אחת הידיעות המצחיקות ביותר שקראתי בחיים שלי

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
zovirax פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #1 

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78879
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

חזק...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3 

מה שאני לא מבין זה הקטע של "סירב לתת שתן"
למה מותר להם לסרב (גם לשיכורים)?

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #4 

סיפור משעשע שבאמת קרה בשנות השבעים שאני זוכר עד היום-שוטר שישב באוטובוס בקו חצור צפת מבחין בעבריין רקק שעלה,

שירדו כולם הוא עוצר אותו ,עושה חיפוש על גופו ומוצא איזה גוש חשיש קטן,השוטר אומר לו אתה עצור על אחזקת סמים!מה פתאום

איזה סמים?עונה לו הרקק-אז מה זה.??מראה לו השוטר את הגוש הקטן-העבריין מבלי להתבלבל חוטף לו במהירות את הגוש מכף היד

הפתוחה ובולע אותה ואומר לו מה זה מה?? 8O -סיפור מעולמות אחרים :D
אמן מייסר

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #5 

אזרח ישר

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4969
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #6 

השוטרת סחית בלטה ולא זורמת :lol:
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7655
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 887 פעמים

שליחה #7 

נו, אף אחד פה לא מזהה שזה ממש בדיוק כמו הבדיחה הקלאסית, ששוטר עוצר נהג ואומר לו "יש לך ניירות?" אז הנהג שואל "למה יש לך משהו לגלגל?" . המציאות מוזרה..

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #8 

אני דווקא בכלל לא חושב שזה מצחיק.
האם מישהו כאן היה צוחק מידיעה שמספרת על אזרח מסומם ומסטול שלקח M16 וירה קצת לכל מיני כיוונים באמצע היום?

זה בדיוק מה שקרה כאן, ורק בפוקס האדיוט הזה לא הוריד מישהו שכל חטאו היה שהוא יצא מהבית.

אם זה היה תלוי בי - הוא היה מגיע לשיפוט מהיר ומבלה זמן לא מבוטל מאחורי סורג ובריח. אדם כזה הוא פצצה מהלכת, סכנה לכולנו. לא פחות.
You are never fully dressed without a smile

zovirax פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #9 

סה"כ גראס.

פצצה מהלכת... 8O

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

Shed כתב:אני דווקא בכלל לא חושב שזה מצחיק.
האם מישהו כאן היה צוחק מידיעה שמספרת על אזרח מסומם ומסטול שלקח M16 וירה קצת לכל מיני כיוונים באמצע היום?

זה בדיוק מה שקרה כאן, ורק בפוקס האדיוט הזה לא הוריד מישהו שכל חטאו היה שהוא יצא מהבית.

אם זה היה תלוי בי - הוא היה מגיע לשיפוט מהיר ומבלה זמן לא מבוטל מאחורי סורג ובריח. אדם כזה הוא פצצה מהלכת, סכנה לכולנו. לא פחות.
...
זה דברים שאם היית שומע במונולוג של קונאן אובראיין סביר להניח שהיית צוחק. אני לא טוען שזה נושא לבדיחה אבל לא צריך לקחת את זה קשה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #11 

shed,
זה פשוט מצחיק
ואם מישהו היה לוקח M16 ויורה לכיוונים אז זה לא היה מצחיק.

סרט ביוטיוב עם מישהו שמחליק על בננה יכול להיות מצחיק.
אם באותו סרט הוא חוטף מכה בראש ומת, זה לא מצחיק.

אין פה שום סתירה.
משה

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #12 

moco כתב:shed,
זה פשוט מצחיק
ואם מישהו היה לוקח M16 ויורה לכיוונים אז זה לא היה מצחיק.

סרט ביוטיוב עם מישהו שמחליק על בננה יכול להיות מצחיק.
אם באותו סרט הוא חוטף מכה בראש ומת, זה לא מצחיק.

אין פה שום סתירה.
...
הגיע הזמן להבין שמכונית בידיים היא בדיוק, אבל בדיוק כמו M16 בידיים.
יש הבדל ענק בין אדם שמחליק על בננה (טעות אנוש + קצת אלמנט של "ביש מזל") לבין אדם שבאופן מודע לוקח הגה לידיים, ונוסע ביני לבינך כאשר הוא לא מסוגל להבדיל בין ימין ושמאל.
אני די בטוח שאותו מסטול לא ממש עצר בכל תמרור עצור, ואני בכלל לא סגור על זה שהוא ידע להבדיל בין אור אדום לירוק ברמזור.

מפגר כזה קטל חיים של חמישה עובדי אגד, כאשר עבר באור אדום, כאשר הוא דוהר על 170 קמ"ש. השאלה אם מסומם ומסטול כזה יהרוג מישהו או לא היא רק שאלה של מזל. לא שום דבר אחר.
אני לא מוכן להכניס שום אלמנט של מזל או מקריות כאשר אני נותן נשק לידיים של חייל שלי. באותו אופן אני לא מוכן להכניס אלמנט של מזל שינווט כלי רכב ששוקל כמה מאות ק"ג לפחות, במהירויות של כמה עשרות קמ"ש.

אין הבדל בין מי שלוקח רובה ומרסס לכל מיני כיוון בנמל תל אביב, לבין מי שנוסע שיכור/מסטול על איילון.

אני אומר מילים קשות, חריפות, ונחרצות. אבל הגיע הזמן לפתוח עיניים - כלי רכב הוא כלי נשק. השאלה אם הוא יפעל לטובתך או נגדך תלויה ביכולת שלך לתפעל אותו.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #13 

zovirax כתב:סה"כ גראס.

פצצה מהלכת... 8O
...
זה לא סה"כ גראס. לא היה כאן "סך הכל גראס". היה כאן גראס + כלי רכב.

כשאדם לוקח ג'וינט אצלו בבית אני עוד יכול לקבל את זה (מתנגד אמנם, חושב שזה רע, אבל שיהיה).
כשאדם עולה מסטול/ שיכור/ עייף על הכביש - הוא חוצה קו אדום ברור.

בחומת מגן אחד החיילים בצוות שלי היה עם גראס. מיותר לציין שהוא לא יצא לשום משימה איתי.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

כן, ואולי הוא בעצמו היה נכנס בעמוד חשמל וזה היה נגמר בלוויה שלו, אבל זה נגמר בזה שהוא נתפס ואז אמר לשוטרת שתביא לו משהו לגלגל. זה די מצחיק. כשאני רואה ידיעה כזאת אני מגחך וחושב איזה אדיוט הבן אדם.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #15 

shed,
אני מסכים עם כל מה שכתבת אך זה לא סותר בכלל את זה שהמקרה היה מצחיק.
זה שהוא היה מצחיק זו עובדה שמוכחת על ידי כך שמספיק אנשים ראו אותו כמצחיק.
זה שהוא מצחיק, לא גורע בכלום מהחומרה שבנהיגה עם סמים, שאני האחרון שיזלזל בה.

הומור יש בהמון דברים. גם בדברים מזעזעים יותר מנהיגה מסוממת.
משה

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #16 

mulder כתב:כן, ואולי הוא בעצמו היה נכנס בעמוד חשמל וזה היה נגמר בלוויה שלו, אבל זה נגמר בזה שהוא נתפס ואז אמר לשוטרת שתביא לו משהו לגלגל. זה די מצחיק. כשאני רואה ידיעה כזאת אני מגחך וחושב איזה אדיוט הבן אדם.
...
אם אדם רוצה לצנוח ולקחת סיכונים על עצמו - שיבושם לו. אנחנו יכולים להתווכח האם אני ואתה צריכים לשלם על מה שיקרה כתוצאה מאותם סיכונים או לא - אבל זה כבר דיון אחר. (אגב, אם אותו דביל נכנס בעמוד חשמל ונשאר נכה לכל החיים - משלם המיסים ישלם על הטמטום שלו, אותו כנ"ל לגבי פיצויים במקרה של מוות).

כשאני רואה ידיעה כזו אני בכלל לא מגחך ולא חושב שזה מצחיק. אני חושב שהיה לנו מזל גדול שזה נגמר כמו שזה נגמר, ושהרשויות לא עושות את מה שאני מצפה מהן - להרחיק את האדם הזה אשר מהווה סכנה על כלל הציבור. שלילה מנהלתית ל-30 ימים זה ממש לא מספיק. הוא היה צריך לשבת במעצר 30 ימים לפחות. רק כך נשיג הרתעה ונמגר את התופעה הכל-כך מכוערת ושלילית הזו.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #17 

moco כתב:shed,
אני מסכים עם כל מה שכתבת אך זה לא סותר בכלל את זה שהמקרה היה מצחיק.
זה שהוא היה מצחיק זו עובדה שמוכחת על ידי כך שמספיק אנשים ראו אותו כמצחיק.
...
אני חושב שהעובדה שמספיק אנשים צחקו וגיחכו מהמקרה הזה לא אומרת שהוא מצחיק, אלא אומרת משהו על אותם אנשים.
משום מה מתייחסים כאן בשוויון נפש להרוגי הטרור בכבישים. מעניין כמה אנשים היו מוצאים את הידיעה הבאה מצחיקה:
"גראס בשירות החמאס -
מחבל מתאבד, שהיה עם המטען על גופו, נעצר הערב במחסום קלנדיה לאחר שהגיש ניירות לגלגול לחייל שביקש ממנו תעודות".

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #18 

shed,
הידיעה הדימיונית שהמצאת הייתה עוד יותר מצחיקה אם באמת הייתה קיימת :)

אני חושב שאתה מפספס פה לגמרי את העיניין.
אם התנהגות מסוימת היא ראויה לכל גינוי וגם ראויה להתיחסות בכובד ראש של כולנו זה עיניין אחד. אני מסכים לכל מה שאמרת על העיניין הזה.
אם סיפור מסוים הוא מצחיק זה עיניין אחר. אני חושב שהוא מצחיק ואין בזה שום סתירה לכך שאני חושב בדיוק כמוך על הנושא של נהיגה תחת השפעה. הצחוק שלי על הסיפור, לא ממעיט בשום דבר מחומרת העיניין.

מדובר בשני עיניינים מקבילים.
מי אמר שאי אפשר לצחוק על זה?
בחייך, יש גם הומור על עיניינים הרבה יותר רציניים מזה.
משה

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

SHED, עזוב, אתה מטפס גבוה מדיי על העץ וזה נהיה צדקני מדיי מצדך הרבה יותר ממה שזה "לא רציני" מצידנו.
זה בדיוק כמו שמראים את הקטעי וידאו האלה בתכניות של ג'יי לנו למשל, על אנשים מטומטמים או שיכורים ששוטרים עצרו אותם. אחד ניסה לשכנע שוטר שהוא מה CIA, אחד התחיל לעשות התעמלות קרקע. אז אפשר לומר שמצד אחד טוב ומזל שעצרו אותם, מצד שני זה גם מצחיק לראות אותם עושים את מה שהם עשו. וזה טבעי ולגיטימי, ולא בא מהערצה או מזלזול בחוק. אלא כי הם אהבלים. אם אתה מודה פה לפני כולם שמעולם לא צחקת קצת מקטעים כאלה אלא רק חשבת ברצינות על אחוזי הפשע, אז אתה חסר הומור לגמרי, ויהיה קשה לי להאמין לך.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #20 

mulder, moco

אני מצטער, אבל אני לא מסוגל לצחוק מנהג מסומם/ שיכור על הכביש. בדיוק כמו שאני לא מסוגל לצחוק מחייל מסומם באמצע פשיטה. מבחינתי, אין הבדל בין רשיון נהיגה לרשיון לאחזקת אקדח. שניהם דורשים אחריות ושיקול דעת.
אדם שנותן לבנו בן ה-13 לנהוג ברכב משול בעיני לאדם שנותן לבנו בן ה-13 לירות קצת באקדח הפרטי שלו.

אני יודע, הדיעות שלי לגבי בטיחות בדרכים ומלחמה בתאונות דרכים הן חריפות וקיצוניות ולצערי, אני בעמדת מיעוט. אני חושב שלנהוג זו זכות, לא חובה. ומי שלא מסוגל להתנהל באחריות על הכביש - שלא ינהג. נקודה. מי שנוהג תחת שלילה - דינו בדיוק כמו מי שמחזיק M16 ללא רשיון - מאסר.

אני שייך למשפחות ששילמו (ומשלמות) מחיר דמים שאי אפשר לתאר בגלל נהג מטומטם, ולכן, נהגים מפגרים הם פצצה מתקתקת בעיני (רק עניין של זמן עד שדביל כזה יוריד רוכב אופניים/הולך רגל/ יעבור באדום). אני לא צוחק ממיקרים כאלה. אני רואה במיקרים כאלה נורה אדומה מהבהבת, ומצטער שרשויות החוק והאכיפה לא נוקטות ביד קשה ומרתיעה הרבה יותר מול חסרי-IQ-מינימלי שלוקחים הגה לידיים במצב כזה.

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”