שאלות לגבי ה 6500A

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
roeyliss פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

ברשותי מזרימידיה 6500A של DVICO כמובן והאמת שעד לאחרונה שגיליתי את הפורום הזה לא הייתי ער ליכולות של המכשיר.

רציתי לשאול מספר שאלות שאולי תוכלו לעזור ולהסביר.

1. האם אני צריך מתאם מיוחד כדאי להזרים את התכנים שלי מהמחשב למכשיר שיושב בחדר שינה ? כמובן שאין ביכולתי לחבר כבל רשת אז הדבר היחידי האחר זה רשת אלחוטית ? יש דגם מיוחד או מתאם מיוחד שאני צריך לקנות ?

2. אני רואה פה את כל הסקינים הנפלאים והדרכים הנהדרות לקטלג ולהציג את ספריית הסרטים והסדרות. יש לנו מעל 3TB של סרטים וסדרות במחשב ואשמח להשתמש במה שנקרא JUKEBOX או כל דבר אחר שיציג את הכל על המכשיר באופן מסודר ונקי. השאלה במה להשתמש ואיך עושים זאת ?

3. לאחר ששאלתי בפורום האם לקנות לסלון את ה 6600 או את ה C200 קיבלתי החלטה פשוט לקנות במחיר זול הרבה יותר את ה WD TV LIVE , רוב התכנים שלנו הם ב MKV ואני לא רואה סיבה לקנות מכשיר נוסף בעלות גבוה הרבה יותר אם ה WD TV LIVE יכול לאפשר לי אותה רמת צפייה. גם פה רק מתעוררת אצלי השאלה איך אני מחבר אותו ברשת אלחוטית למחשב שבמשרד ? וכמו כן גם פה אני מבין שאפשר להתקין FIRMWARE לא של החברה שיאפשר הצגת תכנים בצורה של JUKEBOX ?

אשמח אם תוכלו בבקשה לענות ולעזור עם השאלות.

המון תודה,
רועי

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78844
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #2 

1. דבר ראשון רצוי בכ"ז לבחון אפשרות לחיבור רשת אמיתית כי זה שיפור משמעותי ביחס לרשת אלחוטית.

אם אין לך אפשרות כזו, אז יש מתאמים מיוחדים בלבד שהם אלה שמותר להשתמש עם המכשיר. יש באתר של DVICO פירוט או שאתה יכול ליצור קשר עם החברה שמפיצה את זה בארץ (העולם הדיגיטלי).

2. יש הרבה תוכנות שמאפשרות זאת, MY MOVIES, TVIXIE ואני בזמנו כתבתי את TVIX ICONS... פשוט תקרא בפורום ותחפש כאן.

3. ה-WD TV LIVE לדעתי הרבה הרבה יותר חלש מכל המכשירים בשוק כיום (כולל ה-XTREAMER) החל מהיכולות שלו ברשת, פיענוח, פורמטי רשת וכו'.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”