שלום לכולם,אני מחפש כבר זמן לא מועט מסך מתאים, אז החלטתי להירשם לאתר כדי לקבל את עזרתכם המקצועית.
המסך יחובר למחשב ב hdmi דרך מתאם DVI(ואם צריך נחליף כרטיס) בתוכנית לחבר שני מוניטורים
השימוש מתפלג:
40% אינטרנט כך שחשוב איכות תצוגה מרחוק לכתב,וכולל בתוכו צפייה ישירה.
60% סדרות סרטים ותמונות.
כמו כן אם יש המלצות לשיפור באיכות התמונה אשמח.
חשוב nativ rate
המחשב מספיק חזק
liko
הצילו:המלצות למסך LCD למרחק 3 מ' בגבולות 2800ש"ח
תראה גלישה באינטרנט על מסך טלוויזיה זה דבר בעייתי, מכיוון שמרחק הצפייה הרבה יותר גדול מאשר מול מסך מחשב צריך מסך מאוד גדול. בתקציב שלך שהוא מאוד נמוך נכנסים רק מסכי 32" או אולי 37 (שגם ידרוש מתיחה של התקציב) ובמרחק של 3 מטר אין שום סיכוי בעולם שתוכל לגלוש ולעבוד עם טקסט בצורה סבירה
רק כדי שתבין אני יושב קצת פחות מ-2.5 מטר ממסך 50 אינטש ועדיין מתקשה לקרוא טקסט. אצלך אין שום סיכוי בעולם לגרום לזה לקרות.
רק כדי שתבין אני יושב קצת פחות מ-2.5 מטר ממסך 50 אינטש ועדיין מתקשה לקרוא טקסט. אצלך אין שום סיכוי בעולם לגרום לזה לקרות.
אני יושב 2.5 מטר ממסך 32" ואני מסתדר. ברור שהייתי מעדיף מסך יותר גדול אבל אני כן חושב שאפשר להסתדר, בייחוד כשאפשר להגדיל את הפונטים בגלישה.Noam_B כתב:תראה גלישה באינטרנט על מסך טלוויזיה זה דבר בעייתי, מכיוון שמרחק הצפייה הרבה יותר גדול מאשר מול מסך מחשב צריך מסך מאוד גדול. בתקציב שלך שהוא מאוד נמוך נכנסים רק מסכי 32" או אולי 37 (שגם ידרוש מתיחה של התקציב) ובמרחק של 3 מטר אין שום סיכוי בעולם שתוכל לגלוש ולעבוד עם טקסט בצורה סבירה
רק כדי שתבין אני יושב קצת פחות מ-2.5 מטר ממסך 50 אינטש ועדיין מתקשה לקרוא טקסט. אצלך אין שום סיכוי בעולם לגרום לזה לקרות....
אני הייתי ממליץ על B530 של סאמסונג בגודל 32". FHD שלדעתי חיוני בגדלים כאלה בגלישה וטקסט והיא נכנסת בתקציב,