שאלה בקשר לאקוסטיקה.
אני גם אוהב מאד פרקט .
אבל יש בעיה איתו מבחינה אקוסטית
בדרך כלל יש בינו ובין החומר שמתחתיו אוויר וזה יוצר בעיות אקוסטיות קשות ....כמו כן פרקט בארץ הוא לא תמיד פרקט ..
תריכים לדעת איך לבנות אותו כדי שזה יצא טוב וגם נכון מבחינה אקוסטית ..
אם תלך על פרקט שים לב שיש לבנות אותו בצורה מסויימת מאד ...כך או כך הייתי מוסיף שטיח עבה על הפרקט גם כן .
זאת תשובה שהאופציות הן רק אלו שרשמת ..
אני בכל מקרה ממליץ על שטיח מקיר לקיר ...מבחינה אקוסטית אין שני לו .
אבל יש בעיה איתו מבחינה אקוסטית
בדרך כלל יש בינו ובין החומר שמתחתיו אוויר וזה יוצר בעיות אקוסטיות קשות ....כמו כן פרקט בארץ הוא לא תמיד פרקט ..
תריכים לדעת איך לבנות אותו כדי שזה יצא טוב וגם נכון מבחינה אקוסטית ..
אם תלך על פרקט שים לב שיש לבנות אותו בצורה מסויימת מאד ...כך או כך הייתי מוסיף שטיח עבה על הפרקט גם כן .
זאת תשובה שהאופציות הן רק אלו שרשמת ..
אני בכל מקרה ממליץ על שטיח מקיר לקיר ...מבחינה אקוסטית אין שני לו .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
דבר ראשון,אין עליכם
ההמלצות שלכם כיוונו אותי די טוב לשילוב שאוכל לעשות:
רוחב החדר לא ניתן לשינוי אלא אם כן אני יצטרך לחלוק אותו עם דבש (הסוס של אמא של חברה שלי)
אם פרקט לא פוגע בצורה כלשהי בסאונד אז אשלב אותו עם שטיח די גדול ועבה במרכז החדר.
לגבי שטיח מקיר לקיר,לא פוסל כלל וכלל, אפשר לעשות עיצוב די מעניין גם עם שטיח כזה.
נמר, אמנם אני יבלה שם את רוב זמני החופשי אבל לחיות שם יהיה רק אם יהיה פיצוץ ביני לבין החברה שלי ואז לא אוכל להתנגד לדרישתה והאלץ ללכת לישון שם
אגב את בניית הפרקט כנראה יבצע אחי (בעל מקצוע ויש לו ידי זהב) אז אין לי מה לדאוג משיקולי איכות בנייה.
שאלה נוספת שדי מטרידה אותי היא מיקום החלון למרות שיש רק 2 אופציות והם:
1.מאחורי הטלוויזיה והקדמיים כלומר לרוחב החדר (בקיר של ה 3 מטר)
2.לאורך החדר (4.5 מטר) בצד הימני של הטלוויזיה.
מקריאה קצרה,הבנתי שהעדיפות היא מול הקדמיים או מאחוריהם כדי לתת לגלי הקול זרימה נקייה למניעת גלים עומדים,כמובן כשהחלונות פתוחים והשכנים באמצע חינה,חינגה או מסיבת יער
אני ינסה לצרף קובץ של תכנון ראשוני של החדר (חסרים המון פריטים)

ההמלצות שלכם כיוונו אותי די טוב לשילוב שאוכל לעשות:
רוחב החדר לא ניתן לשינוי אלא אם כן אני יצטרך לחלוק אותו עם דבש (הסוס של אמא של חברה שלי)
אם פרקט לא פוגע בצורה כלשהי בסאונד אז אשלב אותו עם שטיח די גדול ועבה במרכז החדר.
לגבי שטיח מקיר לקיר,לא פוסל כלל וכלל, אפשר לעשות עיצוב די מעניין גם עם שטיח כזה.
נמר, אמנם אני יבלה שם את רוב זמני החופשי אבל לחיות שם יהיה רק אם יהיה פיצוץ ביני לבין החברה שלי ואז לא אוכל להתנגד לדרישתה והאלץ ללכת לישון שם
אגב את בניית הפרקט כנראה יבצע אחי (בעל מקצוע ויש לו ידי זהב) אז אין לי מה לדאוג משיקולי איכות בנייה.
שאלה נוספת שדי מטרידה אותי היא מיקום החלון למרות שיש רק 2 אופציות והם:
1.מאחורי הטלוויזיה והקדמיים כלומר לרוחב החדר (בקיר של ה 3 מטר)
2.לאורך החדר (4.5 מטר) בצד הימני של הטלוויזיה.
מקריאה קצרה,הבנתי שהעדיפות היא מול הקדמיים או מאחוריהם כדי לתת לגלי הקול זרימה נקייה למניעת גלים עומדים,כמובן כשהחלונות פתוחים והשכנים באמצע חינה,חינגה או מסיבת יער
אני ינסה לצרף קובץ של תכנון ראשוני של החדר (חסרים המון פריטים)

נערך לאחרונה על ידי Mash ב 23/02/2006 2:49, נערך 7 פעמים בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כיוון מצויין ! אחלה תכנון .
בהצלחה .
חוזר על דבריי שמרטין חיזק בהודעות האחרונות . פרקט כנראה יהיה טוב יותר מריצוף אם יבנה כמו שצריך (ללא אוויר מתחת לעץ .!) וגם שטיח עבה ויפה במרכז החדר יוסיף לתחושת החמימות ויבטל החזרות ראשוניות .
בכל מקרה נראה אחלה (רק חבל על הרוחב
) אבל לא נורא יכול להיות בכל אופן מצויין .
ההשקעות יתנו תוצאות טובות .
בהצלחה .
חוזר על דבריי שמרטין חיזק בהודעות האחרונות . פרקט כנראה יהיה טוב יותר מריצוף אם יבנה כמו שצריך (ללא אוויר מתחת לעץ .!) וגם שטיח עבה ויפה במרכז החדר יוסיף לתחושת החמימות ויבטל החזרות ראשוניות .
בכל מקרה נראה אחלה (רק חבל על הרוחב
ההשקעות יתנו תוצאות טובות .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN