל לקוחותנו , ומשתדלים להביא לארץ את שיאי הטכנולוגיה של Panasonic ,
חבל שאתה מסיק מסקנות ויצא בהצהרות שרחוקות מאוד מהאמת...
מנהל מותג Panasonic ביורוקום תיקשורת דיגיטאלית

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1883
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #10 

חיבור ה SCART די איבד מהרלוונטיות שלו לאחר כניסת ממירי ה HD ( חיבור HDMI ) של חברות הכבלים והלווין.
...
ומה עושים כל אלה שאינם מחוברים לממירי HD?
שם האפשרות האיכותית היא ל- SCART בלבד.

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #11 

idabari כתב:
...
ומה עושים כל אלה שאינם מחוברים לממירי HD?
שם האפשרות האיכותית היא ל- SCART בלבד.
...
קצת לחץ על המוכר ואתה מקבל כבל קומפוננט וטרנסקודר :wink:

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #12 

ה-SCART עדיין רלוונטי. הוא מספק את האיכות הגבוהה ביותר בממיר רגיל ורק דרכו ניתן לצפות בשידור 16:9 (כמו ערוצי הסרטים של הוט). כמו כן מאפשר שרשור של ממיר דרך די וי די מקליט (סקארט מהממיר לדי וי די, סקארט מהדי וי די לטלוויזיה וזהו).

לשידורי ה-DTT היה צריך להיערך מראש. בפלזמה החדשה שלנו (של פנסוניק) חייבים להתחבר ללווין או לכבלים, מפני שהשידור האנלוגי כבר נסגר באיזור שלנו. אני לא חושב שזה לא מעניין אתכם או שאתם לא מתאמצים, ואני מרוצה מהשירות שלכם, רק מקווה שתפתרו את הבעיה ונקבל את הדגמים המתאימים. זה סה"כ עניין טכני. ה-SCART אולי לא קריטי אבל בשנת 2009 צריך טיונר דיגיטלי.

פיקסל פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

miki-euro כתב:
מיקי מיורוקום כתב:
סידרת ה V שאנו מייבאים מיוצרת ביפן !!! , סדרת ה V שמשווקת באירופה מיוצרת בצכיה .כל שהטיעון שלך על לחיסכון לכאורה בעלויות - לא רלוונטי...

אופציית ה FREESAT לא רלוונטית לישראל.

לקוח שמעוניין לקבל את תכונת ה VIEAR CAST , יוכל לרכוש את נגן ה BLU-RAY BD60 שכולל בתוכו את תכונה זו (ישווק בקרוב).
...
מיקי שלום רב. ראשית תודה על ההזמנה לפנות אליך בכל נושא הקשור ליורוקום, אני חושב שעצם היותך נוכח בפורום המכובד,תורמת לכך שהדברים שנאמרים פה לא יהיו רק בגדר "קיטורים" או "כמה רע" , אלא אולי אף יניעו תהליכים לשינוי (אפילו קטן) שיקרה.

בתייחסות לציטוט דבריך, ניתן לקבל את הרושם שיורוקום עדיין שבוייה בקונספציה העתיקה שמה שמיוצר ביפן הוא טוב יותר מכל מקום אחר בעולם.
אולי יש צדק בכך, ואולי הצרכן הישראלי גם הוא עדיין טרם הפנים שהעולם הפך לכפר גלובלי, ושחברות רבות יש להם מפעלים בכל העולם, ובכולם (אמורים לפחות) לשמור על אותם סטנדרטים ותקנים.
אם החבר'ה ביורוקום לא מסכימים עם כך שבכל מפעלי פאנאסוניק בעולם שומרים על אותה איכות וסטנדרט, אנא העלו זאת מול הנהלת החברה שלכם, כדי שייפתרו את הבעיות. אבל,
טענה זו יכולה להיסתר בנקל, הרי באירופה נמכרים מיליוני פלאזמות פאנאסוניק שמיצרות בצ'כיה וכולם מרוצים , לא ?
אז אם הסיבה שאתם ממשיכים לייבא דגם שלא מתאים לישראל, רק בגלל שהוא מיוצר ביפן (ואז המוכר במחסני חשמל יוכל להתגאות "הטלוויזיה הזו היא מיוצרת ביפן") , אז שווה שתריצו איזה סקר שוק (באתר של HT צריכה להיות פלטפורמה של סקרים) ותראו מה באמת הציבור חושב:
אני בטוח שהרבה היו מעדיפים מוצר שמתאים לישראל (מבחינת חיבורי SCART ו DTT) מאשר מדבקה שאומרת שהוא על ידי פועל ביפן.... אתם פשוט צריכים להביא את הדגם האירופאי !.
לגבי טענת המחיר: כלכלה זה התחום שלי, וממה שאני יודע יצור בפראג הוא לא יותר יקר מייצור ביפן, אבל נניח שכן, לא יקרה כלום אם תרוויחו קצת פחות ותתנו לנו מוצר שמתאים לישראל . אתם פשוט צריכים להביא את הדגם האירופאי !.

לגבי FREESAT: נכון , לא רלוונטי לישראל, אבל FREEVIEW רלוונטי גם רלוונטי . הדגם שהבאתם לבדיקה אצל בודקים בישראל כלל DTT בפנים (היה דגם E) וכפי הנראה (לפי הביקורת שכתבו) זה עבד מצויין , אז אין צורך אפילו להשקיע יותר מידי שעות על פיתוחים חדשים עבור ישראל --- פשוט לבקש להביא את הדגם האירופאי !

לגבי חיבורי SCART: אני , כמו חברים אחרים באתר, כמו גם כותבי הביקורות למסכים באתרים השונים , מביעים תרעומת בכל פעם שיש מסך שאין לו סקארט. צריל לזכור שלא לכולם יש ממיר HD בבית, וגם אם יש , שידורי SD נראים בו פחות איכותיים (מאשר בממיר רגיל) -- אז יש עדיין מקום (מכובד) לסקארט בישראל . אתם פשוט צריכים להביא את הדגם האירופאי !.

לגבי VIERA CAST : לא ברור לי למה אם אני רוכש מסך במיטב כספי (דגם 50V10 עולה מעל ל 12 אלף שקל !! ) אני צריל לקנות גם נגן בלו-ריי שלכם על מנת להנות מתכונה שקיימת במסך האירופאי (בטח את הנגן בלו-ריי אתם כן מייבאים מהמפעל באירופה....) . זה לא הגיוני !! מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט להתחיל להביא את הדגם האירופאי !

מיקי, אני מקווה שהטיעונים שלי לא נופלים על אוזניים ערלות.
אשמח אם חברי הפורום יתנו גם הם את קולם על מנת לחזק את דברי (או שתעשו משאל קצר באתר) , ותראה שיש בהם מן האמת.
אולי אפילו תמכרו יותר מסכים מהיום, אם תביאו את הדגם האירופאי: היבואנים האחרים כבר הפנימו זאת , ואני לא חושב שהם מפסידים כסף.

אני מאוד רוצה להיות הבעלים של פאנאסוניק חדשה (50V10) אבל לא מסכים לעשות זאת כאשר הגישה של היבואן הרישמי היא "להביא יפני כי זה הכי טוב" במקום להיא מוצר שמתאים לארץ כמו כפפה. --- היי, אתם אפילו יכולים למנף את זה, סוף סוף המוצרים שלכם יתאימו בדיוק לשוק הישראלי , אולי אפילו תמכרו יותר !!

חומר למחשבה
...
Give a man a fish, he'll eat for a day; teach him how to fish he'll eat f o r e v e r

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #14 

די, הבנו, הבחור אמר את שלו, אתה אמרת את שלך לא צריך לחפור.

מיקי בחור רציני ( הוא מנוי על חברי האתר לא? ) אני בטוח שאם צריך לעשות שינויים הוא יעשה אבל קח בחשבון
שאנחנו לא מהווים מדגם מייצג לעם ישראל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #15 

פיקסל,

לא הבנתי - איזה מודל כדאי להם להביא?

פיקסל פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

oferlaor כתב:פיקסל,

...
הי.
כיום יורוקום מביאה את הסדרות שמיועדות לשוק במזרח (יפן, למי שלא שם לב !! :D ) .
הסדרות האלה מסומנות כך (שימו לב לשתי האותיות שמסומנות באדום והן משתנות מאזור לאזור) :
THP-50V10M

במקום V10 (סידרה V המפורסמת) יכול להיות G10 (סידרה G) או S10 (סידרה S) או C10 (סידרה C).

פאנאסוניק מייצרת דגם עבור השוק האירופאי (לא לבריטניה, שם יש FREESAT ואז נתנו להם דגם משלהם) שנקרא:
TXP-50V10E
E משמעו אירופה (צרפת, גרמניה, פראג וכו') ובמסכים הנ"ל , לא משנה באיזה סדרה (G,V,S,C ) יש כניסות סקארט ו FREESAT תומך MPEG4 (שזה בעצם ה DTT שיש בארץ) .

אלו הדגמ/ים שהייתי רוצה שהם יביאו.
כלומר עבור סדרה V10, אז אני רוצה את
TXP-50V10E

בעבר, עופר, אתה קיבלת מהם דגם אחד כזה לבדיקה TXP-42G10E , אני מזכיר לך שליקקת את האצבעות . . . :D
Give a man a fish, he'll eat for a day; teach him how to fish he'll eat f o r e v e r

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #17 

פיקסל כתב:
oferlaor כתב:פיקסל,

...
הי.
כיום יורוקום מביאה את הסדרות שמיועדות לשוק במזרח (יפן, למי שלא שם לב !! :D ) .
הסדרות האלה מסומנות כך (שימו לב לשתי האותיות שמסומנות באדום והן משתנות מאזור לאזור) :
THP-50V10M

במקום V10 (סידרה V המפורסמת) יכול להיות G10 (סידרה G) או S10 (סידרה S) או C10 (סידרה C).

פאנאסוניק מייצרת דגם עבור השוק האירופאי (לא לבריטניה, שם יש FREESAT ואז נתנו להם דגם משלהם) שנקרא:
TXP-50V10E
E משמעו אירופה (צרפת, גרמניה, פראג וכו') ובמסכים הנ"ל , לא משנה באיזה סדרה (G,V,S,C ) יש כניסות סקארט ו FREESAT תומך MPEG4 (שזה בעצם ה DTT שיש בארץ) .

אלו הדגמ/ים שהייתי רוצה שהם יביאו.
כלומר עבור סדרה V10, אז אני רוצה את
TXP-50V10E

בעבר, עופר, אתה קיבלת מהם דגם אחד כזה לבדיקה TXP-42G10E , אני מזכיר לך שליקקת את האצבעות . . . :D
...
פיקסל

אין ספק שאתה צודק בקשר ליבא מסכים מאירופה שיתאימו לישראל .

לדעתי השיקול הוא עלויות השוק האירופאי יקר יותר .

קח דוגמה מישפאר יבואנית סוני בישראל .
שכל המסכים שלה מיובאים מאירופה . אבל התמחור שלהם גבוהה יותר .

הייתי מאוד מעוניין שמיקי מיורוקום . יענה לנושא האחריות של יורוקום שהיא סופר בעייתית שנה 1 + 4 לחלקים .
את הנושא הזה יהיה לו יותר קל לסדר .

יום טוב לך (Y)
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 27/12/2009 21:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #18 

פיקסל,

הייתי מעט ציני בתגובתי (אין לי אייקון מתאים לציניות, סורי).

לנושא בחירת המודלים, מתברר שליורוקום אין הרבה מה לעשות בנידון - הם תלויים במה שפנסוניק מספקים להם.

בנובמבר היה אירוע של פנסוניק שאליו הגיע סמנכ"ל פנסוניק העולמי. יצא לי לדבר איתו כ-5 דקות והסברתי לו את הסוגיה, גם של חיבורי SCART וגם של נושא הטיונר DTT. הוא התייחס בכבוד, אבל אם זה יניב משהו בנוגע לדור הבא של המסכים, אין לדעת.

פיקסל פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

עופר,
איך אתה יכול לדעת האם ה"בכיר" מפאנאסוניק העולמית שפגשת בכנס בארץ,
יש לו או אין לו אינטרס להשאיר את האספקה לישראל דרך יפן ? (במקום דרך אירופה...) .

הרי בטח המשכורת שלו בנויה מיעדים, היעדים בנויים מ-Quota שהוא מצליח למכור כל שנה דרך הזרוע שלו ביפן,
אז מה האינטרס שלו להפסיק למכור לישראל, ושבמקום זה הקולוגות שלו מהמפעל באירופה (שאולי מתחרה על תקציבים מול זה היפני) יתחילו להרוויח ולקבל יותר תקציב ?

בקיצור, יכול להיות שסתם "עשו לך הצגה" , אמרו ליפני "תעשה כן כן עם הראש כמה דקות, ואחר כך נמשיך לעשות מה שבראש שלנו...." .

לגבי ההשוואה לסוני שאחרים נתנו פה - לא מסכים שהם יקרים בארץ רק בכלל שמיוצרים באירופה.
תיכף יגידו שאם מרצדס (לווא דווקא סמל לאיכות, אבל כן ליוקרה) הייתה מיצרת במקום אחר בעולם, אז הם היו עולים הרבה יותר זול... :roll:

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #20 

רק רוצה לציין שאולי סדרה V אכן מיוצרת ביפן, אך סדרות אחרות כמו C10 שיש לנו בבית מיוצרות בסינגפור (או מלזיה, אני כבר לא זוכר). אז לא נראה לי שהשיקול הוא להביא תוצרת יפן.

לפנסוניק מוצרים מעולים אך היא לא כ"כ מחוברת לארץ. יש את עניין הדגמים הלא מתאימים, וגם עניין האחריות הקצרה שמישהו פה ציין. סמסונג ו-LG אמנם גם משווקות דגמים בלי DTT אך דוברי עברית מלאה, זה ממש נחמד ומראה שאכפת להם מישראל (גם אם זה נעשה רק למטרת רווח). פנסוניק בלי הרבה מאמץ יכולה לתפוס נתח שוק גדול יותר בארץ.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”