שלום חברים בשבוע הבא אני אמור לקבל את המסך החדש מסוג סוני ''46 דגם V5500 .
מין הסתם זה מצריך ממני להתחבר לאחת מספקיות האינטרנט.עד עכשיו הייתי בהוט בחבילה הבסיסית הלא דיגיטאלית.היות ואני ממש לא בקי בציוד הדיגיטלי ,ובכלל בציוד ההקפי שמספקות ספקיות האינטרנט אשמח לקבל עזרה .
קודם כל לאיזה חברה כדאי להתחבר כפונקציה של :רמת שידורים ,שירות ,ופוטנציאל שידרוג התכנים בעתיד
וכן למי יש את הממיר המטבי לשידורים SD לערוצים 1, 10 ,22 .
שאלה שנייה בהנחה ואני מתחבר לאחת מהחברות מה הציוד (ממרים וציוד עזר )ממולץ לבקש או לדרוש כדי לקבל את איכות הקליטה המקסימלית. כמו כן האם יש הטבות כל שהם כגון ציוד או אביזרי תומכים אחרים שהחברות מסתירות מעני הלקוח ושכדאי לדרוש אותו.
תודה לכולם.
עזרה בבקשה מי עדיף?
אני כרגע בהתחייבות בנוגע לאינטרנט כך שחבילת הטריפל לא רלוונטית עבורי . ובכל אופן אני חושב להתחבר להוט .
ובכל זאת כמה שאלות ברשותכם:
1 כמה ערוצים ניתן לקבל ב הוט שמשדרים ב HD ?בהנחה שמס' הערוצים מצומצם אולי כדאי בכלל לוותר על הממיר HD שהבנתי מקריאה בפורום מוריד את איכות הקליטה בשידורי SD .מה דעתכם?
2 בהנחה ובכל זאת שאני מתחבר לחבילת ה HD ,איזה ממיר ממולץ לבקש מהטכנאי ,כל שיפגע במינימום בשידורי ה SD ? להזכירכם יש ל LCD של סוני.V5500 .
ובכל זאת כמה שאלות ברשותכם:
1 כמה ערוצים ניתן לקבל ב הוט שמשדרים ב HD ?בהנחה שמס' הערוצים מצומצם אולי כדאי בכלל לוותר על הממיר HD שהבנתי מקריאה בפורום מוריד את איכות הקליטה בשידורי SD .מה דעתכם?
2 בהנחה ובכל זאת שאני מתחבר לחבילת ה HD ,איזה ממיר ממולץ לבקש מהטכנאי ,כל שיפגע במינימום בשידורי ה SD ? להזכירכם יש ל LCD של סוני.V5500 .