דני רופ נכנס כשותף בחנות "העולם-הדיגיטלי"
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לאחר, 8 שנים בהיותו לקוח נאמן של ה"עולם-הדיגיטלי", החליט דני רופ לקחת את התחביב, צעד אחד קדימה ולהפוך אותו למקצוע לכל דבר.
דני נכנס כשותף בחברת "העולם-הדיגיטלי" המחודשת אשר עברה לא רק מתיחת פנים קוסמטית בחנות, אלא התרחבות משמעותית ע"י כניסה לעולם הפרוייקטים ובתים-חכמים בעזרתו של עמי אברמוביץ', סמנכ"ל "העולם הדיגיטלי".
צוות Hometheater מאחל המון הצלחה לדני רופ ול"עולם-הדיגיטלי".
דני נכנס כשותף בחברת "העולם-הדיגיטלי" המחודשת אשר עברה לא רק מתיחת פנים קוסמטית בחנות, אלא התרחבות משמעותית ע"י כניסה לעולם הפרוייקטים ובתים-חכמים בעזרתו של עמי אברמוביץ', סמנכ"ל "העולם הדיגיטלי".
צוות Hometheater מאחל המון הצלחה לדני רופ ול"עולם-הדיגיטלי".
-
- דני רופ עם עמיחי מאיר, מייסד ומנכ"ל "העולם-הדיגיטלי"
שהיה בהצלחה !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
בהצלחה!!

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- juniortabak
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בהצלחה 
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
חנות שממש לא שייכת לאתר אבל מוערכת מאוד ע"י לא מעט חברי אתר גם בשירות וגם במקצועיות,NEW_WAVE כתב:אני תוהה עם זאת חנות ש-שייכת איכשהו לאתר, כי היא בולטת .
אני אישית לא הייתי קונה שם ,יקר מידי.
לדני רופ אני מאחל שנה גשומה וגם לי.......
לגבי מחירים , אני לא יודע איפה את רוכש מוצרים אבל בפעם הבאה הייתי ממליץ לך בחום לקבל הצעת מחיר מעמי ולא נראה לי שתתאכזב,
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
New_wave
היא לא קשורה לאתר בשום צורה ואופן. העולם הדיגיטלי מפרסמים אצלנו בדיוק באותה צורה שחנויות אחרות ויבואנים אחרים עושים.
אני זוכר שבימים הראשונים של האתר סיפרו עלינו שאנחנו עובדים של החיות הייפיי. אחרי זה ארמגדון, אניגמה, העולם הדיגיטלי, לגאסי...
תמיד יש חנויות שעובדות איתנו חזק. כן ירבו, חבל שלא מספיק חנויות טורחות לטפח קשר טוב עם הגולשים שלנו.
היא לא קשורה לאתר בשום צורה ואופן. העולם הדיגיטלי מפרסמים אצלנו בדיוק באותה צורה שחנויות אחרות ויבואנים אחרים עושים.
אני זוכר שבימים הראשונים של האתר סיפרו עלינו שאנחנו עובדים של החיות הייפיי. אחרי זה ארמגדון, אניגמה, העולם הדיגיטלי, לגאסי...
תמיד יש חנויות שעובדות איתנו חזק. כן ירבו, חבל שלא מספיק חנויות טורחות לטפח קשר טוב עם הגולשים שלנו.
אני לא מבין למה הם מנהלים campaign פרסומי במצב הנוכחי של האתר שלהם
לינקים מובילים לאתר שאם אתה לא מכיר את המקום, לא תרצה להתעסק עם המוכר שיש לו אתר כזה. לי זה כבר ניסיון שני להכיר אותם (הם מתאימים לי גאוגרפית), אבל עדיין אין לי מושג מה הם מוצרים שהם מוכרים (חוץ מDVICO).
- פיקסל
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מסכים עם התגובה הנ"ל לגבי איכות אתר האינטרנט שלהם, אבל אין מה להשוות לרמת המקצועיות של החבר'ה שם.ashk כתב:אני לא מבין למה הם מנהלים campaign פרסומי במצב הנוכחי של האתר שלהםלינקים מובילים לאתר שאם אתה לא מכיר את המקום, לא תרצה להתעסק עם המוכר שיש לו אתר כזה. לי זה כבר ניסיון שני להכיר אותם (הם מתאימים לי גאוגרפית), אבל עדיין אין לי מושג מה הם מוצרים שהם מוכרים (חוץ מDVICO).
...
יצא לי להיפגש עם עמיחי מספר פעמים, והוא תמיד הרשים אותי במקצועיות וברצינות (ולפעמים גם במחיר). לא יכול לומר שתמיד יצא מזה עסקה (רכשי כבר כמה מסכים בחיי, לא רק לי), אבל הרושם הטוב נשאר.
שיהיה בהצלחה !
') javascript:emoticon('
')