חבר הזמין היום שני מכשירים מאורנג', הגיעו עם שליח לעבודה..
פתחנו אחד מהם בעבודה, עשיתי לו אקטיבציה קטנה, בדקנו שיוזם/מקבל שיחה והכל בסדר.
לאחר מכן, עשיתי לו JB ע"י Blackra1n .
הכל הסתיים תקין.
הבן אדם הלך הביתה, וטוען שלאחר התקנת SBsettings 3.0.5,
המכשיר עשה Respring , ועלה עם התמונה של חיבור ל- itunes במצב של Recovery mode.
אני במקביל מתחיל גיגול קטן, אבל אם למישהו יש רעיון איך נמנעים מ- Shift Restore, מוזמן לעזור.
המכשיר אמנם לא שלי, אבל כל האחריות הספסלית עליי..
תודה..






