עזרה בבחירת טלוויזיה עד 5000 ש"ח ושאלה/בקשה לגבי ייבוא
שלום,
השימוש העיקרי יהיה לצפייה ב-yes (אני מתכוון להתחבר ל-yesHD), לרוב בערוצים הרגילים אך גם בשידורי ספורט וסרטים ב-HD. שימוש נוסף אך פחות יהיה לצפייה בסרטי DVD. ייתכן שבעתיד אוסיף HTPC.
הצפייה היא גם ביום, לכן עדיפות ל-LCD.
הקטע הבעייתי הוא מרחק הצפייה - הסלון פינתי, ברוב המקרים המרחק הוא 3-4 מטר אבל אם יש יותר אנשים אז מגיע עד 5 מטר. אופציה אחרת היא למקם את הטלוויזיה במרכז החדר כדי לקרב אותה ל-3-3.5 מטר מהספות, השאלה אם יש איזה פתרון אסתטי לזה (למתקן עצמו ולכבלים). (צרפתי תרשים של הסלון)
[/img][/b]
התקציב הוא עד 5000 אם אופציה לחריגות קטנות.
לגבי יבוא אישי: את רוב הקניות הרציניות שלי אני עושה מאתרים מחו"ל וחוסך ככה המון כסף. לגבי טלוויזיה נתקלתי בבעיה כי קשה למצוא דווקא את הדגמים המומלצים שיש עליהם ביקורות וגם שיתאימו לשידור/מתח/הספק בארץ. הפוטנציאל לחיסכון כאן הוא עצום, במיוחד שעולים במחירים. מבירור קצר שעשיתי טלוויזיות בסדר גודל של-16000 ש"ח בארץ ניתן לייבא כולל משלוח מכס וביטוח בסביבות 10000 ש"ח. כולנו נרוויח אם מישהו באתר ירים את הכפפה - יבדוק את הנושא לעומק ויפרסם רשימה של חנויות שניתן לקנות בהן דגמים מומלצים ומתאימים לארץ, ציוד משלים (ממירי מתח/שיטת שידור) אופציות למשלוח ועזרה בנושאי מכס. זה שווה לדעתי לפחות סטיקי, אם לא פורום שלם...
בתקציב שלי לא מאמין שכדאי לייבא בגלל עלות המשלוח אבל אם בכל זאת יש לכם המלצה אשמח לשמוע.
אם הגעתם לקרוא עד כאן אז...תודה!
השימוש העיקרי יהיה לצפייה ב-yes (אני מתכוון להתחבר ל-yesHD), לרוב בערוצים הרגילים אך גם בשידורי ספורט וסרטים ב-HD. שימוש נוסף אך פחות יהיה לצפייה בסרטי DVD. ייתכן שבעתיד אוסיף HTPC.
הצפייה היא גם ביום, לכן עדיפות ל-LCD.
הקטע הבעייתי הוא מרחק הצפייה - הסלון פינתי, ברוב המקרים המרחק הוא 3-4 מטר אבל אם יש יותר אנשים אז מגיע עד 5 מטר. אופציה אחרת היא למקם את הטלוויזיה במרכז החדר כדי לקרב אותה ל-3-3.5 מטר מהספות, השאלה אם יש איזה פתרון אסתטי לזה (למתקן עצמו ולכבלים). (צרפתי תרשים של הסלון)
[/img][/b]
התקציב הוא עד 5000 אם אופציה לחריגות קטנות.
לגבי יבוא אישי: את רוב הקניות הרציניות שלי אני עושה מאתרים מחו"ל וחוסך ככה המון כסף. לגבי טלוויזיה נתקלתי בבעיה כי קשה למצוא דווקא את הדגמים המומלצים שיש עליהם ביקורות וגם שיתאימו לשידור/מתח/הספק בארץ. הפוטנציאל לחיסכון כאן הוא עצום, במיוחד שעולים במחירים. מבירור קצר שעשיתי טלוויזיות בסדר גודל של-16000 ש"ח בארץ ניתן לייבא כולל משלוח מכס וביטוח בסביבות 10000 ש"ח. כולנו נרוויח אם מישהו באתר ירים את הכפפה - יבדוק את הנושא לעומק ויפרסם רשימה של חנויות שניתן לקנות בהן דגמים מומלצים ומתאימים לארץ, ציוד משלים (ממירי מתח/שיטת שידור) אופציות למשלוח ועזרה בנושאי מכס. זה שווה לדעתי לפחות סטיקי, אם לא פורום שלם...
בתקציב שלי לא מאמין שכדאי לייבא בגלל עלות המשלוח אבל אם בכל זאת יש לכם המלצה אשמח לשמוע.
אם הגעתם לקרוא עד כאן אז...תודה!
-
- תרשים הסלון למי שלא הבין...
לדעתי הגעתה למסקנה הנכונה לגבי הכדאיות ביבוא אישי של מוצר זה.
לגבי המרחק, לדעתי 50 אינץ פלוס יתאים לך ..הבעיה שבתקציב הזה לא מכיר חיה שכזו.
בכל מקרה בהצלחה !
לגבי המרחק, לדעתי 50 אינץ פלוס יתאים לך ..הבעיה שבתקציב הזה לא מכיר חיה שכזו.
בכל מקרה בהצלחה !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למרחק כזה אתה צריך טלויזיה גדולה למדיי כמו שהמליצו החברים.
במה אתה מתכוון לצפות? מה תמהיל הצפייה שלך - זו נקודה חשובה.
לדעתי כדאי שתוריד את הBOLD מההודעה שלך - זה רק מפריע בעיניים
במה אתה מתכוון לצפות? מה תמהיל הצפייה שלך - זו נקודה חשובה.
לדעתי כדאי שתוריד את הBOLD מההודעה שלך - זה רק מפריע בעיניים
Re: עזרה בבחירת טלוויזיה עד 5000 ש"ח ושאלה/בקשה לגבי יי
לגבי הגודל אמרתי כבר שאין ברירה ואני אקנה 42" ואקרב את הטלוויזיה/הסלון. (שאלתי לגבי פלזמה גדולה יותר או לגבי פתרון להצבת הטלוויזיה במרכז החדר, אבל לא ענו לי על זה)
לגבי ה"תמהיל":
לגבי ה"תמהיל":
צריך לפרט עוד?elicbelic כתב:שלום,
הצפייה היא גם ביום, לכן עדיפות ל-LCD....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אוופס - צריך לא לכתוב כשאתה שיכור מאוכל וסוכר 
אפשר לקרב - אין בעייה - אצלי באחד הבתים הקודמים זה מה שעשיתי בערך.
הרצתי את הכבילה מתחת לשטיח (כלומר הכבלים הגיעו מהצד/מאחור)
אפשר לקרב - אין בעייה - אצלי באחד הבתים הקודמים זה מה שעשיתי בערך.
הרצתי את הכבילה מתחת לשטיח (כלומר הכבלים הגיעו מהצד/מאחור)