חיבור SCART ל YesMaxHD
הי
עברתי לאחרונה לממיר ה HD של YES
האיכות ב HD מדהימה בפיליפס 7404, אבל שמתי לב ששאר הערוצים ירדו באיכותם ב 5-10 אחוזים
הירידה באיכות מתבטאת בעיקר ב Over גרעיניות ו Over Sharpness
איכות שידורי ה SD דרך כבל SCART היא מצוינת וכנראה שאין לה תחליף
חשבתי לחבר HDMI ו SCART במקביל.
האם אפשרי? האם אפקטיבי? כלומר האם שידורי ה SD לא יוצגו ללא המרה נוספת לדיגיטלי ותתקבל תמונה זהה כמו חיבור בודד של SCART ללא HDMI?
והאם חיבור ה HDMI ימשיך להציג את שידורי ה HD ללא בעיות?
תודה
האיכות ב HD מדהימה בפיליפס 7404, אבל שמתי לב ששאר הערוצים ירדו באיכותם ב 5-10 אחוזים
האם אפשרי? האם אפקטיבי? כלומר האם שידורי ה SD לא יוצגו ללא המרה נוספת לדיגיטלי ותתקבל תמונה זהה כמו חיבור בודד של SCART ללא HDMI?
תודה
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אין שום בעיה לחבר SCART ו- HDMI במקביל. אין שום השפעה ולא אמורה להיות על איכות התמונה בעקבות החיבור במקביל.
בחיבור כזה צריך שהרזולוציה בממיר תוגדר על Auto.
בחיבור כזה צריך שהרזולוציה בממיר תוגדר על Auto.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
42cents .42cents כתב:הי
תודה...
מומלץ מאוד לחבר שתי יציאות במקביל .
כניסת HDMI לא מבצעת מתיחה חכמה .
חיבור בסקרט מבצע מתיחה חכמה לשידורי SD .
זה קצת לא פרקטי אבל תוכל להבחין מייד בין האייכויות בין שתי שיטות החיבור .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
האם צריך לבצע הגדרה מיוחדת בעת חיבור כפול?
1. האם יש לבצע הגדרה מסוימת בממיר כאשר מחברים גם HDMI וגם SCART?
2. בהגדרות ה SCART - מה לבחור? RGB?
3. האם שידורי 4:3 יראו נורמלים לאחר חיבור נוסף של SCART (כי כרגע זה פשוט זוועה, כל ראש של שחקן תופס חצי מסך..)
4. ושאלה אחרונה..כמה כסף להשקיע בכבל SCART?
תודה
3. האם שידורי 4:3 יראו נורמלים לאחר חיבור נוסף של SCART (כי כרגע זה פשוט זוועה, כל ראש של שחקן תופס חצי מסך..)
תודה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: האם צריך לבצע הגדרה מיוחדת בעת חיבור כפול?
42cents42cents כתב:1. האם יש לבצע הגדרה מסוימת בממיר כאשר מחברים גם HDMI וגם SCART?
תודה...
לגבי הסקרט יש לבצע כיול בממיר RGB .
תוודה שזה פועל ע"י הצג במסך שיראה לך שיש כניסת אות RGB .
במידה ולא יש לנתק את הממיר מהחשמל למשך שתי דקות .
ולאתחל מחדש .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
איך אתם עובדים אם הטלויזיה כאשר אתם מחברים את 2 היציאות מהמהיר HDMIּSCART באותו הזמן
האם הטלויזיה יודעת אם אתם על ערוץ SD / HD - מאיזה יציאה לקבל את השידור ?
האם ה YES MAX HD עושה את ההבחנה הזאת אוטומטית ?
כל עוד אני על ערוץ SD הוא ישדר מה SCART ואם אני עובד לערוץ HD הוא ישדר מה HDMI ?
כל עוד אני על ערוץ SD הוא ישדר מה SCART ואם אני עובד לערוץ HD הוא ישדר מה HDMI ?
צריך כל הזמן לעבור בין הכניסות בטלויזיה.viper כתב:איך אתם עובדים אם הטלויזיה כאשר אתם מחברים את 2 היציאות מהמהיר HDMIּSCART באותו הזמן
כל עוד אני על ערוץ SD הוא ישדר מה SCART ואם אני עובד לערוץ HD הוא ישדר מה HDMI ?...
אם אתה מתכוון לחיבור ה- SCART מומלץ להגדיר את הממיר לאיכות RGB אך כל זאת בתנאי שהטלוויזיה תומכת ב-RGB.מישהו יכול להסביר בבקשה איך מגדירים בממיר את ההגדרות המתאימות? תודה....
לפעמים יש מספר חיבורי SCART בטלוויזיה שרק אחד תומך ב- RGB שים לב לכך וחבר לנכון.
dude69il כתב:זו בדיוק השיטה לעבוד בה.
קצת מסורבל לעבור בין הכניסות
אבל התמונה טובה יותר בשידורים רגילים כמו גם המתיחה החכמה שלא אפשרית בחיבור HDMI....
מה זאת אומרת לעבור כל הזמן? איפה ההגדרה שיש לשנותה? ב TV או בממיר? ומה בדיוק ההגדרה הזו?
מישהו ניסה חיבור מקבילי? זה הוכיח את עצמו?
אני הולך להשקיע כמה מאות שקלים ברכישת כבל SCART איכותי אז אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה
תודה
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אתה לא משנה שום הגדרה. אתה עובר בטלוויזיה מהערוץ של כניסת ה- SCART לערוץ של כניסת ה- HDMI אליהן מחובר הממיר.42cents כתב:dude69il כתב:זו בדיוק השיטה לעבוד בה.
אבל התמונה טובה יותר בשידורים רגילים כמו גם המתיחה החכמה שלא אפשרית בחיבור HDMI....
מה זאת אומרת לעבור כל הזמן? איפה ההגדרה שיש לשנותה? ב TV או בממיר? ומה בדיוק ההגדרה הזו?
אני הולך להשקיע כמה מאות שקלים ברכישת כבל SCART איכותי אז אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה
תודה...
לעבור כל הזמן בין הכניסות אומר שאתה בעצם מחליף (דרך השלט, לשאלתך) כל פעם (בהתאם למה שאתה רוצה לצפות בו) את הPORT שדרכו המסך משדר את האות שמגיע מהממיר.42cents כתב:dude69il כתב:זו בדיוק השיטה לעבוד בה.
תודה...
כפתור AV או SOURCE. תלוי בשלט.
ואז כשאתה רוצה לראות SD אתה משתמש בSCART וכשאתה רוצה לצפות בHD את משתמש בHDMI.
זה בדיוק חיבור מקבילי. שניהם מחוברים כל הזמן, אתה רק שולט באיזה מהם אתה רוצה להשתמש...
מקווה שזה עונה לך על השאלה.
תודה
ומישהו עשה כבר חיבור מקבילי? ה SD דרך ה SCART מוצג כמו ב YES MAX הרגיל?
ומישהו עשה כבר חיבור מקבילי? ה SD דרך ה SCART מוצג כמו ב YES MAX הרגיל?
Bizpeleg כתב:לעבור כל הזמן בין הכניסות אומר שאתה בעצם מחליף (דרך השלט, לשאלתך) כל פעם (בהתאם למה שאתה רוצה לצפות בו) את הPORT שדרכו המסך משדר את האות שמגיע מהממיר.42cents כתב:dude69il כתב:זו בדיוק השיטה לעבוד בה.
תודה...
כפתור AV או SOURCE. תלוי בשלט.
ואז כשאתה רוצה לראות SD אתה משתמש בSCART וכשאתה רוצה לצפות בHD את משתמש בHDMI.
זה בדיוק חיבור מקבילי. שניהם מחוברים כל הזמן, אתה רק שולט באיזה מהם אתה רוצה להשתמש...
מקווה שזה עונה לך על השאלה....